پاداش ۲۰۰ میلیونی توانیر برای شناسایی و گزارش‌دادن ماینر‌های غیرمجاز اظهارنظر مرکز پژوهش‌های مجلس درباره لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع افشاگری پولیتیکو درباره تلاش‌های مخفی برای کم‌کردن نور خورشید اختلال در تلویزیون‌های اسنوا و دوو | علت، جزئیات فنی و راهکارهای رفع مشکل رفتار طبیعی یک هوش مصنوعی! بسته‌های مکالمه، پیامک و اینترنت رومینگ ایرانسل برای اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی تسلا و سامسونگ قرارداد ۱۶.۵ میلیارد دلاری برای تأمین تراشه بسته‌اند احتمالا رئیس‌جمهور با پس‌گرفتن لایحه مقابله با اخبار جعلی موافقت کند تست و ارزیابی موفق زیرسامانه پایدارسازی دَوَرانی ماهواره ناهید ۲ سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس پلیس راهور ناجا: جریمه‌های رانندگی را فقط از درگاه‌های موردتایید پلیس پرداخت کنید

  • کد خبر: ۸۰۵۷۱
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
رئیس پلیس راهور ناجا: جریمه‌های رانندگی را فقط از درگاه‌های موردتایید پلیس پرداخت کنید
سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا اعلام کرد: «به هموطنان توصیه می‌کنیم که جریمه‌های رانندگی خود را تنها از طریق درگاه‌های مجاز مورد تایید پلیس همچون درگاه راهور ۱۲۰ یا‌ ATM و یا درگاه بانک‌های معتبر پرداخت نمایند.»

به گزارش شهرآرانیوز - سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا، گفته است: «به هموطنان توصیه می‌کنیم که جریمه‌های رانندگی خود را تنها از طریق درگاه‌های مجاز مورد تایید پلیس همچون درگاه راهور ۱۲۰ یا‌ ATM و یا درگاه بانک‌های معتبر پرداخت نمایند.»

 

علاوه‌بر دستگاه‌های ATM، بانک‌ها و سایت راهور ۱۲۰ بعضی از شرکت‌های خصوصی نیز خدمات مرتبط با پرداخت جریمه‌های رانندگی را ارائه می‌دهند که این شرکت‌ها موردتایید پلیس نیست و توصیه می‌شود از خدمات آن‌ها استفاده نشود.

 
 

سردار هادیانفر در خصوص نحوه فعالیت این شرکت‌ها گفته است: «شرکت‌های خصوصی از طریق ارائه خدمات کسب درآمد دارند و به همین جهت نیز جریمه‌های پرداختی توسط مردم را نزد حساب بانکی خود نگه داشته و پس از چند روز و با بهره بردن از سود این جریمه‌ها، آن‌ها را به حساب خزانه دولت واریز می‌کنند. ما دسترسی این شرکت‌ها به سامانه پرداخت خلافی خود را قطع کرده‌ایم و به مردم توصیه می‌کنیم جریمه خود را از طریق آپ و قبضینو پرداخت نکنند، این درگاه ها مورد تایید پلیس راهور نیست.»

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->