واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در مجلس اعلام وصول شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۰۶۹۷
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۵
  • ۱
لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در مجلس اعلام وصول شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۰)
امروز (سه‌شنبه ۱۴۰۰/۰۶/۲۳) لایحه متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق شاغلان اعلام وصول شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی فیروزجائی، در جلسه علنی امروز (سه شنبه) موارد اعلام وصولی را اعلام کرد که لایحه متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق شاغلان هم در میان آن‌ها قرار دارد.

این لایحه اواخر تیر ماه سال جاری از سوی سازمان برنامه و بودجه به مجلس ارسال شده بود.

در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۲۳ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی ۲۰ طرح را به شرح زیر به صورت عادی اعلام وصول کرد:

- طرح اصلاح مواد ۴ و ۸ قانون شرح وظایف مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی.

- طرح اصلاح ماده ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی.

- طرح اصلاح ماده ۵۷ آیین‌نامه داخلی مجلس و تعیین ترکیب کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس.

- طرح الحاق یک تبصره به ماده ۴۱ قانون کار.

- طرح اختصاص ۵ درصد از درآمد فروش معادن بخش خصوصی به شهرستان محل معدن.

- طرح احیای بسیج اقتصادی.

- طرح تغییر رویه تخریب منازل مسکونی محرومان و ساماندهی تأمین مسکن آنها.

- طرح الحاق یک بند به قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور.

-طرح عضویت نمایندگان در ستاد ملی مقابله با کرونا.

- طرح الزام دولت به تثبیت قیمت‌ها و کنترل تورم.

- طرح تسریع در حمایت از اقتصاد تعاونی.

- طرح الحاق موادی به قانون آیین‌نامه داخلی مجلس.

- طرح تأمین منابع مالی اجرای طرح‌های جامع و تفصیلی شهر‌های زیر یکصد هزار نفر جمعیت.

- طرح الزام به ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم یمن.

- طرح الحاق یک تبصره به بند (هـ) ماده (۱) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مصوب ۲۸/۱۲/۹۱ مجمع تشخیص مصلحت نظام و اصلاحات بعدی آن.

- طرح ساماندهی محصولات کشاورزی

- طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

- طرح تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف

- طرح اصلاح ماده (۴۶) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

- طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود و اختیارات و صلاحیت مراجع وضع قوانین ومقررات

عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس و رئیس جلسه علنی در سخنانی ضمن تشکر از نمایندگانی که طرح‌های پیشنهادی را پیشتر با قید فوریت به هیأت رئیسه تقدیم کرده بودند و حالا قید فوریت را از آن‌ها برداشتند، گفت: کمیته در هیأت رئیسه تشکیل شده تا طرح‌های ارجاعی به هیأت رئیسه مورد بررسی قرار گیرد و ان‌شاء الله به زودی تمامی طرح‌های عادی در نوبت در صحن مجلس اعلام وصول خواهد شد.

منبع: خانه‌ملت


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
0
0
خداقوت چه کار قشنگی رو کلید زدید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->