عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

تجهیز ناوگان اتوبوس رانی مشهد به سامانه «پرداخت موبایلی»

  • کد خبر: ۸۰۸۶۶
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
تجهیز ناوگان اتوبوس رانی مشهد به سامانه «پرداخت موبایلی»
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد: تا پایان سال ناوگان اتوبوس رانی شبکه حمل ونقل عمومی مشهد به روش پرداخت هزینه سفر با تلفن همراه تجهیز می‌شود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ با شیوع کرونا و با هدف حذف تبادل پول کاغذی در بین شهروندان و تاکسی رانان در حوزه حمل ونقل عمومی نرم افزار و زیرساخت تحقق این هدف از دو سال قبل به همت سازمان فاوای شهرداری مشهد و با همکاری سازمان تاکسی رانی آغاز شد.

بستر اجرایی کار هم از ابتدای امسال بر روی تعداد زیادی از خطوط تاکسی در مشهد راه اندازی شد و بدین ترتیب کار پرداخت هزینه سفر درون شهری با تلفن همراه از سوی شهروندان و با پیشنهاد تاکسی رانان قوت بیشتری گرفت. روز گذشته درهمین راستا و با هدف ایجاد انگیزه در نوع پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی از سه تاکسی ران پیشرو در تحقق این هدف قدردانی شد.

تجهیز اتوبوس‌ها تا پایان سال

در حاشیه این مراسم مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد به خبرنگار ما گفت: تا پایان سال ناوگان اتوبوس رانی شبکه حمل ونقل عمومی مشهد به روش پرداخت هزینه سفر با تلفن همراه تجهیز می‌شود.


محمدجواد رجائیان افزود: یکی از نکات مهم حوزه حمل ونقل که همواره مورد توجه رانندگان و مسافران بوده موضوع پرداخت هزینه سفر است. در تاکسی و به ویژه تاکسی‌های خطی و گردشی، به دلیل اینکه کرایه برحسب مسافت متفاوت است همواره مشکل پول خرد وجود دارد.

وی ادامه داد: برهمین اساس روش پرداخت مناسبی برای حوزه استفاده از پرداخت تلفن همراه مبتنی بر کیوآرکد برای ناوگان تاکسی رانی مشهد تعریف شد.

تجهیز کامل ایستگاه‌های مترو به سامانه پرداخت موبایلی

وی یادآور شد: برای کل حوزه حمل ونقل عمومی مشهد این برنامه وجود دارد تا پرداخت از طریق تلفن همراه میسر باشد. اکنون تجهیز ایستگاه‌های مترو به طور کامل انجام شده است و روزانه بیش از چندهزار تراکنش موبایلی در حوزه پرداخت هزینه سفر قطارشهری توسط شهروندان صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد بیان کرد: شهروندان از هر پرداخت خود به این روش در باشگاه شهروندی جایزه می‌گیرند. این ابزار در نهایت جایگزین من کارت خواهد شد و کیف پول موبایلی برای شهروندان خواهد بود. رجائیان ادامه داد: درهمین راستا طی مراسمی در حوزه تاکسی رانی از سه راننده تاکسی که بیشترین آمار تراکنش موبایلی را در دریافت هزینه سفر خود از شهروندان به ثبت رسانده اند قدردانی شده است.

حذف آبونمان تاکسی‌ها با حداقل ۶۰ تراکنش موبایلی

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی شهرداری مشهد نیز در حاشیه این مراسم گفت: براساس تفاهم نامه‌ای که با سازمان فاوا منعقد کردیم قرار شد در حوزه تاکسی رانی اگر هر تاکسی ران در هر ماه دست کم ۶۰ تراکنش از طریق کیوآرکد تعریف شده داشته باشد، از پرداخت هزینه آبونمان معاف و این هزینه توسط شهرداری پرداخت شود.


احمد محبی بیان کرد: سازمان فاوا با همکاری تاکسی رانی کیوآرکدی تعریف کرد که توسط آن شهروند هزینه سفر خود در تاکسی را از طریق گوشی همراه پرداخت کند.

وی ادامه داد: امکان استفاده از این کیوآرکد توسط کیف پول‌های الکترونیک دیگر وجود دارد. نزدیک ۵ ماه است که کیوآرکد «شهر من» بر روی تاکسی‌ها تکمیل و اجرایی شده است.

تجهیز ۹۰ درصد تاکسی‌های مشهد به کیوآرکد

وی اظهار کرد: اکنون ۹۰ درصد تاکسی‌های مشهد به این کیوآرکد تجهیز شده اند.
در این مراسم از علیرضا‌هاشم خانی شاه نظری، مجتبی‌صبوری نژاد و رضا نوروزی ضرابی، سه تاکسی ران پیشرو برای دریافت کرایه سفر با تلفن همراه، قدردانی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->