قلندرشریف: وظیفه شهرداری خدمت صادقانه و جهادی است آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان چشم‌انداز مشهد ۱۴۰۴، توسعه پایدار با حمایت از حمل‌ونقل عمومی ایمان فرهمندی: عملکرد مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل و عمران در ۲۰ روز اخیر جهادی بود تردد نیم میلیون خودرو در پارکینگ‌های تحت مدیریت شهرداری مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ قلندر شریف: فاز اول بوستان «جهان شهر» در بهار ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد قطار‌های مسافری کشور در نوروز ۱۴۰۴، در مسیر‌های منتهی به مشهد تردد کردند درباره مجسمه‌های قدیمی ساخته شده توسط غلامرضا رحیم‌زاده‌ارژنگ | تندیس‌های گم‌شده آقای ارژنگ بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر از خانه داروغه مشهد در نوروز ۱۴۰۴ تأکید عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر اتمام عملیات حفاری خطوط مترو در سال ۱۴۰۴ اسکان موقت و اضطراری بیش از ۹۲ هزار نفر در مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به حال و هوای شهر مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | بهار تمام عیار عزم مدیریت شهری برای زمینه‌سازی و تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید»
سرخط خبرها

شهروندان از شلوغی ثبت‌ احوال مشهد گلایه دارند | ثبت شلوغی در ثبت احوال

  • کد خبر: ۸۰۸۷۱
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
شهروندان از شلوغی ثبت‌ احوال مشهد گلایه دارند | ثبت شلوغی در ثبت احوال
وضعیت شهر هر رنگی داشته باشد و اوضاع کرونایی باشد یا غیر از آن، ادارات همیشه ارباب رجوع خود را دارند؛ زیرا فرایند تکمیل مدارک و اسناد هرگز تمامی ندارد. یکی از همین ادارات همیشه شلوغ و همواره پر از متقاضی، ثبت احوال است.

تکتم جاوید | شهرآرانیوز؛ وضعیت شهر هر رنگی داشته باشد و اوضاع کرونایی باشد یا غیر از آن، ادارات همیشه ارباب رجوع خود را دارند؛ زیرا فرایند تکمیل مدارک و اسناد هرگز تمامی ندارد. یکی از همین ادارات همیشه شلوغ و همواره پر از متقاضی، ثبت احوال است که گذر خیلی از ما به آن افتاده، اما در چند روز اخیر، گلایه‌هایی از سوی شهروندان در اعتراض به وضعیت شلوغی آن و احتمال سرایت ویروس کرونا در چنین شرایطی به شهرآرانیوز رسیده است که با ذکر آن ها، پاسخ مسئول روابط عمومی ثبت احوال استان را در این باره جویا شدیم و به گزارش افزودیم.

۵۰ نفر زیر یک سقف

از شیوه نگارش پیامش پیداست چقدر شاکی شده. سعید به محض اتمام کار و خروج از اداره ثبت احوال با ارسال یک عکس برایمان نوشته: امروز برای رفع یک مشکل در صدور شناسنامه ام به اداره کل ثبت احوال که واقع در بولوار خیام است، مراجعه کردم. در تصویر مشخص است؛ شاید به راحتی ۵۰ نفر در یک صف داخل همان سالن اصلی منتظر بودند.

وی ادامه داده است: همه درخواست‌ها به یک اتاق ختم می‌شود و رسیدگی در آن یک اتاق هم معطلی زیادی دارد. همین باعث شده یک صف طولانی تشکیل بشود که مغایر با پروتکل هاست. اگر یک نفر آنجا به کرونا مبتلا یا ناقل بوده، به طور حتم به راحتی می‌توانسته دیگران را مبتلا کند.‌ای کاش مسئولان اداره برای افزایش تعداد اتاق‌ها و رسیدگی به این وضعیت فکری کنند.

مخاطب دیگری نیز در پیامک خود به شلوغی اداره ثبت احوال اذعان کرده و نوشته است: صف پاسخ گویی معاون فناوری اطلاعات اداره ثبت احوال مرکزی مشهد در ساعات ابتدایی روز که بقیه اداره خلوت است، ازدحام زیادی دارد، آن هم در شرایط قرمز کرونایی و وضعیت بحرانی شهر. شهروندان کنار هم منتظرند و اغلب فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند. به این ترتیب انجام یک کار ضروری اداری به قیمت آسیب به سلامتی تمام می‌شود.

در زمان اوج مراجعه، شلوغی داریم

این پیام‌ها و دیگر گله‌های شهروندان، دلیلی می‌شود برای اینکه به سراغ نریمان مرادی برویم که مسئول روابط عمومی اداره کل ثبت احوال استان است. وی البته پیش از هرچیز به مسئله رعایت پروتکل‌ها همچون تغییر ساعت کاری کارمندان و کاهش ساعات حضور نیرو‌ها به یک سوم در هفته اشاره می‌کند، اما همین عامل را یکی از دلایل شلوغی و ازدحام هم می‌داند: از سویی ملزم به رعایت پروتکل‌های اداری هستیم و از سوی دیگر هربخش ارباب رجوع دارد و این باعث معطلی شهروندان خواهدشد.

وی در عین حال، دلیل دیگر این انتظار را ایام خاص و زمان شلوغی حضور مراجعان می‌داند: برخی ایام خاص در سال همچون هنگام ثبت نام مدارس تعداد مراجعان بیشتر است؛ مثلا تعدا د ارباب رجوع برای عکس دارکردن شناسنامه افزایش پیدا می‌کند و همین موضوع نیز به شلوغی روز‌های عادی دامن خواهدزد.

بیشتر خدمات را به دفاتر پیشخوان ارجاع داده ایم

مسئول روابط عمومی اداره کل ثبت احوال استان ادامه می‌دهد: برای کاهش میزان حضور شهروندان به ادارات، بخش زیادی از کار‌ها را به دفاتر پیشخوان شهر واگذار کرده ایم که هم اکنون بخش بزرگی از متقاضیان به آنجا مراجعه می‌کنند. درخواست آنان به صورت الکترونیک به ثبت احوال ارجاع داده شده است و مدارک هویتی از طریق پست به دستشان می‌رسد. تنها بخش کوچکی از مشکلات باید با حضور افراد در ادارات حل شود.

به گفته مرادی، اداره کل واقع در خیام، اداره مرکزی مشهد است و درنتیجه مراجعان بیشتری دارد: هم اکنون سه منطقه در مشهد داریم، اما هنوز تعداد مراجعان اداره کل زیاد است. با قراردادن سیستم نوبت دهی و تمرکز خدمات به میز خدمت که همان دو اتاق مورد نظر مخاطبان و محل ارائه خدمات تخصصی است، خدمت رسانی را متمرکز کرده ایم که همه اتاق‌ها شلوغ نباشند. از طرف دیگر شهروندان به پیشخوان ارجاع داده می‌شوند تا سرعت خدمات افزایش پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->