ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند
سرخط خبرها

واکسینه شدن بیش از یک میلیارد نفر در چین

  • کد خبر: ۸۰۹۴۴
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۴
واکسینه شدن بیش از یک میلیارد نفر در چین
چین به ۷۱ درصد از جمعیت خود که معادل بیش از ۱ میلیارد نفر است هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری پنجشنبه گزارش دادند چین به ۷۱ درصد از جمعیت خود که معادل بیش از ۱ میلیارد نفر است هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده است.

کشوری که ویروس کرونا برای اولین بار در آن مشاهده شد تا حد زیادی آن را در درون مرزهایش کنترل کرده است، اما اکنون بخش زیادی از جمیعتش را واکسینه کرده است.

«می فنگ»، سخنگوی کمیسیون ملی سلامت چین در یک کنفرانس خبری گفت: «تا ۱۵ سپتامبر، ۲.۱۶ میلیارد دوز واکسن در سراسر کشور تزریق شده است.»

مسئولان بهداشتی چین اواخر ماه گذشته بیش از ۸۹۰ میلیون نفر در چین به طور کامل واکسینه شده‌اند و ۲ میلیارد دوز واکسن تزریق شده است.

دولت چین هیچ هدفی را برای تعداد واکسیناسیون مشخص نکرده است، اما «ژانگ نانشان»، ویروس‌شناس ارشد چین ماه گذشته گفت که احتمال دارد چین تا پایان سال جاری ۸۰ درصد از جمیعتش را واکسینه کرده باشد و به مصونیت جمعی رسیده باشد.

چین در حال حاضر در حال مقابله با سویه دلتا در استان «فوجیان» در جنوب شرق این کشور است. این سویه اکنون نزدیک به ۲۰۰ میلیون را در سه شهر مبتلا کرده که بخش زیاد آن‌ها کودکان دبستانی هستند.

خبرگزاری رویترز دو روز پیش گزارش داد در پی افزایش موارد ابتلا به کرونا در شهر پوتیان، یک شهر مرکزی در جمهوری خلق چین واقع در فوجیان، اعمال قرنطینه و محدودیت‌های شدید رفت و آمد از سر گرفته شد.

براساس تصمیم دولت، سینماها، سالن‌های ورزشی و وسایل حمل و نقل عمومی تعطیل شدند و برخی ورودی‌ها و خروجی‌ها به بزرگراه‌ها نیز به منظور کنترل وضعیت شیوع کووید ۱۹ بسته شد.

شبکه دولتی CCTV روز دوشنبه گفت، وضعیت ویروس در شهر پوتیان جدی و پیچیده است و به احتمال زیاد موارد جدیدتری در جوامع، مدارس و کارخانه‌ها بروز می‌کند؛ برخی از فعالیت‌های آموزشی نیز به حالت تعلیق درآمده است و مقامات ملی بهداشت چین تیمی از متخصصان را به این شهر که ۳.۲ میلیون نفر جمعیت دارد اعزام کرده است. در مجموع ۴۳ مورد محلی در فوجیان بین ۱۰ سپتامبر تا ۱۲ سپتامبر گزارش شده است.

یکی از مقامات بهداشتی شهر پوتیان روز شنبه اعلام کرد، آزمایش اولیه بر روی نمونه‌هایی از برخی از موارد ابتلا در این شهر تأیید کرد که مبتلایان به نوع بسیار مسری دلتا آلوده شده‌اند.

 

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->