تجلیل از قاریان و پیشکسوتان قرآنی در مراسم ۱۳ آبان | قرآن، کلید و برکت زندگی است رمان «زندان عادل‌آباد» منتشر شد | پاسخ به چرایی انقلاب از زبان شخصیت نوجوان شیرازی وقف پول راهکاری برای رفع مشکلات معیشتی مردم | ظرفیت بقاع متبرکه برای ارائه خدمت روزانه به نیازمندان آغاز طرح «نذر قربانی برای احسان‌پذیران» به همت آستان قدس رضوی پویش «آیا می‌شود به آمریکا اعتماد کرد؟» در مدارس خراسان رضوی اجرا می‌شود نسخه‌ای از نهج‌البلاغه برای اقتصاد امروز | عدالت مالیاتی به سبک حکومت علوی پیام آیت‌الله سبحانی به کنگره قرآنی دانش‌آموزان سمپاد سردار صفوی: ایرانِ امروز، محصول مقاومت، ایمان و پیوند مردم با ولایت است لزوم صدور دانش و فناوری وقف در سطح بین المللی بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان راه بی‌پایان مقتل‌خوان اهل بیت (ع) | درباره آیت‌الله محمدحسین سیبویه حائری، احیاگر سنت مقتل‌خوانی در ایران وقتی بی‌تفاوتی مردم مسیر تاریخ را عوض می‌کند | درس‌های تمدنی از ماجرای فاطمیه «مدهامتان» بزرگ‌ترین رویداد رقابتی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی اقدام مساجد سراسر جهان برای حفاظت از مسجدالاقصی برگزاری ویژه‌برنامه شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم مطهر امام‌رضا(ع) (۱۲ آبان ۱۴۰۴) آیا حج تمتع در آینده ارزان می‌شود؟ هم‌صدایی ۴ هزار دانش‌آموز بسیجی در «میدان شهدا» مشهد علیه استکبار در روز ۱۳ آبان ۱۴۰۴ ۸ هزار دانشجو به عمره می‌روند روایتی از آزاده اردوگاه تکریت و رویارویی با منافقان ۵۰ جلد کتاب در حوزه علمیه تدوین و چاپ می‌شود
سرخط خبرها

امام جمعه مشهد: دنیای شرق در مقابل غرب به سراغ ما آمده و در برابر ما خضوع می‌کند

  • کد خبر: ۸۰۹۶۸
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
امام جمعه مشهد: دنیای شرق در مقابل غرب به سراغ ما آمده و در برابر ما خضوع می‌کند
آیت الله علم‌الهدی با اشاره به شرکت ایران در اجلاس شانگ‌های گفت: امروز بعد از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب، ما در دنیا به عنوان یک قدرت رقیب آمریکا شناخته می‌شویم، دنیای شرق در برابر غرب به سراغ ما آمده و در برابر ما خضوع می‌کند. اقتدار ما به چنین نقطه‌ای رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی (ع) با بیان اینکه جمعه این هفته، بر خلاف هفته‌های گذشته رئیس جمهور به انجام سفر‌های استانی و دیدار‌های مردمی نپرداخت، اظهار کرد: از تحولات خوبی که به خاطر انتخاب شما مردم به وجودآمده است، ارتباط برقرار کردن روسای سه قوه با مردم است و این نزدیکی مسئولین با مردم بسیار تاثیرگذار است.

وی افزود: برای برخی سوال پیش آمده است که آیا ارتباطات هر هفته رئیس جمهور با مردم مهمتر بود یا سفر به تاجیکستان و کدام یک برکت بیشتری برای کشور و نظام داشت؟ باید توجه داشت آقای رئیس جمهور یک سفر خارجی موثر استکبارستیز و آمریکا برانداز رفته است که جریان تحریم‌های اقتصادی را با شکست روبرو می‌کند؛ لذا این سفر خارجی در حال حاضر دارای برکات بیشتری نسبت به دیدار‌های مردمی است.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن بیان اینکه روز گذشته آقای رئیسی برای شرکت در اجلاس شانگ‌های با دعوت رئیس جمهور تاجیکستان به پایتخت این کشور سفر کرده است، با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری سازمان شانگهای، افزود: این سازمان به منظور مقابله چند کشور شرقی با نفوذ غرب به وجود آمد و ایران نیز چند سالی است که به دنبال پیوستن به این سازمان است، اما به دلیل مسائلی که ما در داخل و خارج کشور داشتیم، تا کنون نتوانسته بودیم عضو این سازمان شویم.

علم‌الهدی ادامه داد: در صورت عضویت ایران در سازمان شانگهای، وابستگی ایران به غرب قطع می‌شد، اما دشمنان ما می‌خواستند ما را به خود وابسته نگه دارند تا جایی که این انقلاب و نظام را براندازی کنند و یک نظام آمریکایی در کشور ما به وجود آورند؛ لذا در داخل و خارج کشور کارشکنی‌هایی در راه عضویت ایران در سازمان شانگ‌های انجام می‌شد.

وی بیان کرد: تشکیل دولت سیزدهم که در سیاست خارجی خود راهبرد استکبارستیزی را در دستور کار دارد، اقتضا می‌کرد که آقای رئیس جمهور در این اجلاس شرکت کند و مقدماتش فراهم شد که در اجلاس آینده عضویت رسمی ایران در سازمان شانگ‌های را اعلام کنند، این یعنی از آمریکا و اروپا جدا شویم و با همراهی با یک جریان اقتصادی دنیا هم خود را از انزوا دربیاوریم و هم ارتباطات جهانی داشته باشیم و هم به عده‌ای غربگرا ثابت کنیم دنیا تنها آمریکا و اروپا نیست.

امام جمعه مشهد بیان کرد: امروز بعد از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب، ما در دنیا به عنوان یک قدرت رقیب آمریکا شناخته می‌شویم، لذا با اینکه هنوز ایران عضو شانگ‌های نشده است، رئیس اجلاس شانگ‌های از رئیس جمهور ایران دعوت می‌کند. یعنی دنیای شرق در برابر غرب به سراغ ما آمده و در برابر ما خضوع می‌کند. اقتدار ما به چنین نقطه‌ای رسیده است.

علم‌الهدی با بیان اینکه خدا تصمیم گرفته است مقدمات پیشرفت را برای مردم ما فراهم کند، گفت: شما مردم خیلی در درگاه خدا ارزش دارید، ۴۳ سال است پای دین و این نظام ایستاده‌اید و مقاومت می‌کنید. سفر رئیس جمهور به منظور شرکت در اجلاس شانگهای، با دو اتفاق همزمان شده است، یک اتفاق بازگشت ناو جنگی ایران از یک سفر دور جهان در اقیانوس است. در دو، سه عرصه رزمایش نظامی آمریکا با کشور‌های دیگر، ناو جنگی ما وارد شد و قد برافراشت و سپس بدون هیچ مشکلی به کشور بازگشت و باعث تعجب دنیا شد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه دنیا متوجه شد نظام ما به بلوغی رسیده است که می‌تواند اقتدار جهانی پیدا کند، اظهار کرد: اگر دنیا متوجه شد که می‌شود در سایه ولایت فقیه اقتدار جهانی پیدا کرد، زمینه اولیه برای ظهور امام زمان (عج) فراهم شده است.

وی افزود: در کنار این پیروزی، با شرکت رئیس جمهور در اجلاس شانگهای، یک مانور بی‌اعتنایی به تحریم‌های آمریکا و اروپا صورت گرفت. وقتی سایر کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس شانگهای، ایران را با این عظمت ببینند، خواه ناخواه سرسپرده می‌شوند.

علم‌الهدی با بیان اینکه شرکت رئیس جمهور در اجلاس شانگهای، زمانی صورت گرفت که ایران توانست غرب را در محاصره لبنان شکست دهد، عنوان کرد: چهار کشتی سوخت ایران که به لبنان رفت، آمریکا و اروپا دیدند در کشوری که فرانسه آن را به عنوان مستملک خود می‌دید و آمریکا هم فکر می‌کرد با جاسوس‌های عربستانی خود بر آن مسلط است، هیچ جایگاهی ندارند و آن روزی که بخواهند ملت لبنان را از پای دربیاورند، ایران مقتدر می‌آید و عرصه جولان آن‌ها را از بین می‌برد.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه دیروز اتحادیه اروپا تحریم لبنان را لغو کرد، ادامه داد:، چون دیدند رئیس جمهور ایران به اجلاس شانگ‌های رفته است و اگر بنا شد این‌ها تحریم را ادامه دهند، با اقدامی که ایران انجام داد و کشتی‌های سوخت را به لبنان رساند و با این مانور قدرتی که رئیس جمهور در اجلاس شانگ‌های انجام داده است، دیگر جایی برای نفوذ آمریکا و اروپا در لبنان نمی‌ماند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: اگر مردم و مسئولین با اخلاص به میدان بیایند، در هر قدم خود دشمن را شکست می‌دهند و باعث عزت اسلام می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->