برنامه‌ریزی و اتحاد؛ راز موفقیت تیم ملی فوتسال افغانستان مفتی نور ولی محسود، رهبر طالبان پاکستانی در حمله هوایی کابل کشته شد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی در کابل | منابع خبری از انفجار یک خودروی لندکروزر در نقطه استراتژیک شهر کابل خبر می‌دهند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اطلاعیه وزارت کشور درباره تمدید کارت‌های موقت اتباع خارجی شماره ۱ تا ۴+ جزئیات (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه هفدهم مهرماه ۱۴۰۴) تقویت همکاری ایران و افغانستان در حوزه بهداشت و درمان نماینده طالبان در قطر: اظهارات ترامپ درباره بگرام سوءتفاهم بود | ما خواستار به‌رسمیت‌شناخته‌شدن از سوی هند هستیم اولین سفر یک مقام ارشد طالبان به هند | دهلی‌نو میزبان متقی برای گفت‌وگوهای دوجانبه مشکل ویزا حل شد، تیم ملی فوتبال افغانستان به پاکستان می‌رود تأکید والی هرات بر استفاده از ظرفیت راه‌آهن خواف - هرات برای تسهیل در واردات محصولات نفتی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۴) دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است
سرخط خبرها

حسیبا ابراهیمی بازیگر «لوتریا» شد

  • کد خبر: ۸۱۰۷۱
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
حسیبا ابراهیمی بازیگر «لوتریا» شد
حسیبا ابراهیمی در فیلم سینمایی «لوتریا» به کارگردانی علی عطشانی که در مکزیک ساخته می‌شود، ایفای نقش می‌کند. این بازیگر افغانستانی با بازی در فیلم سینمایی «چند متر مکعب عشق» به شهرت رسیده بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسیبا ابراهیمی بازیگر افغانی‌الاصل که در استرالیا زندگی می‌کند، برای ایفای نقش در فیلم سینمایی «لوتریا» به کارگردانی علی عطشانی و تهیه‌کنندگی میگوئل سالیناس انتخاب شد.

حسیبا ابراهیمی متولد ۲۱ دسامبر ۱۹۹۶ در افغانستان است که در سال ۱۳۹۲ با بازی در فیلم «چند مترمکعب عشق» وارد سینما و در همان ابتدای ورودش نامزد سی و دومین جشنواره فیلم فجر به عنوان بهترین بازیگر زن شد و در جشنواره‌هایی همچون اسکار، شیکاگو، داکا، فیلم گنت و… حضور یافت. پس از آن در فیلم‌های «پرنده پرنده نبود»، «لینا»، «زندگی ناتمام»، «حبیب» و «حوا، مریم، عایشه» به ایفای نقش پرداخت که جایزه بهترین بازیگر زن را از فستیوال فیلم‌های آسیایی لس‌آنجلس برای این فیلم دریافت کرد.

ابراهیمی همچنین در نمایش‌های «بابام تو کاغذا گم شد» و «ادیب‌ها» و سریال‌های «شیرین»، «شهربانو»، «خط سوم» (فصل ۱ و ۲) و «رویا» «فصل ۱ و ۲) و همچنین مستندهای «زنان قابله»، «کودکان و جرایم»، «تغییر آب و هوا»، «موسیقی جهانی» و «نقطه عطف» بازی کرده است.

فیلمبرداری «لوتریا» به عنوان دومین فیلم علی عطشانی در هالیوود، دسامبر سال جاری (آذرماه) با حضور بازیگران و عوامل هالیوود و مکزیک در شهر مکزیکوسیتی آغاز خواهد شد.

داستان این فیلم بر اساس یک داستان واقعی و حکایت کولبری جوان اهل کردستان ایران است که به کشور مکزیک رفته است.

در این فیلم تعدادی از بازیگران و عوامل ایرانی نیز حضور خواهند داشت و پیش از این آنتونیو مونروی بازیگر مطرح سینمای مکزیک که در فیلم «آپوکالیپتو» ساخته مل گیبسون نیز به ایفای نقش پرداخته بود، به‌عنوان بازیگر این فیلم معرفی شده است.

تعدادی از عوامل ایرانی «لوتریا» که تاکنون حضورشان در این فیلم قطعی شده عبارتند از: تهیه‌کننده ایرانی: مهدی منیری، نویسنده فیلمنامه: محمودرضا ثانی، مجری طرح: مصطفی محمدخانی، پیمان مرادی و امیرمسعود خوشنویس، گروه کارگردانی: عبدالله صفاری و طراح هنری: سید علی اسماعیلی.

این فیلم محصول کمپانی امریکن برایتلایت فیلم پروداکشنز در هالیوود است.

منبع: خبرآنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->