گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی سرلشکر موسوی هشدار داد: رژیم اسرائیل در صورت تکرار تجاوز، سیلی محکم‌تر از قبل خواهد خورد سرکنسول ترکیه در مشهد شهادت ایرانیان در حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد رسانه انگلیسی: حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده است پاسخ قاطع و مستدل عراقچی به خانم کالاس درباره مفاد معاهده عدم اشاعه (ان‌پی‌تی) ادای احترام خاخام‌های ساکن انگلیس به شهدای ایرانی و تبریک پیروزی تهران بر رژیم اسرائیل روسیه از توقف ارسال تسلیحات کلیدی آمریکا به اوکراین استقبال کرد گروهان‌های قدس مسئولیت حمله موشکی به شهرک صهیونیستی سدیروت را بر عهده گرفت وزیر خارجه فرانسه علیه ایران تهدید کرد قطر و ایتالیا در تلاش برای دستیابی به توافقی گسترده‌تر با ایران آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان در ایران حضور دارند قالیباف: گنبد آهنین در مقابل قدرت موشکی ایران بی اثر شد محسن رضایی: رهبر انقلاب مستقیما عملیات علیه رژیم صهیونیستی را فرماندهی کردند علی لاریجانی: کار گروسی عامل جنایت دشمن شد ترامپ نامزد مسلمان انتخابات شهرداری نیویورک را «دیوانه کمونیست» خواند موضع جدید ترامپ درباره طرح کاهش مالیات‌ها حضور سران قوا در آیین بزرگداشت شهدای اقتدار در مصلی تهران| مقامات در مورد جنگ ۱۲ روزه چه گفتند؟ (۱۱ تیر ۱۴۰۴) تکذیب توقف آموزش زبان روسی در مدارس جمهوری آذربایجان صدای انفجار‌های مهیب در حومه ادلب شنیده شد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آلمان به تعلیق همکاری ایران با آژانس واکنش نشان داد ممنوعیت تردد پرواز‌های عبوری بین المللی در آسمان مرکز و نیمه غربی کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: تاکنون حدود ۴۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شده‌اند (۱۱ تیر ۱۴۰۴) + فیلم جزئیات تیراندازی در گشت امنیتی منطقه تاریک دره همدان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعلیق همکاری ایران با این سازمان واکنش نشان داد خشم کارشناس صهیونیست از حمایت مصر از ایران: قاهره وارد جنگ سرد با تل‌آویو شده است
سرخط خبرها

آخرین اخبار افغانستان، از وضعیت پنجشیر تا اعتراض به عدم حضور دختران در مدارس (۲۸شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۱۲۱۲
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
  • ۱
آخرین اخبار افغانستان، از وضعیت پنجشیر تا اعتراض به عدم حضور دختران در مدارس (۲۸شهریور ۱۴۰۰)
افغانستان همچنان شاهد تحولات زیادی است که با سرعت در حال روی دادن است، در پنجشیر جنگ همچنان جریان دارد و غیرنظامیان در شرایط خوبی قرار ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قانون طالبان درباره عدم حضور دختران افغانستانی در مدارس این کشور واکنش‌هایی از سوی نهادهای مختلف بین‌المللی مواجه شده است.

هشدار یونسکو به طالبان در مورد منع تحصیل دختران

یونسکو خواستار بازگشایی مدارس دخترانه در افغانستان شد و خطاب به طالبان اعلام کرد، در صورت منع تحصیل دختران پیامدهایی جبران‌ناپذیر دامن‌گیر نیمی از جمعیت این کشور خواهد شد.

زنان معترض در کابل: وزارت زنان دوباره فعال و مکاتب دخترانه بازگشایی شود

شماری از فعالان مدنی و مدافعان حقوق زنان بار دیگر به‌خاطر آنچه که تلاش برای احقاق حقوق‌شان می‌گویند، به خیابان آمدند. خواست تازه‌ی زنان معترض، فعال‌شدن دوباره‌ی وزارت امور زنان و بازشدن مکاتب به‌روی دانش‌آموزان دختر هستند.

سازمان نجات کودکان گفته است که از گزارش‌های نشر شده مبنی بر این‌که دختران نمی‌توانند در افغانستان به مکاتب برگردند، شوکه شده است و این امر را نقض تکان‌دهنده حقوق کودکان دختر در این کشور می‌داند.

کمیسیون حقوق بشر: طالبان زمینه‌ی نظارت مستقلانه بر وضعیت حقوق بشر را فراهم کنند

در بیانیه کمیسیون حقوق بشر افغانستان آمده است: «با در‌نظرداشت محدودیت‌هایی که طالبان برای کار و نقش زنان در زندگی اجتماعی وضع کرده‌ است، کمیسیون بیم ‌آن دارد که طالبان مانع حضور کارمندان زن و انجام وظایف‌شان شو‌د، به‌شمول سطوح رهبری کمیسیون. این امر غیر‌قابل قبول است.»

۱۵۳رسانه پس از سقوط کابل فعالیت خود را متوقف کردند

فدراسیون بین‌المللی خبرنگاران با ابراز نگرانی از افزایش روزافزون خشونت علیه کارمندان رسانه‌ای در افغانستان می‌گوید که از زمان سقوط این کشور به‌دست گروه طالبان تاکنون، ۱۵۳ رسانه مجبور به توقف فعالیت شده‌اند.

درهمین حال خیرالله خیرخواه، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ گروه طالبان می‌گوید که رسانه‌های تصویری محتویاتی را به نشر برسانند که در آن‌ها باید «خیر دنیا و آخرت» نهفته باشد.

افزایش بهای مواد اولیه در کابل

اهالی کابل می‌گویند که بهای مواد اولیه، به ویژه گاز مایع و نفت، در بازارها طی یک هفته گذشته افزایش یافته است و   هر کیلو گاز مایع تا پانزده افغانی و هر لیتر نفت تا چهار افغانی افزایش یافته است.

حکم جدید علمای پاکستانی

ده‌ها تن از علمای دینی پاکستان به رهبری مولانا عبدالعزیز در اسلام آباد اعلام کردند که نماز جنازه به اعضای نیروهای ارتش و پلیس پاکستان، حرام است.

این علمای دینی که اکثراً اعضای مدرسه حفصه در اسلام آباد هستند، بیرق امارت اسلامی طالبان پاکستان را نیز بر بام این مدرسه به اهتزاز درآوردند.

اینترنت در پنجشیر ضعیف و مردم با مشکلات زیادی روبرو هستند

مبین آغا، ساکن بخش آبشار استان پنجشیر گفته است: اینترنت‌ به گونه «2G» فعال شده اما سرعت خیلی پایین است. وضعیت اقتصادی مردم خیلی نگران کننده است، نان برای خوردن نیست. قیمت‌ها بسیار بالا رفته است. در نتیجه‌ی جنگ میان جبهه مقاومت و نیروهای طالبان، شماری از خانواده‌ها مجبور شدند خانه‌های خود را ترک کنند.

در همین حال صالح محمد ریگستانی، از فرماندهان «جبهه مقاومت» در یک پیام ویدیویی گفته است که طالبان افراد ملکی را در ولایت پنجشیر دستگیر و پس از شکنجه به زندان کاپیسا منتقل می‌کنند. او از جامعه بین‌المللی خواست تا وضعیت این زندان را بررسی کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
0
0
تازه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->