کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهمسطح امام حسن مجتبی (ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد برای نیمه دوم سال جاری قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکسیناسیون دانش‌آموزان مشهد در انتظار تامین واکسن

  • کد خبر: ۸۱۲۶۵
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
واکسیناسیون دانش‌آموزان مشهد در انتظار تامین واکسن
دانشگاه علوم پزشکی مشهد: به‌محض تأمین واکسن کرونا و تهیه شیوه‌نامه‌ها به دانش‌آموزان فراخوان داده می‌شود.

محمد کاملان | شهرآرانیوز، با افزایش چشم‌گیر واردات واکسن کرونا و سرعت‌گرفتن روند واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در کشور، با اعلام بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، نوبت به واکسینه‌شدن گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال رسیده و کار ثبت‌نام و نوبت‌دهی به آن‌ها آغاز شده است. احتمالا از چند روز دیگر با تخصیص واکسن‌های ویژه این گروه سنی به استان‌ها، واکسیناسیون ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ها انجام می‌شود تا سرانجام راه برای بازگشایی و حضوری‌شدن مدارس هموار شود.

زمزمه‌های واکسیناسیون کودکان از ابتدای شهریور کاملا جدی شد و کریم همتی، رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور، اولین کسی بود که دراین‌زمینه اظهارنظر کرد و گفت که درحال بررسی واکسن ویژه گروه‌های خاص و اطفال هستیم و تلاش می‌کنیم واکسن‌های مناسب برای این گروه را تهیه و به کشور وارد کنیم. محمد کشاورززاده، سفیر ایران در چین نیز ۲ روز پیش از قطعی‌شدن واردات واکسن کرونا برای کودکان خبر داد و اعلام کرد: در یکی‌دو هفته آینده ۱۲میلیون دز واکسن برای کودکان ۳ تا ۱۷سال برای شروع مدارس و واکسیناسیون دانش‌آموزان وارد کشور می‌شود.

دیروز نیز وزیر بهداشت به‌صورت رسمی آغاز واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸سال را اعلام کرد.

عین‌اللهی گفت: براساس مطالعات علمی و تصمیم کمیته علمی وزارت بهداشت، قرار شد در همه مراکز واکسیناسیون کشور و براساس میزان واکسن‌های موجود، دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸سال واکسن دریافت کنند و در مرحله بعدی هم کودکان ۷ تا ۱۲سال واکسینه می‌شوند.

وی ادامه داد: واکسنی که مطالعه شده و به تأیید رسیده، اکنون واکسن سینوفارم است و به این رده سنی تزریق می‌شود؛ برای بازگشایی مدارس لازم است که هر ۲ دز واکسن تزریق شود.

به‌محض دریافت واکسن، واکسیناسیون آغاز می‌شود

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی مبارزه با کرونای دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد هم با بیان اینکه نحوه اجرای این برنامه واکسیناسیون از وزارت بهداشت استعلام شده است و منتظر دریافت پاسخ برای انجام اقدامات لازم هستیم، گفت: هنوز واکسنی برای این گروه سنی به دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد اختصاص نیافته است و متقاضیان در گام اول باید در سایت سلامت ثبت‌نام کنند؛ به‌محض دریافت و تأمین واکسن‌های مورد نیاز و دستورالعمل‌های مرتبط، برنامه فراخوان دانش‌آموزان انجام می‌شود.

احتمال اختصاص مکانی خاص برای واکسیناسیون دانش‌آموزان

حمیدرضا رحیمی با اشاره به احتمال اختصاص مکانی برای تزریق واکسن به دانش‌آموزان افزود: خوشبختانه باتوجه‌به ظرفیت پایگاه‌های تجمیعی مشهد، مشکلی از نظر واکسیناسیون نداریم، اما احتمالا با همکاری آموزش‌وپرورش پایگاهی خاص را ویژه واکسیناسیون دانش‌آموزان تجهیز می‌کنیم.

وی با تأکید بر حضور اجباری والدین کودکان زیر ۱۸ سال هنگام مراجعه به پایگاه‌های واکسیناسیون، تصریح کرد: باتوجه‌به اینکه این گروه سنی هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند، هنگام تزریق واکسن حتما باید یکی از والدین یا قیم قانونی آن‌ها حضور داشته باشد.

سینوفارم و واکسن ایران و کوبا مناسب کودکان

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا در پاسخ به اینکه چه واکسنی قرار است به این گروه سنی تزریق شود، گفت: براساس بررسی‌های علمی، واکسن سینوفارم تک‌دز و واکسنی که تولید مشترک ایران و کوباست، برای این گروه‌های سنی مناسب تشخیص داده شده است.

دانش‌آموزان برای واکسن باید ثبت‌نام کنند

مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت هم در اطلاعیه‌ای جزئیات بیشتری از واکسیناسیون ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ها ارائه کرد. در این اطلاعیه آمده است: سامانه نوبت‌دهی واکسیناسیون salamat.gov.ir صرفا برای متولدان اول مهر۱۳۸۲ تا اول مهر۱۳۸۳ (سن ورود به سال آخر متوسطه دوم) باز خواهد شد و مراکز واکسیناسیون صرفا افرادی را خواهند پذیرفت که در سامانه نوبت‌دهی ثبت‌نام کرده‌اند؛ سایر دانش‌آموزان باید تا بازشدن سامانه منتظر بمانند.

۳۰۰ هزار دز واکسن به مشهد رسید

واکسن‌های اختصاص‌یافته به دانشگاه علوم‌پزشکی بازهم افزایش یافت. مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام این خبر گفت: ۳۰۰هزار دز واکسن کرونا برای تزریق به گروه‌های هدف در اختیار مراکز واکسیناسیون مشهد و شهرستان‌های زیرپوشش این دانشگاه قرار گرفته است. محمدجعفر صادقی با اشاره به حل مشکل کمبود واکسن برکت در مشهد ادامه داد: هزار دز واکسن برکت برای افراد در انتظار نوبت دوم این واکسن به مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد وارد شده است و در چرخه تزریق قرار می‌گیرد.

عضو کمیته بهداشت ستاد مدیریت اجرایی مبارزه با کرونا درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون در دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد بیان کرد: تا امروز بیش از ۲میلیون‌و۲۳۰هزار دز واکسن در مناطق زیرپوشش این دانشگاه تزریق شده که یک‌میلیون و ۵۴۴هزار دز از این تعداد مرحله اول و بقیه مرحله دوم بوده است.

همچنین بر اساس اعلام وزارت بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته ۳۹۱ نفر دیگر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۵ هزارو۹۷۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->