نگرانی‌ها درباره آبله میمون بیشتر شد | نشست اضطراری سازمان جهانی بهداشت تشکیل می‌شود خودروی ۴۰۵ یک قلاده خرس را تلف کرد آخرین وضعیت رنگ‌بندی کرونایی شهر‌های کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱) | مشهد همچنان در وضعیت زرد کرونایی دستگیری مرد هزار چهره | از حراست آموزش و پرورش تا مشاور املاک + فیلم ورود دامپزشک خارجی برای مراقبت از تنها توله یوز باقی مانده آخرین آمار کرونا در ایران تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱| ۹ فوتی جدید و شناسایی ۲۲۸ مبتلای جدید خبر خوش وزیر آموزش و پرورش به معلمان| اعمال رتبه‌بندی در فیش حقوقی فرهنگیان از اول شهریورماه عاملان درگیری در بیمارستان ماهشهر دستگیر شدند ۷۰ قبضه انواع سلاح غیرمجاز در خوزستان کشف شد تشکیل کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی دلایل تلف‌شدن توله‌ یوزهای ایرانی تازه‌ترین اخبار از خسارات سیل در خراسان‌‌رضوی| ۳۶ نفر مصدوم شدند| پراید با ۵ سرنشین در آب غرق شد کشف باند فساد اقتصادی سازمان یافته ارزاق عمومی در بندر امام خمینی (ره) | ۱۷ نفر از متهمان بازداشت شدند دفاتر ازدواج و طلاق الکترونیکی جایگزین دفاتر سنتی می‌شود وجود بیش از 11 میلیون مجرد در کشور| در سال ۱۴۳۰ جمعیت سالمندان ایران ۳ برابر می‌شود حق عائله‌مندی بازنشستگان کشوری افزایش یافت شمار کشته‌شدگان حادثه گروگانگیری ایلام به ۶ نفر رسید هشدار هواشناسی نسبت به تشدید آلودگی هوا در ۲۲ استان| بارش‌های ۵ روزه در برخی مناطق حقوق اردیبهشت بازنشستگان کشوری پرداخت شد | افزایش حقوق چقدر شد؟ ویدئو| اعطای زمین رایگان به خانوار‌های دارای سه فرزند و بیشتر چه شد؟(۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱) هشدار نارنجی هواشناسی | گرد و غبار در راه ۲۰ استان کشور
خبر فوری

چطور چلو دیزی کاشانی درست کنیم؟

  • کد خبر: ۸۱۷۷۵
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
چطور چلو دیزی کاشانی درست کنیم؟
دیزی پلو یا چلودیزی از غذا‌های سنتی ایرانی است که کاشانی‌ها آن را خوب می‌شناسند. این غذای خوشمزه ترکیبی از مواد درون آبگوشت و برنج است که حتما باید آن را یک بار هم شده امتحان کنید.

مقدم  | شهرآرانیوز؛ دیزی پلو یا چلودیزی از غذا‌های سنتی ایرانی است که کاشانی‌ها آن را خوب می‌شناسند. این غذای خوشمزه ترکیبی از مواد درون آبگوشت و برنج است که حتما باید آن را یک بار هم شده امتحان کنید. ترکیب گوشت، برنج و لوبیا به این خوراک ارزش غذایی زیادی داده‌است و همراه با یک سالاد سبزی، وعده غذایی کاملی برای بچه‌ها محسوب می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه چلو دیزی کاشانی

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۹۰ دقیقه
گوشت بره (سردست یا ران): ۵۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
لوبیای چشم‌بلبلی: ۲ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
روغن حیوانی (کره): ۱۰۰ گرم
زردچوبه: ۳ قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان لازم


روش تهیه چلو دیزی کاشانی

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و درون قابلمه‌ای همراه با مقداری روغن تفت بدهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و سرتفت بدهید تا طعم خامی زردچوبه از بین برود.
گوشت را نگینی درشت برش بزنید و همراه با پیاز، مقداری تفت بدهید تا رنگ آن برگردد.
لوبیای چشم‌بلبلی را با ۳ لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت و لوبیا خوب بپزد.
گوشت و لوبیا که پخت، به آن برنج شسته همراه با مقداری آب، نمک و روغن بیفزایید. از این مرحله به بعد، درست باید مانند پخت کته عمل کنید. برنج که دم کشید، آماده خوردن است.

نکته:
برای تهیه پلو، از کره حیوانی استفاده کنید. سبک، زودهضم و خوش‌عطر است.
*اگر از گوشتی جز بره استفاده می‌کنید، به زمان پخت گوشت اضافه کنید. هم‌چنین آن را همراه با لوبیای چشم‌بلبلی نپزید، چون لوبیا‌ها له می‌شود.
*زمان اضافه کردن برنج، حواستان به حجم آب درون ظرف باشد، چون آب زیاد سبب خمیرشدن برنج می‌شود.
*دیزی‌پلو به همین سادگی پخته می‌شود. می‌توانید پس از دم کشیدن برنج، به آن مقداری زعفران یا زرشک هم برای تزیین اضافه کنید.

چلو دیزی کاشانی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}