آخرین آمار کرونا تا ۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۵۱۴۴ ابتلا و ۲۸ فوتی جدید کرونا در کشور ماجرای زنده شدن یک مُرده در سردخانه‌ای در یاسوج + فیلم جزئیات تازه از ایرادات شورای نگهبان به لایحه رتبه‌بندی معلمان (۳ بهمن ۱۴۰۰) پناه بردن روباه به منزل یکی از اهالی شهرستان نیر اردبیل + فیلم آخرین اخبار از رتبه‌بندی معلمان | تا پایان بهمن یا قبل از عید اجرایی می‌شود (۳ بهمن ۱۴۰۰) وزارت بهداشت: خبرهای خوبی نداریم، شیوع اومیکرون گسترده شد برای کودکان ایرانی چه واکسن‌هایی تزریق می‌شود؟ گفتگو با سمیرا شاهوردی، «مادر آرزوها» در آستانه برآورده‌شدن ده‌هزارمین آرزو اعترافات تلخ جوان مشهدی که پدرش را کشت + عکس معجزه‌ای به نام «مادر» ماجرای کارخانه‌دار شدن زنی با استفاده از سوسک! + فیلم ورود سازمان برنامه و بودجه به درخواست‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران (۳ بهمن ۱۴۰۰) ثبت‌نام جاماندگان کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ + جزئیات چشم‌ها مرگ شما را پیش بینی می‌کند بی نهایت بلند و به غایت مرگ آور
خبر فوری

چطور چلو دیزی کاشانی درست کنیم؟

  • کد خبر: ۸۱۷۷۵
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
چطور چلو دیزی کاشانی درست کنیم؟
دیزی پلو یا چلودیزی از غذا‌های سنتی ایرانی است که کاشانی‌ها آن را خوب می‌شناسند. این غذای خوشمزه ترکیبی از مواد درون آبگوشت و برنج است که حتما باید آن را یک بار هم شده امتحان کنید.

مقدم  | شهرآرانیوز؛ دیزی پلو یا چلودیزی از غذا‌های سنتی ایرانی است که کاشانی‌ها آن را خوب می‌شناسند. این غذای خوشمزه ترکیبی از مواد درون آبگوشت و برنج است که حتما باید آن را یک بار هم شده امتحان کنید. ترکیب گوشت، برنج و لوبیا به این خوراک ارزش غذایی زیادی داده‌است و همراه با یک سالاد سبزی، وعده غذایی کاملی برای بچه‌ها محسوب می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه چلو دیزی کاشانی

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۹۰ دقیقه
گوشت بره (سردست یا ران): ۵۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
لوبیای چشم‌بلبلی: ۲ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
روغن حیوانی (کره): ۱۰۰ گرم
زردچوبه: ۳ قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان لازم


روش تهیه چلو دیزی کاشانی

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و درون قابلمه‌ای همراه با مقداری روغن تفت بدهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و سرتفت بدهید تا طعم خامی زردچوبه از بین برود.
گوشت را نگینی درشت برش بزنید و همراه با پیاز، مقداری تفت بدهید تا رنگ آن برگردد.
لوبیای چشم‌بلبلی را با ۳ لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت و لوبیا خوب بپزد.
گوشت و لوبیا که پخت، به آن برنج شسته همراه با مقداری آب، نمک و روغن بیفزایید. از این مرحله به بعد، درست باید مانند پخت کته عمل کنید. برنج که دم کشید، آماده خوردن است.

نکته:
برای تهیه پلو، از کره حیوانی استفاده کنید. سبک، زودهضم و خوش‌عطر است.
*اگر از گوشتی جز بره استفاده می‌کنید، به زمان پخت گوشت اضافه کنید. هم‌چنین آن را همراه با لوبیای چشم‌بلبلی نپزید، چون لوبیا‌ها له می‌شود.
*زمان اضافه کردن برنج، حواستان به حجم آب درون ظرف باشد، چون آب زیاد سبب خمیرشدن برنج می‌شود.
*دیزی‌پلو به همین سادگی پخته می‌شود. می‌توانید پس از دم کشیدن برنج، به آن مقداری زعفران یا زرشک هم برای تزیین اضافه کنید.

چلو دیزی کاشانی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}