دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دانش‌آموز انقلابی دغدغه‌مند است

  • کد خبر: ۸۲۲۲
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۴
دانش‌آموز انقلابی دغدغه‌مند است
قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی
نیاز امروز کشور به تربیت دانش‌آموزان انقلابی بر هیچ‌کس پوشیده نیست. فردای ایران اسلامی در دستان قشر نوجوان و جوانی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب از ایشان یاد می‌کنند که بناست بخش دیگری از جهاد بزرگ برای ساختن ایران را آغاز کند. نسلی که نیازموده‌ها را بیازماید و ندیده‌ها را ببیند و کارآزموده و پرانگیزه از این انقلاب عظیم پاسداری کند و آن را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه) است، نزدیک گرداند. نسلی که روحیه انقلابی در آن متجلی شده و در هرجایی که حضور دارد، برای کشور و جامعه خویش مفید باشد، گذشته را درست بشناسد و از تجربه‌ها درس بگیرد، فریب دروغ‌پردازی‌ها و تحریف‌های دشمنان انقلاب را نخورد و با ذهنی آزاد به فردا‌های روشن بیندیشد.
بارزترین ویژگی یک دانش‌آموز انقلابی، دغدغه‌مندی او است. به تعبیر مرحوم دکتر شریعتی، داشتن دغدغه درباره دیگران و جامعه، ویژگی و مشخصه یک انسان واقعی است؛ بنابراین تعلیم و تربیت ما که وظیفه اصلی خود را ساختن انسان تعریف می‌کند، باید دغدغه‌مندی را در ساحت‌های مختلف هر فرد پرورش دهد. تعلیم و تربیت جدا از نیاز‌ها و مشکلات جامعه نه‌تن‌ها ره به جایی نمی‌برد، بلکه یادگیری و انتقال مفاهیم و ارزش‌ها را نیز مسدود می‌کند. آموزش باید مسئله‌محور باشد و دغدغه‌های جامعه در آن برجسته و راه‌های حل آن برای دانش‌آموزان روشن شود.
عدالت‌خواهی دیگر ویژگی یک دانش‌آموز انقلابی است. شهیدان ۱۳ آبان به‌پاخاستند تا دستیابی و حرکت به‌سوی آرمان عدالت و برابری را فریاد زنند تا آنان که هنوز صدای انقلاب را نشنیده بودند، آگاه شوند و تکلیف خود را با تبعیض و بی‌عدالتی روشن کنند. دانش‌آموز انقلابی امروز نیز باید عدالت را بشناسد و دستیابی به آن را در لحظه لحظه زندگی خویش دنبال کند. هر انقلابی منتج به تحول و تغییراتی عمیق در فکر، اندیشه و ساختار‌های یک کشور می‌شود. انقلابیون دیروز پذیرفته بودند که تحول و اصلاح دائمی لازمه رشد و تعالی ماست و از این رو خود را برای آن آماده کردند و اصلاح و تحول انقلابی را کلید زدند. دانش‌آموز تربیت‌یافته در مکتب انقلابی نیز باید بپذیرد که اصلاح دائمی، چه در فرد و چه در جامعه، لازمه توسعه و تعالی فردی و اجتماعی است. پذیرش اصلاح‌پذیری است که حل آسیب‌ها و مشکلات را برای ما آسان و ما را در گذر از بحران‌ها یاری می‌کند. انقلابی بودن با انجماد سازگار نیست. دانش‌آموز انقلابی چگونگی فکر کردن را می‌آموزد تا نو بیندیشد و نو عمل کند و گذشته را با دیده اصلاح بازخوانی کند. در شرایط حساس کنونی کشور که بیش از هر زمان دیگری جامعه ما به همدلی و همبستگی میان همه اقشار نیاز دارد، فرصت تقویت هم‌زبانی و یادآوری مسیر پیموده شده و هم‌پیمان شدن دوباره ملت می‌تواند مغتنم باشد و امید به فردای روشن را در چشم جامعه ما پررنگ‌تر کند. راهپیمایی ۱۳ آبان با جلوداری دانش‌آموزان فهیم و آگاه می‌تواند این نقش مهم و حیاتی را برای امروز ایران اسلامی بازی کند. بدون تردید آنچه ما را برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب و پیمودن مسیر توسعه و تعالی کشور یاری می‌رساند، تقویت اشتراک‌های موجود میان مردم است و میعادگاهی مانند ۱۳ آبان می‌تواند صحنه‌ای برای یکی‌شدن ملت ایران به پیش‌گامی آینده‌سازان این مرزوبوم باشد. در این میان نقش دانش‌آموزان به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین عناصر شکل‌گیری این روز تاریخی، در حرکت‌های اجتماعی و سیاسی متناسب با این واقعه، همواره پررنگ‌تر از دیگر قشر‌ها بوده و پاییز امسال و درحالی‌که انقلاب اسلامی ایران همراه با پشتوانه مردمی خود در گذرگاه تاریخی دیگری قرار دارد، باز هم شاهد رویش جوانه‌های امید و آگاهی و اعتماد در سراسر ایران عزیز خواهیم بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->