افزایش خطر ابتلا به آسم در زنان شب‌کار عدم تولید برخی مواد غذایی و آرایشی باعث قاچاق این محصولات شده است کشف روغن زیتون با طعم ماده مخدر شیشه در فرودگاه! برای سیاه نشدن دندان کودک پس از مصرف قطره آهن چه کنیم؟ افزایش ۲ درصدی آمار تلفات جاده‌ای خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ شیوه های ساده و هوشمندانه صرفه‌جویی آب در منزل | چطور قطره ها را دریابیم؟ ازسرگیری پرواز‌های عراق به ایران از فردا سه‌شنبه (۲۴ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رویداد دانشجویی «هکاتون» در مشهد برگزار می‌شود | الگویی تازه برای حل مسئله با خلاقیت نسل جوان بازگشت تنها زن ایرانی محبوس در زندان‌های عمان، به کشور بازداشت زورگیر فضای مجازی در تهران (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی کشور: مرحله جدید برنامه‌های اجتماع‌محور در بیش از ۵ هزار محله کشور آغاز خواهد شد بررسی ابهامات والدین درباره سوءمدیریت آزمون سمپاد | آزمون پر حاشیه اعضای باند اعطای تسهیلات بانکی با کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند، دستگیر شدند لغو پروازهای ترکیش‌ ایرلاین به کشور تکذیب شد تکذیب شایعات درباره انفجار در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | دود مشاهده‌شده، ناشی از سوزاندن علف‌های هرز بود هشدار رئیس مرکز حراست سازمان سنجش در خصوص عضویت در کانال‌های متخلف کنکور نشانه‌های تخم‌مرغ فاسد کدام‌اند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر دمای ۴۰ درجه باشند پاداش پایان‌خدمت و حقوق بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ کف و سقف آن چقدر است؟ سهم تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ چند درصد است؟ چرا پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی به تأخیر افتاده است؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ تیر ۱۴۰۴) توزیع ابهام‌آمیز انسولین در داروخانه‌های مشهد | کمبود انسولین در سایه بدهکاری‌ بیمه‌ها به داروخانه‌ها ۳۷ هزار زوج در ۱۲ روز جنگ تحمیلی به خانه بخت رفتند ناسالم‌ترین نوع روغن برای سلامت قلب کارگران و بازنشستگان در نامه‌ای سرگشاده به قالیباف: استقلال تأمین اجتماعی را برگردانید داوطلبان نوبت دوم کنکور در خراسان رضوی برای دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی چگونه و چقدر کمک‌هزینه ازدواج دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

ماجرای اسیدپاشی به یک خانواده در مشهد | مرد خشمگین انتقامش را گرفت

  • کد خبر: ۸۲۲۲۴
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۶
ماجرای اسیدپاشی به یک خانواده در مشهد | مرد خشمگین انتقامش را گرفت
زن ۲۴ ساله‌ای مدعی بود همسرش شبانه وارد پارکینگ منزل شده و با اسیدپاشی خودروی پدرش را تخریب کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زن ۲۴ ساله که مدعی بود همسرش شبانه وارد پارکینگ منزل شده و با اسیدپاشی خودروی پدرش را تخریب کرده است، درباره سرگذشت خود به کارشناس اجتماعی کلانتری قاسم آباد مشهد گفت: ۸ سال قبل زمانی که درکلاس سوم دبیرستان تحصیل می‌کردم "اکبر" به خواستگاری ام آمد.

او را یکی از آشنایان پدرم معرفی کرده بود به همین دلیل بعد از چندبار رفت و آمد و انجام تحقیقات محلی پای سفره عقد نشستم، اما هنوز چند ماه بیشتر از آغاز نامزدی ما نمی‌گذشت که به خاطر هدیه مراسم شب یلدا اختلاف پیدا کردیم و کارمان به طلاق کشید.

خانواده اکبر قصد داشتند هدیه‌ای را که پدر و مادرمن خریده بودند به نام خودشان تمام کنند تا در بین فامیل آن‌ها چنین وانمود شود که خانواده همسرم آن هدیه را برای من خریده اند.

انتقام با اسیدپاشی به خودرو

به همین دلیل مشاوره‌های خانوادگی شدت گرفت و ما از هم جدا شدیم، ولی به خاطر علاقه‌ای که من و اکبر به یکدیگر داشتیم به طور پنهانی به یکدیگر رجوع کردیم به طوری که فقط مادر من و اکبر از این موضوع اطلاع داشتند.

خلاصه بعد از یک سال وقتی این ماجرا فاش شد دوباره مراسم خواستگاری و عقد کنان را برگزار کردیم که به این ترتیب زندگی مشترکمان آغاز شد و من در ۱۹ سالگی صاحب یک پسر شدم، اما بعد از تولد فرزندم رفتار‌های همسرم نیز تغییر کرد به گونه‌ای که دیگر شب‌ها دیر به منزل می‌آمد و در حالت غیر طبیعی مرا کتک می‌زد. کار به جایی رسید که اجازه نمی‌داد به دیدار خانواده ام بروم و مرا در منزل زندانی می‌کرد.

ماجرای درخواست طلاق

او گوشی تلفن مرا نیز شکست تا نتوانم با خانواده‌ام تماس بگیرم و حتی یک بار زمانی که از مجلس عروسی بازگشته بود من و فرزندم را سوار خودرو کرد و در خیابان‌ها ویراژ می‌داد به طوری که سر فرزندم به شیشه خورد و کبود شد وقتی به او اعتراض کردم مرا زیر مشت و لگد گرفت و به شدت کتکم زد درهمین حال چند زن رهگذر مرا از دست او نجات دادند و با اورژانس تماس گرفتند.

زمانی که از بیمارستان بیرون آمدم به خانه مادرم رفتم و تقاضای طلاق دادم با آن که ۳ سال از آن ماجرا می‌گذرد، ولی همسرم حاضر نشد مرا طلاق بدهد تا به این ترتیب از من انتقام بگیرد از سوی دیگر مجبور شدم برای تامین هزینه‌های زندگی در بیرون از خانه کار کنم چرا که اکبر نفقه‌ای به من نمی‌داد.

در عین حال خواهران او هر روز تصاویری از حضور برادرشان با یک زن غریبه در رستوران‌های گران قیمت شهر برایم ارسال می‌کردند تا من بدون دریافت حق و حقوقم طلاق بگیرم در این شرایط بود که به اتهام نپرداختن نفقه از همسرم شکایت کردم و او در دادگاه محکوم شد، ولی باز هم از پرداخت مخارج زندگی من خودداری می‌کرد تا این که از او شکایت کردم و...

شایان ذکر است به دستور سرهنگ معطری (رئیس کلانتری قاسم آباد مشهد) بررسی‌های کارشناسی این پرونده در دایره مددکاری اجتماعی آغاز شد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->