انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

آشنایی با میان‌وعده‌های سالم

  • کد خبر: ۸۲۴۱۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴
آشنایی با میان‌وعده‌های سالم
یک متخصص علوم تغذیه گفت: مصرف میان‌وعده سالم در طول روز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می‌تواند از نوسانات انسولین و قند خون طی روز جلوگیری می‌کند و باعث کاهش دریافت غذا و کنترل اشتها در وعده‌های غذایی اصلی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شیما عبدالهی افزود: توصیه می‌شود افراد سه میان‌وعده در بین وعده‌های غذایی اصلی مصرف کنند.

وی افزود: انواع سبزیجات می‌توانند از بهترین میان‌وعده‌ها باشد به‌خصوص در افراد شاغل که فرصت کمتری برای تهیه و مصرف میان‌وعده دارند، آماده‌سازی سبزیجاتی نظیر هویج و کرفس و یا خیار می‌تواند یک انتخاب غذایی سالم به شمار رود و فرد را از انواع ویتامین‌های موجود در آن بهره‌مند سازد.

وی با اشاره به اهمیت میوه‌ها، ادامه داد: مصرف میوه‌ها به دلیل محتوای قند موجود در آن‌ها باید کنترل شده (روزانه ۴ عدد میوه متوسط) در طی روز باشد.

وی افزود: به منظور سهولت مصرف میوه و سبزیجات توصیه می‌شود این اقلام به صورت شسته و ضدعفونی‌شده در یخچال قرار بگیرد تا در زمان مصرف در دسترس باشند.

عبدالهی با بیان اینکه میوه‌های خشک را نیز می‌توان به عنوان میان‌وعده سالم در نظر گرفت، اضافه کرد:، اما به دلیل ازدست‌دهی آب، محتوای قند در هر واحد افزایش می‌یابد، بنابراین میوه تازه انتخاب بهتری است.

وی به ارزش غذایی دانه‌ها هم اشاره و اعلام کرد: انواعی از دانه‌های خام نظیر بادام درختی، فندق، گردو و.. می‌تواند انتخاب مناسبی برای میان‌وعده باشد، اگرچه با توجه به محتوای بالای چربی موجود در دانه‌ها، توصیه می‌شود میزان مصرف آن با مشورت با متخصص تغذیه مشخص شود.

این متخصص ادامه داد: نان سبوس‌دار با توجه به محتوای قند ساده پایین و محتوای بالای انواع ویتامین‌های گروه B و فیبر، می‌تواند یک جایگزین مناسب برای انواعی از بیسکوئیت باشد.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که برخی بیسکوییت‌های موجود با عنوان بیسکوییت‌های رژیمی حاوی قند و چربی قابل توجهی هستند و به عنوان مصرف روتین توصیه نمی‌شود.

عبدالهی در بخش دیگری از توصیه‌های خود به شکلات تلخ نیز اشاره و اعلام کرد: توصیه می‌شود افرادی که عادت به صرف چای در روز دارند به جای مصرف انواع شکلات و یا قند از شکلات تلخ استفاده کنند.

به گفته وی این ماده غذایی به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدانی می‌تواند از میان‌وعده‌های سالم به شمار رود، با این حال اگر طعم تلخ آن مورد پسند نباشد می‌توان انواع توت خشک و یا کشمش را جایگزین کرد، البته این مواد غذایی خالی از قند نیستند و مصرف آن‌ها باید با محدودیت همراه شود.

 

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->