آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت ۶۰۰ هزار تومان (۳ آبان ۱۴۰۴) | توزیع گوشت گوسفندی در روزهای آینده قیمت گل زعفران امروز چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴)‌ استاندار خراسان رضوی: انحصار در تخصیص ارز، مانع واردات برنج به استان است اقبال به کوچک‌تر‌های بورس بیشتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خواهان واگذاری اختیارات قیمت‌گذاری زعفران به استان شد تشکیل اولین جلسه تعیین تکلیف دارایی‌های بانک آینده | رئیس بانک مرکزی: فروش دارایی‌های بانک سابق آینده در اولویت صندوق سپرده‌ها است بررسی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد | ران مرغ کیلویی ۱۰۰ هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۴) دلار در مشهد چند؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته جدید را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | مردم دیگر مصنوعات طلا نمی‌خرند | کاهش ۷۰ درصدی تولید طلا و جواهر یارانه‌ای که آب رفت؛ از ۴۵ دلار تا ۳ دلار! | یارانه فقط برای ۳ دهک تأثیرگذار است اونس جهانی پس از ۱۰ هفته رشد، عقب‌نشینی کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) خودروسازان داخلی در یک سال اخیر محصولات خود را چقدر گران کردند؟ + جدول نرخ ارز مسافرتی گران شد قیمت دینار عراق و افغانی افغانستان امروز در مشهد چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | وضعیت خدمات‌رسانی به مشتریان بانک آینده چه می‌شود؟ قیمت امروز میوه اعلام شد (۳ آبان ۱۴۰۴) | افزایش نرخ ۵ قلم میوه در مشهد طی یک هفته ویدئو | «ایران‌مال» بزرگ‌ترین تسهیلات‌گیرنده بانک آینده است چرا با وجود افت قیمت اونس جهانی، طلا در ایران ارزان نشد؟ انحلال بانک آینده در دوران شهید رئیسی + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری۵۰ میلیون تومانی برای ۳۰ هزار بازنشسته کشوری جزئیات فروش سهام بانک آینده توسط سهامداران اعلام شد (۲ آبان ۱۴۰۴) بیست‌وپنجمین جشنواره ملی صنعت چاپ در مشهد برگزار شد | ۵۰۰ چاپخانه، عضو اتحادیه صنعت چاپ استان هستند + فیلم خراسان رضوی، پایتخت صادرات محصولات چاپی کشور است | افزایش ۴۵ درصدی صادرات محصولات چاپ در شش ماه نخست ۱۴۰۴ راهنمای انتخاب شرکت حسابداری در کرج؛ چرا محاسبان تدبیر؟ قیمت مصرف‌کننده ۱۱ محصول سایپا اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
معاون گمرک:

ترخیص خودرو‌های دپو شده از امروز آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۸۲۷۷
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
ترخیص خودرو‌های دپو شده از امروز آغاز می‌شود
معاون گمرک ایران: به دنبال دستور وزیر صمت برای ترخیص خودرو‌های دارای پروانه، صاحبان آن‌ها می‌توانند از ۱۳ آبان برای تحویل خودرو‌های خود اقدام کنند.
به گزارش شهرآرا نیوز، معاون گمرک ایران اعلام کرد: به دنبال دستور وزیر صمت برای ترخیص خودرو‌های دارای پروانه، صاحبان آن‌ها می‌توانند از ۱۳ آبان برای تحویل خودرو‌های خود اقدام کنند.

به گزارش عصر ایران به نقل از ایسنا، مهرداد جمال ارونقی معاون فنی و امور گمرکی گمرک جمهوری اسلامی ایران با اشاره به جزئیاتی از روند تصمیم گیری در مورد ترخیص بخشی از خودرو‌های دپو شده در گمرک توضیح داد: بعد از آنکه در نیمه تیرماه مهلت ترخیص خودرو‌ها به پایان رسید، ۱۰۴۸ دستگاه با وجود طی کردن تشریفات گمرکی و پرداخت حقوق ورودی و همچنین دریافت پروانه به دلیل اتمام زمان تعیین شده در مصوبه هیات دولت نتوانستند ترخیص شوند.

معاون گمرک: ترخیص خودرو‌های دپو شده از امروز آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: بر این اساس در این فاصله رایزنی‌هایی برای ترخیص این ۱۰۴۸ دستگاه انجام شد تا اینکه اخیرا، در دوم آبان ماه طی نامه‌ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت مراتب را گزارش داده و درخواست بررسی داشتیم تا اینکه با ترخیص خودرو‌ها موافقت شد و مراتب را به قائم مقام این وزارتخانه اعلام کردند که در نهایت ضمن موافقت، پیشنهاد شد که مناسب است موضوع در جلسه کارگروه هماهنگی تجاری بانک مرکزی نیز مطرح شود.

ارونقی گفت: بر این اساس در جلسه کارگروه هماهنگی بانک مرکزی موضوع ترخیص ۱۰۴۸ خودرو که دارای پروانه گمرکی بودند، مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت اعضا و دستگاه‌های مربوطه به توافق نهایی برای ترخیص رسیدند.

به گفته معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران، صاحبان این ۱۰۴۸ دستگاه خودرو که تشریفات آن‌ها انجام شده است می‌توانند از ۱۳ آبان برای تحویل مراجعه کنند.

گفتنی است؛ ماجرای خودرو‌های دپو شده به ورود ۱۳ هزار خودرویی بر می‌گردد که از دو سال گذشته وارد شده، اما به دلیل ممنوعیت ثبت سفارش یا مسائل ارزی در مواردی دچار مشکل برای ترخیص شد تا اینکه از نیمه دوم سال گذشته هیات وزیران طی مصوبه‌ای با ترخیص بخشی از خودرو‌ها که مراحل قانونی را طی کرده بودند موافقت کرد. در اردیبهشت زمان به پایان رسید و بار دیگر دو ماه تمدید شد.

در این فاصله بیش از ۷۰۰۰ خودرو ترخیص شده و ۱۰۴۸ دستگاه دیگر به دلیل پایان زمان با وجود اینکه مشکلی از لحاظ قانونی نداشتند در گمرک باقی مانده بودند. این در حالی است که تعداد دیگری از خودرو‌ها ظاهرا به دلیل داشتن پرونده‌های قضایی فعلا امکان ترخیص ندارند.
 
منبع: عصر ایران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->