واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

موضع روسیه درباره همکاری اقتصادی با طالبان

  • کد خبر: ۸۲۹۲۸
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۰
موضع روسیه درباره همکاری اقتصادی با طالبان
وزارت امور خارجه روسیه از همکاری اقتصادی این کشور با دولت طالبان در افغانستان استقبال کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مقام وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه بدون این که نام و سمتش فاش شود به خبرگزاری ریانووستی گفت: مسکو در انتظار گشوده شدن درهای همکاری اقتصادی بین المللی با کابل پس از شکل گیری ساختارهای حکومتی در افغانستان است.

مقام روس افزود: مساله بازسازی افغانستان در دوره پسامناقشه در این کشور، باتوجه به متشنج شدن اوضاع انسانی، اجتماعی و اقتصادی این کشور اهمیت خاصی می یابد.

 وی ادامه داد: با شکل گیری ساختارهای حکومتی در افغانستان، انتظار داریم چشم انداز خوبی برای همکاریهای اقتصادی بین المللی با این کشور گشوده شود.

مقام وزارت خارجه روسیه گفت: کشور ما از دوره اتحاد جماهیر شوروی در اجرای طرح های اقتصادی بزرگ در افغانستان و احداث مراکز زیرساختی در این کشور مشارکت داشته است.

وی افزود: تجربه مثبت چنین همکاری می تواند زمینه برای همکاریها بین روسیه و افغانستان را بوجود بیاورد.

به گزارش رسانه ها، ذبیح الله مجاهد سرپرست وزارت اطلاع رسانی و فرهنگ دولت موقت طالبان اعلام کرده است که روسیه در کنار کشورهای دیگر می تواند طرح های اقتصادی و سرمایه گذاری در افغانستان اجرا کند. 

گروه طالبان پس از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در روز ۳۱ ماه اوت، بیش از یک ماه است که کنترل این کشور را در دست گرفته اند و وضعیت افغانستان بر اثر تحریم های بین المللی و ضعف اقتصادی این کشور بسیار متشنج است. 

 

منبع‌: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->