وزیر صمت: تجارت جهانی ایران با رشد ۱۱ درصدی به ۱۳۰ میلیارد دلار رسید ارسال پیامک حذف به متقاضیان نهضت ملی مسکن خسارت خودرو‌های سوخته بندر شهید رجایی چگونه جبران می‌شود؟ اقدام غیرمنتظره صاحب‌خانه‌ها در بازار مسکن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود جزئیات طرح جدید برای دهک‌بندی خانوارها اعلام شد قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد |طلای جهانی دوباره ریخت کاهش میزان توزیع روغن در بازار مشهد | بازار تشنه روغن نایاب کالاهای گمرک شهید رجایی تا ۲۴ ساعت آینده ترخیص می‌شود پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین دوسوم حقوق کارگران صرف مسکن و اجاره‌بها می‌شود پرمصرف‌ها منتظر قبوض میلیونی باشند آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید انهدام ۸۳ تن کالای غیرقابل مصرف در انبارهای اموال تملیکی خراسان رضوی چه کالا‌هایی در بندر شهید رجایی سوختند؟ نصب پنل خورشیدی در ۹۰۰ هزار واحد مسکونی استان | خراسان رضوی می‌تواند نیمی از برق تجدیدپذیر کشور را تأمین کند فشار فروش در بورس | خروج سنگین پول حقیقی از بازار (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار نیروهای پالایش و پخش در بندر شهید رجایی ایران پنجمین مصرف‌کننده بزرگ طلا در جهان است توجه ویژه به تأمین مواد اولیه داخلی برای کاهش هزینه‌های تولید در خراسان رضوی نوسانات طلا، بازار را دچار التهاب کرد | مشهد، قطب جدید طراحی طلا در کشور پرواز قیمت طلا در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال ۸۴ هزار تومان آغازبه‌کار نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگ‌ها از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تعداد کل شرکت‌کنندگان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد
سرخط خبرها

بانک‌های سامانه وام ودیعه مسکن مستاجران باز شد (امروز ۲۱ مهرماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۳۸۳۴
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶
  • ۲
بانک‌های سامانه وام ودیعه مسکن مستاجران باز شد (امروز ۲۱ مهرماه ۱۴۰۰)
مشکلی که در مرحله انتخاب بانک در سامانه وام ودیعه مسکن وجود داشت، برطرف شده است و متقاضیان می‌توانند روند ثبت نام خود را تکمیل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ثبت نام دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن از اواسط خرداد ماه آغاز شد که مهلت ثبت نام در ابتدا پایان شهریورماه اعلام شده بود، اما در نهایت در پی افزایش تعداد متقاضیان وام ودیعه مسکن، بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی پرداخت این تسهیلات در ۱۱ مهرماه ۱۴۰۰ بخشنامه‌ای در رابطه با تمدید مهلت ثبت نام متقاضیان این وام تا پایان آذرماه صادر کرد، همچنین در این بخشنامه بانک‌های عامل در این زمینه را ملزم پرداخت این تسهیلات تا پایان بهمن ماه کرد.

براساس این گزارش تمامی مستاجران واجد شرایط دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن می­‌توانند برای ثبت نام به سامانه https://tem.mrud.ir/ مراجعه کنند.

طی هفته‌های گذشته متقاضیان مشکلات متعددی در خصوص این سامانه داشتند و ثبت نام در مرحله انتخاب بانک و شعبه به دلیل پیام اتمام اعتبار بانک نیمه تمام باقی می‌ماند، اما گویا این مشکل برطرف شده است.

پیگیری‌ها حاکی از آن است که هم اکنون این مشکل مرتفع شده و در مرحله انتخاب بانک، متقاضیان می‌توانند از بین بانک‌های سامان، گردشگری، پاسارگارد، اقتصاد نوین، آینده، شهر، کوثر، سپه، صادرات، تجارت، ملت، پارسیان، کارآفرین، ملی و ملل، بانک مورد نظر خود را انتخاب کرده و روند ثبت نام خود را تکمیل کنند.

بانک‌ها همکاری لازم را برای پرداخت وام دیعه مسکن انجام خواهند داد

محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در خصوص اقدامات انجام گرفته برای رفع مشکلات موجود در این سامانه تصریح کرد: معرفی سهمیه به بانک‌های مختلف انجام شده، اما بانک‌ها مدعی بودند که اعتباراتشان به اتمام رسیده است. بانک مرکزی تمامی این موضوعات را پیگیری کرده و در حال حاضر هم وزارت راه و شهرسازی پیگیری و مکاتبات لازم برای پرداخت تسهیلات توسط بانک‌ها و شعب مختلف را انجام می‌دهد.

او ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی اقدامات لازم را برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان را انجام می‌دهد و برای تسهیل در پرداخت وام ودیعه مسکن ما سعی کرده ایم اقدامات را برای افراد آسان‌تر کنیم و به تمامی بانک‌ها که اسامی آن‌ها در این بخش قید شده سهمیه تخصیص داده می‌شود و تمامی موارد باید توسط بانک‌ها و شعبه‌ها پیگیری شود.

بانک‌های سامانه وام ودیعه مسکن بالاخره باز شد

محمودزاده بیان کرد: تمامی مشکلات و نگرانی‌ها که متقاضیان اعلام کرده اند، پیگیری و در اولین جلسه حضوری با بانک مرکزی به این موارد رسیدگی خواهد شد.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: پیش از این طبق مذاکراتی که انجام دادیم اعلام شده بود که بانک‌ها همکاری لازم را انجام خواهند داد و شرایط پرداخت را آسان‌تر خواهند کرد.

همچنین رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس درباره مشکل ضامن برای دریافت وام ودیعه مسکن گفت: متأسفانه مشکل بسیار جدی توسط بانک‌ها در حوزه پرداخت تسهیلات و داشتن دو ضامن وجود دارد، اما حتما در جلسه شورای عالی مسکن که ۱۰ روز آینده برگزار خواهد شد، این‌موضوع را مطرح خواهیم کرد.

او افزود: در قانون جدید اعلام‌شده بود که تا سقف ۳۰ میلیون تومان تنها با چک یا سفته، متقاضیان بتوانند تسهیلات را دریافت کنند و بنابراین داشتن دو ضامن برای وام هفتاد میلیون تومان برای متقاضیان و مستاجران بسیار مشکل‌ساز شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
اسداله
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
0
0
با سلام و احترام :متاسفانه به هر بانکی که مراجعه میکنیم و در اینمورد سوال میپرسیم طوری اظهار بی اطلاعی میکنن که آدم شرمنده میشه و با عذر خواهی و ناامیدی تمام از بانک خارج میشیم درد دل من و امثال من خیلی زیاده دیگه از خودم متنفرم ایکاش فریاد رسی بود !!!!!!!!!!!!!!!!!
فهیمه
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
0
0
سلام وقت بخیر
مشکل پیام اتمام اعتبار بانکها برطرف نشده..همچنان برخی از بانکها این مشکل رو دارن...بنده چندتا بانک انتخاب کردم همشون اتمام اعتبار داشتن..لطفا رسیدگی کنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->