مرگ مشکوک با پس‌زمینه دعوای زن‌وشوهری بیش از ۳ میلیارد تومان مالیات برای ثبت مهریه ۳۰۰ سکه‌ای گفت‌وگو با مال‌خر متهم به خرید ۲ هزار گوشی دزدی | بندبازی یک سارق بندِ باز شهادت ۳ نیروی پلیس درپی حادثه تروریستی در چابهار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد ۱۴۰۴، هفته اول شهریورماه اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد
سرخط خبرها

جزئیات آغاز تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای کارکنان نظام سلامت

  • کد خبر: ۸۴۳۷۰
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲
جزئیات آغاز تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای کارکنان نظام سلامت
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت از آغاز تزریق دز سوم واکسن کرونا برای کارکنان نظام سلامت خبر داد و گفت: طبق مصوبه کمیته فنی کشوری واکسیناسیون کووید، افراد براساس همان اولویتی که دُز اول واکسن را دریافت کردند، دُز سوم را هم دریافت می کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محسن زهرایی درباره تزریق دز سوم (یادآور) واکسن کرونا، گفت: طبق مصوبه کمیته فنی کشوری واکسیناسیون کووید۱۹، مقرر شد بر همان اولویتی که همکاران (کادر درمان) ابتدا دُز اول واکسن را دریافت کردند، دُز یادآور را هم به همان شکل دریافت کنند و بر این منوال در بیمارستان‌هایی که بیماران کووید۱۹ را بستری می‌کنند و مراکز ۱۶ساعته که بیماران مشکوک مراجعه می‌کنند و آزمایشگاه‌ها، تزریق دُز سوم واکسن آغاز می‌شود و پس از آن کلیه کارکنان نظام سلامت را در بر می‌گیرد.

وی درباره زمان آغاز واکسیناسیون دز سوم، افزود: مکاتبات با دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت گرفته است و واکسن در اختیار آنها قرار گرفته است و عملا از روز گذشته ( ۲۴ مهرماه) تزریق دُز سوم آغاز شده است.

او ادامه داد: در مورد نوع واکسنی که قرار است تزریق شود باید گفت این موضوع وابسته به پلتفرم واکسنی است که در نوبت اول و دوم تزریق شده است. افرادی که در سری اول از واکسن‌های ویروس غیرفعال مانند سینوفارم استفاده کردند در نوبت سوم می‌توانند از پلتفرم غیرفعال یا آسترازنکا و یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند. آنهایی هم که در نوبت اول و دوم واکسن از پلتفرم آدنوویروسی مانند آسترازنکا یا اسپوتنیک وی تزریق کرده بودند می‌توانند در دُز سوم از آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.

زهرایی که در یک بخش خبری تلویزیونی صحبت می کرد، تاکید کرد: بهتر است بین تزریق نوبت دوم تا دُز یادآور فاصله زمانی شش ماه رعایت شود و مصوبه کمیته فنی هم بر این موضوع تاکید دارد و افرادی که شش ماه از دریافت نوبت دُز دومشان گذشته است می‌توانند برای دریافت نوبت یادآور اقدام کنند.

وی افزود: ما با کارکنان خط اول مراکز بهداشت و درمانی شروع می‌کنیم و سپس به سایر کارکنان نظام سلامت گسترش می‌یابد. علاوه بر آن افرادی که در فاز اول واکسینه شدند شامل جانبازان شیمیایی، جانبازان بالای ۵۰ درصد و افرادی که در مراکز نگهداری سالمندان و مراکز نگهداری معلولین ذهنی جسمی هستند، طبق پروتکل واکسیناسیون نوبت یادآور هم خواهند گرفت و پس از آن طبیعتا به گروه سنی سالمندان می‌رسیم و این روند به تدریج پیش خواهد رفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->