معاینات پزشکی کارکنان آشپزخانه مرکزی خراسان رضوی در ایام حج عمره آغاز شد عطاری فقط می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند | برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند اهدای عضو در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌کارهایی برای کند کردن بیماری آلزایمر کنکور سراسری مرحله اول سال ۱۴۰۳ با شرکت ۹۱ هزار داوطلب در خراسان رضوی برگزار خواهد شد اعمال قانون ۱۶۴۱ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۵۷ دستگاه خودروی متخلف (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا بالاخره نام مادران در کارت ملی نوشته می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۴ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم کاهش دما تا پایان هفته مصرف بیش از حد نمک ارتباط نزدیکی با ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش دارد آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین(ع) تهران گلایه شهروندان از پیچ‌و‌خم‌های تهیه دارو‌های خاص ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد | مرگ ۲ موتورسوار به دلیل نداشتن کلاه ایمنی (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سال تحصیلی ۱۴۰۳ از شهریورماه آغاز می‌شود؟ فصل بهار، بهترین زمان برای انجام حجامت است معاون دادستان خراسان رضوی: هر گونه تهدید بهداشت عمومی جرم است فرصت یک‌ماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال کشف اسکلت وسط خانه | ماجرای مرگ عجیب مرگ مرد ۵۳ ساله چه بود؟ «صفر» شدن زنان سرپرست خانوار پشت نوبت حمایت بهزیستی پیدا کردن همسر مناسب، مهمترین دغدغه جوانان در تشکیل خانواده است
سرخط خبرها

سرکه سیب چه فوایدی دارد؟ + بهترین زمان مصرف آن

  • کد خبر: ۸۴۴۸۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
سرکه سیب چه فوایدی دارد؟ + بهترین زمان مصرف آن
سرکه سیب یک داروی خانگی محبوب است که مردم از آن هم در آشپزی و هم به عنوان یک داروی خانگی استفاده می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، عده‌ای از محققان بر این باورند که استفاده از سرکه سیب می‌تواند به تنظیم قند خون کمک کند. این مزیت هم در درازمدت و هم در کوتاه مدت می‌تواند خود را نشان دهد. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از سرکه سیب قبل یا همزمان با صرف وعده غذایی، قند خون را در افراد مبتلا به قند خون بالا پایین آورده و حتی قند خون را بعد از صرف غذا کنترل می‌کند.

این اتفاق از آنجایی رخ می‌دهد که سرکه سیب تخلیه معده را به تأخیر می‌اندازد و از این رو به بدن اجازه می‌دهد متابولیسم و سوخت و ساز گلوکز را از جریان خون بهتر انجام دهد. این نوشیدنی اعجازآور به ویژه در مبتلایان به دیابت نوع دو می‌تواند مؤثر باشد، اما همه افراد می‌توانند از مزیت‌های آن به ویژه بعد از صرف غذا بهره‌مند شوند.

اما محققان تأکید می‌کنند که مبتلایان به دیابت نوع دو هرگز نباید سرکه سیب را جایگزین دارو‌های تجویزی توسط پزشک کنند و آن‌ها را باید طبق دستور مصرف کنند. علاوه بر این، همواره سرکه سیب را در مقداری آب حل کرده و بنوشید.

کاهش وزن

از دیگر مزایایی که برای سرکه سیب اشاره شده، کمک به کاهش وزن است به طوری که کمک می‌کند با صرف حجم غذای کم تر، زودتر احساس سیری کنید. مصرف موادغذایی و کاهش ۲۵۰ کالری در روز مؤثرتر از کاهش کالری به تنهایی است. سرکه سیب میزان گرسنگی را کاهش می‌دهد.
به دلیل قدرت پروبیوتیکی و سطح بالای آنتی اکسیدانی که در سرکه سیب وجود دارد، ماده بسیار مفیدی برای کاهش وزن به شمار می‌رود، اما به خاطر داشته باشید که هیچ راهکار اساسی برای کاهش وزن وجود ندارد و بسیاری از عوامل در کنار هم به این فرآیند کمک می‌کنند.

کاهش فشار خون

مصرف سرکه سیب آنزیم‌هایی را که در بالا رفتن فشار خون نقش دارند، تغییر می‌دهد. درست است که هیچ مدرک بالینی مبنی بر این مدعا وجود ندارد، اما برخی تحقیقات صورت گرفته در موش‌ها نشان می‌دهد که اسید استیک توانسته با کاهش آنزیم «رنین»، فشار خون را در این موش‌ها کاهش دهد.
اما با وجود تمام فوایدی که برای سرکه سیب عنوان شده، زیاده روی در مصرف آن علاوه بر آسیب رساندن به مینای دندان می‌تواند بازگشت اسید معده را نیز تشدید کند.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->