تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

منع تردد شبانه برای افرادی که واکسیناسیون انجام داده اند لغو می‌شود؟

  • کد خبر: ۸۴۶۰۰
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
منع تردد شبانه برای افرادی که واکسیناسیون انجام داده اند لغو می‌شود؟
یکی از سؤالات رایج مردم این است که چرا با وجود اینکه واکسیناسیون انجام شده است، منع تردد شبانه برداشته نمی‌شود. البته بسیاری از افراد هم بر این باورند که چون هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند، دیگر براساس کد ملی جریمه نمی‌شوند و در حال تردد شبانه هستند. اما این موضوع تاکنون از طریق هیچ منبعی تأیید یا رد نشده است!

جانقربان | شهرآرانیوز- یکی از سؤالات رایج مردم این است که چرا با وجود اینکه واکسیناسیون انجام شده است، منع تردد شبانه برداشته نمی‌شود. البته بسیاری از افراد هم بر این باورند که چون هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند، دیگر براساس کد ملی جریمه نمی‌شوند و در حال تردد شبانه هستند. اما این موضوع تا کنون از طریق هیچ منبعی تأیید یا رد نشده است!

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مشهد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در پاسخ به اینکه آیا کسانی که هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند، می‌توانند در ساعت منع تردد شبانه رفت‌وآمد کنند، گفت: این موضوع تاکنون اعلام نشده است، اما امید است که با فراگیرشدن واکسیناسیون تردد شبانه حذف شود.

سرهنگ حسنعلی امامی افزود: در این زمینه تصمیم‌گیری با پلیس راهور نیست و باید ستاد ملی کرونا اعلام نظر کند.

وی خاطر نشان کرد: اکنون منع تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ در مشهد اجرا می‌شود و حدود ۶۰ درصد شهروندان این منع تردد را رعایت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->