بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

اپل از پارچه‌ای ۱۹دلاری برای تمیز کردن محصولاتش رونمایی کرد

  • کد خبر: ۸۴۶۱۷
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
اپل از پارچه‌ای ۱۹دلاری برای تمیز کردن محصولاتش رونمایی کرد
اپل بعد از رویداد معرفی نسل جدید مک بوک پرو،‌ تراشه‌های M1‌ پرو M1 مکس و نسل سوم ایرپاد، از عرضه پارچه مخصوص تمیز کردن محصولات خود با قیمت ۱۹ دلار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاربران برای تمیزکردن دستگاه‌های اپل می‌توانند از این پارچه مخصوص استفاده کنند. با وجودی که اپل توضیحی در مورد جنس و مواد به کار رفته در تولید این پارچه ارائه نکرده، اما آن را با هدف استفاده برای تمیزکاری انواع محصولاتش تولید کرده است.

این پارچه از مواد غیر ساینده تولید شده و کاربران باید آن را به صورت جداگانه خریداری کنند و به همراه محصولات عرضه نمی‌شود. لوگوی اپل روی این پارچه مخصوص تمیزکاری حک شده است ولی مشخص نیست که این پارچه با انواع پارچه‌های معمولی میکروفیبر که قیمت بسیار پایین‌تری دارند و معمولا برای تمیزکاری محصولات الکترونیکی نیز استفاده می‌شوند، چه تفاوتی دارد.

اپل توصیه می‌کند هنگام تمیز کردن دستگاه‌های این شرکت از پارچه‌ای نرم و بدون پرز استفاده شود و از تمیزکاری آنها با دستمال کاغذی یا پارچه‌هایی که زبر هستند، خودداری شود. به همین منظور این شرکت برای راحتی کاربران، پارچه‌ای مخصوص تولید کرده و با قیمت ۱۹ دلار به بازار عرضه کرده است تا نیاز کاربران خود را پاسخ دهد.

در صفحه محصول، کوپرتینویی‌ها به این نکته اشاره کرده‌اند که پارچه مذکور می‌تواند برای تمیز کردن نمایشگر و شیشه‌های با بافت نانو در دستگاه‌های اپل به کار برده شود. همچنین در صفحه محصول، فهرست دستگاه‌های اپل که این شرکت توصیه می‌کند با این پارچه تمیز شوند، ذکر شده است.

بی‌شک برای تمیز کردن بافت نانو گران‌قیمت نمایشگر XDR پرو چنین پارچه‌ای نیاز است. باید دید کاربران آیا از خرید چنین پارچه‌ای برای تمیزکاری محصولات اپل استقبال می‌کنند یا ترجیح می‌دهند از محصولات مشابه بازار با قیمت پایین‌تر استفاده کنند. هرچند همان‌طور که گفته شد در وب‌سایت اپل توضیحی در مورد جنس پارچه و مواد به کار رفته در تولید آن ارائه نشده و به همین دلیل امکان مقایسه دقیق فعلا وجود ندارد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->