زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

سرپرست وزارت آموزش و پرورش: حرکت به سمت بازگشایی مدارس الزام است نه اختیار

  • کد خبر: ۸۴۶۲۹
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۸
سرپرست وزارت آموزش و پرورش: حرکت به سمت بازگشایی مدارس الزام است نه اختیار
کاظمی گفت: تصمیم درباره بازگشایی مدارس، امسال به انجمن اولیا و مربیان سپرده شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی انجمن های اولیا و مربیان برتر سراسر کشور با اشاره به اینکه در تعلیم و تربیت اسلامی نهاد خانواده را اولین مربی تربیتی فرد می‌دانند، اظهار کرد: نوع رابطه ای که والدین با هم در شرایط مختلف دارند، نه تنها بر تربیت فرزندان بلکه بر تمام فرآیندهای رشد و شکل گیری انسان اثر می‌گذارد.

او ادامه داد: بنیادی ترین روند در نهاد خانواده شکل گرفته، مسیری را در مدرسه تداوم و تعالی بخشیده و در جامعه به ثمر می رسد؛ بر عکس تعلیم و تربیت در دنیای غرب که آغاز فرآیند را متفاوت می بینند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی تاثیر جامعه را به دو گروه رسانه و جامعه تقسیم بندی می‌کنند، گفت: این تقسیم بندی کاری درست است چراکه قبلا بالاترین نقش را نهاد مدرسه داشت اما کانون، نقش جامعه و به طور خاص رسانه نقش پررنگ تری دارد به گونه ای که بر فعالیت های خانواده و آموزش و پرورش سیطره پیدا کرده است.

کاظمی با اشاره به اینکه تربیت در نظام هستی، سخت‌ترین کار است، تصریح کرد: تربیت دستور بردار و حاکمیتی نیست. شکل گیری تربیت صدها متغیر کوچک و بزرگ دارند، کار تنظیم گری متغیرها پیچیده است لذا بالاترین ماموریت به نبی مکرم اسلام سپرده شده است. همچنین نجیب ترین کار، کار معلمی است و از همین منظر، حرفه معلمی حرفه انبیا نام گذاری شده است.

او ادامه داد: پدران و مادران هم بر این اساس کاری دشوار دارند. امروز این کار صدها برابر از گذشته سخت تر شده است چراکه بسیاری از متغیرهای تربیت از کنترل اولیا و مربیان خارج شده است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اولیا و مربیان به توانمندی های متفاوت و مضاعفی نیاز دارند تا هدایت بچه های خود را به دست بگیرند، گفت: امروز از هر زمان دیگری بیشتر به خود توانمندسازی و خود مراقبتی دانش آموزان همچنین انس بیشتر با قرآن و معنویت خانواده نیاز داریم.

کاظمی تصریح کرد: تضاد و تعارض ها در خانواده و مدرسه به روند تعلیم و تربیت آسیب می زند و اگر گسستگی میان نهاد خانواده و مدرسه ایجاد شود، مدرسه موفق نخواهد بود.

او ادامه داد: امروز شاخص موفقیت یک مدیر در انجمن اولیا و مربیان است و همکاری زمانی ارزشمند است که بر مدار تربیت شکل بگیرد، محور مشارکت افراد باید تربیت باشد.

شاخص موفقیت، نیازی به مشاهده نمرات دانش آموزان ندارد

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت که مشارکت باید مشارکت واقعی و همه جانبه و پایدار باشد نه اینکه کار به طور صوری و تشریفاتی پیش برود. شاخص موفقیت، نیازی به مشاهده نمرات دانش آموزان ندارد بلکه نوع مشارکت انجمن اولیا و مربیان در فرآیند اداره مدرسه مهم است.

کاظمی بیان کرد: توصیه می‌کنم که مدیران مدرسه برای این سرمایه بزرگ، منزلت قائل شوند، همچنین اولیا باید زمینه حضور موثر را خودشان در مدرسه برای فرزندشان ایجاد کنند، هیچ مایه ای بالاتر از نیروی انسانی نیست.

او اظهار کرد: مهم ترین چیزی که سرمایه نیروی انسانی را ارزشمند می‌کند، نظام یاددهی و یادگیری است. دانش و پرورش بالاترین سرمایه یک خانواده برای رساندن فرزندشان به مقصد است.

به گفته سرپرست وزارت آموزش و پرورش، تصمیم درباره بازگشایی مدارس، امسال به مدارس و انجمن اولیا و مربیان سپرده شد.

او ادامه داد: ١١٧ کشور دنیا آموزش‌های حضوری را به طور کامل آغاز کردند و تنها حدود ٢٧-٨ کشور کارشان را ترکیبی دنبال می‌کنند. مطالعات سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد اولین مکانی که باز شد و آخرین جایی که تعطیل کردند، مدارس بوده اند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->