رسانه اتریشی درباره رسانه‌های ایران چه نوشت؟ مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) صفحه اینستاگرامی «ضد استندآپ کمدی» با دستور قضایی مسدود شد تاریخ اکران «آقای زالو» مشخص شد | امین حیایی با یک فیلم کمدی می‌آید رونمایی از پوستر «مجنون» همزمان با فروش خوب فیلم + عکس آل پاچینو در سوگ دایان کیتون: او مسیر زندگی‌ام را تغییر داد ویژه برنامه «هفت» برای جشنواره فیلم کوتاه تهران فصل جدید انیمیشن «یخ زده» (Frozen) در راه سینماها «مست عشق» مهمان ۱۰ کشور اروپایی شد هراس تل‌آویو از گسترش تحریم سینمای اسرائیل در جهان «جیم کری» با یک نقش متفاوت به پرده سینما برمی‌گردد «در آغوش درخت»، موفقیت جهانی دیگر برای سینمای ایران «سعید مظفری» در قطعه هنرمندان آرام گرفت جواد خیابانی با «مسابقه قرن» به «کافه مستند» می‌آید مستندساز ایرانی به دلیل عدم صدور ویزا جشنواره را از دست داد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲۵ مهر ۱۴۰۴) سپینود ناجیان، فیلمنامه‌نویس، درگذشت + علت فوت «اسباب زحمت» سعید آقاخانی، اولین سریال رمضان ۱۴۰۴ در تلویزیون اکران ویژه فیلم سینمایی «ناتوردشت» برای مخاطبان کم‌شنوا و ناشنوا نگاهی به نمایشگاه خوش نویسی «ایران جان» در نگارخانه «پایتخت معنوی جهان اسلام»
سرخط خبرها

محمد الهی: الان همه از تلویزیون پشیمان شده‌اند

  • کد خبر: ۸۴۷۶۵
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
محمد الهی: الان همه از تلویزیون پشیمان شده‌اند
محمد الهی بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به حضور در سریال «روزگار جوانی» بیان کرد که در ۱۵ ماه اول کرونا بازی نکرده است و حالا برخی از پروژه‌ها را می‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - محمد الهی بازیگر مشهدی سینما و تلویزیون در گفتگویی با خبرگزاری مهر با اشاره به حضور در سریال «روزگار جوانی» گفته است که در ۱۵ ماه اول کرونا بازی نکرده است و حالا برخی از پروژه‌ها را می‌پذیرد.

او که در برخی از قسمت‌های «روزگار جوانی» حضور دارد درباره حضور کمرنگش در سریال‌ها گفته است: «در یک سال اول کرونا من فعالیتی نداشتم و تا زمانیکه در سریال «روزگار جوانی» حضور پیدا کردم در حدود ۱۵ ماه به دلیل کرونا نقشی بازی نکرده بودم.  من دیابت دارم و سعی می‌کنم به گونه‌ای که سلامت خود را حفظ کنم کار‌ها را قبول کنم، به طور مثال پیشنهادی برای حضور در سریال «جیران» حسن فتحی داشتم و حتی روز اول بازی هم که در کاخ گلستان بود حضور داشتم، اما دیگر نرفتم، چون ابتدای کرونا بود و من نگران بودم و کناره‌گیری کردم. با خودم فکر کردم ما بازیگران که همیشه نظر می‌دهیم و نصیحت می‌کنیم که مردم رعایت کنند اگر خودمان رعایت نکنیم خوب نیست.

الهی درباره پذیرفتن بازی در سریال «روزگار جوانی» گفته است: «جان هر آدمی برایش عزیز است و دوست ندارد آن را از دست بدهد با این حال بعد از اینکه چند ماهی گذشت و اصغر توسلی کارگردان هم پیشنهاد بازی در «روزگار جوانی» را داد قبول کردم، چون او کار‌های درخشانی دارد.»

بازیگر مشهدی سینما و تلویزیون درباره سریال‌سازی و رویکرد مدیران صداوسیما هم گفته است: «گاهی کسانی سریال می‌سازند که اصلاً اطلاعی از این حوزه ندارند، بخشی به مدیران ما برمی گردد. برخی مدیران ما خیلی وقت‌ها تخصص ندارند، به طور مثال یک نفر را از شرکت نفت و حوزه‌های کاری غیرمرتبط به عنوان مدیر یک شبکه انتخاب می‌کنند. فکر می‌کنم اگر هر مهره‌ای جای خودش باشد همه چیز درست می‌شود. الان همه از تلویزیون پشیمان شده‌اند و حتی گاهی ما هم با خود فکر می‌کنیم کار تلویزیونی انجام ندهیم، چون سریال‌ها ضعیف است.

الهی در پایان درباره سریال‌های این روزهای تلویزیون هم نظر داده است: «خود من به عنوان یک بازیگر که چهار دهه است کار می‌کنم برخی از این آثار را می‌بینم همه ضعف‌هایش جلوی چشم می‌آید و غصه ام می‌گیرد، مردم هم به دلیل همین ضعف‌ها از تلویزیون زده می‌شوند.»

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->