اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجتماع عظیم مهدویون در حرم مطهر رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۸۴۷۷
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۹
اجتماع عظیم مهدویون در حرم مطهر رضوی برگزار شد
همزمان با نهم‌ ربیع‌الاول سالروز آغاز امامت و ولایت امام زمان(عج)، اجتماع بزرگ مردمی بیعت با امام زمان(عج) در بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج) ویژه برنامه بیعت با امام زمان(عج) در رواق بزرگ امام خمینی(ره) با حضور هزاران زائر و مجاور حرم مطهر رضوی برپا شد.
در ابتدای این مراسم حمزه زاهری به قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید پرداخت و در ادامه جعفر ملائکه مداح و ذاکر خاندان عصمت و طهارت(ع) در مدح حضرت صاحب الزمان(عج) مدیحه‌سرایی کرد و زائران و مجاوران با سر دادن «لبیک یا مهدی» آغاز امامت حضرت مهدی(عج) جشن گرفتند.
حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد نیز در این مراسم مطالبی را پیرامون موضوع وظایف محبان از نگاه حضرت امام حسن عسکری(ع) بیان کرد. 
برگزاری مسابقه پیامکی «انتظار»، اهدای کمک هزینه سفر به قم به یک نفر، اهدای هدایای فرهنگی به 8 نفر از شرکت کنندگان و تقدیر از فعالان مهدوی از سوی آستان قدس رضوی از دیگر برنامه‌های اجرایی مراسم بیعت با امام زمان(عج) در بارگاه منور امام هشتم(ع) بود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->