رئیس آموزش و پرورش استثنائی: باید توانایی حرکت دانش‌آموزان تقویت شود دریاچه ارومیه قربانی توسعه بی‌توجه به ظرفیت‌های محیط زیستی گام جدید پایتخت برای کاهش آلودگی هوا | اولین تاکسی برقی در تهران پلاک‌گذاری شد علت سرانه پایین فضای آموزشی در مشهد چیست؟ | منع زمین‌های وقفی برای واگذاری به ساخت مدرسه قانون جوانی جمعیت؛ خطای تمرکز بر تولد بدون توجه به کیفیت زندگی چطور مصرف شکر را کاهش دهیم؟ شرایط سلامت سالاد‌های فروشگاهی اعلام شد افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد برگزاری جشن ویژه نوآموزان پیش دبستانی در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ برگزاری جشن شکوفه‌ها، دوشنبه (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) در سراسر کشور میوه خوشمزه پاییزی که درمان چند بیماری است یک متخصص تغذیه هشدار داد: دمنوش‌های لاغری می‌توانند از دارو‌های شیمیایی خطرناک‌تر باشند سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ کلاس بی‌معلمی نداریم | آیا ساعات آغاز مدارس در سال ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ایرانی‌ها، امروز بلند قدتر از ۱۰۰ سال قبل | قاتل قد کودکان را بشناسید کافه کاریز در بوستان نهج‌البلاغه تهران برای همیشه تعطیل می‌شود + فیلم جزئیات جدید از پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بستری ۸۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۵۰۲۲
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۰
بستری ۸۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های خراسان رضوی
۸۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، ۸۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.

دبیر کارگروه اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این خصوص گفت: هم اکنون تعداد کل بستری‌شدگان کرونا در استان خراسان رضوی بیش از  ۸۰۰ نفر است که ۵۵۰ نفر از این تعداد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که علاوه بر کلانشهر مشهد، ۱۵ شهرستان دیگر استان را زیر پوشش خدمات خود دارد.

دکتر محمد پهلوان  افزود: هم اکنون تعداد موارد بستری روزانه در خراسان رضوی حدود ۱۶۰ بیمار در روز است و تعداد بیماران سرپایی مراجعه کننده به مراکز منتخب کرونا در حال افزایش است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۵۷ بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری هستتند از این رو شهروندان باید با رعایت جدی دستورالعمل‌های بهداشتی و توجه به واکسیناسیون فراگیر از ورود به موج ششم کرونا به این استان جلوگیری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->