حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می کند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند
سرخط خبرها

مدیریت شهری قصد ریخت و پاش مالی در فوتبال ندارد

  • کد خبر: ۸۵۴۹۶
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
مدیریت شهری قصد ریخت و پاش مالی در فوتبال ندارد
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: با حمایت‌های مالی آنی که بدون هیچگونه ضابطه و دستاوردی صورت بگیرد، مخالفیم؛ درصورتی شناسایی استعداد‌های بومی و استفاده از آن‌ها در تیم مدیریت شهری از پدیده حمایت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: با حمایت‌های مالی آنی که بدون هیچگونه ضابطه و دستاوردی صورت بگیرد، مخالفیم؛ درصورتی شناسایی استعدادهای بومی و استفاده از آنها در تیم مدیریت شهری از پدیده حمایت خواهد کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، مهدی ناصحی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس اظهار داشت: تیم‌های ورزش قهرمانی در هر شهری به منزله عنصری هویت ساز برای مردم به ویژه جوانان هستند و علاقمندان حوزه ورزش نسبت به سرنوشت این تیم‌ها بی‌تفاوت نبوده و دغدغه نیز دارند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای مشهد مقدس در همه زمینه‌ها و به ویژه در حوزه ورزش، خاطرنشان کرد: در شان شهری مانند مشهدمقدس و استانی به وسعت خراسان رضوی نیست که تنها تیم فوتبالش در لیگ‌برتر کشور، چنین شرایط نابسامانی داشته باشد؛ شایسته بود با حمایت‌هایی که صورت می‌پذیرفت، مشهدمقدس نیز به مانند سایر کلانشهر‌های کشور دارای چند نماینده در لیگ برتر فوتبال کشور باشد.

ناصحی گفت: متاسفانه با اتفاقاتی که طی چندسال گذشته در خصوص سرنوشت تیم‌های لیگ برتری فوتبال خراسان رضوی در کشور افتاده است، سابقه و پیشینه خوبی به جا نمانده است؛ اخیرا هم تیم فوتبال پدیده خراسان که به عنوان نماینده استان در لیگ برتر حضور دارد، به وضعیت نامطلوبی دچار شده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس ادامه داد: این نگرانی برای ما و تمام مردم خراسان رضوی بوجود آمده است که بواسطه ضعف‌های مدیریتی و مالکیتی باشگاه، اتفاقات نامبارکی که در گذشته برای تیم‌هایی مانند ابومسلم، پیام و سیاهجامگان افتاده بود، این بار برای باشگاه پدیده رخ بدهد.

وی افزود: امیدواریم با تدابیری که از سوی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و استاندار جدیدی که در جریان تمام جزئیات مرتبط با این تیم بوده، اتخاذ می‌گردد از وقوع اتفاقات تلخ جلوگیری شود؛ انشاالله با تعیین تکلیف مالکیت قطعی این تیم، حمایت‌های ممکنه از سوی صنایع و سایر نهاد‌های استانی جذب شود و این تیم به نحو احسن اداره شده تا همانند دوره‌ای که موفق به کسب سهمیه آسیایی شد، برای مردم خراسان رضوی مایه افتخار شود.

ناصحی بحران مالی و مالکیتی را بزرگترین مشکلات تیم فوتبال پدیده خراسان دانست و گفت: سال گذشته این تیم به ثباتی نسبی رسیده بود، اما به یکباره به علت مدل مدیریتی نامناسب، دچار بحران‌های حال حاضر شد؛ بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی این تیم در کنار عدم جذب بازیکنان باکیفیت نیز دیگر بحران‌های کنونی تیم پدیده خراسان است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس ادامه داد: از اینکه تیم لیگ برتری ما بر پایه استفاده از ظرفیت‌ها و استعداد‌های بومی بسته شود استقبال می‌کنیم، اما در حال حاضر شرایط تیم پدیده خراسان بسیار نگران کننده است و ما به عنوان مدیریت شهری پیگیر مسائل مربوط به این تیم هستیم؛ اما تصمیم گیری درخصوص وضعیت پدیده خراسان در اختیارات قانونی ما نیست و مستلزم ورود اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و مدیریت استانی به این حوزه است.

وی درباره کمک‌هایی که در دوره گذشته مدیریت شهری از تیم پدیده خراسان صورت گرفته نیز خاطرنشان کرد: مبالغ قابل توجهی درگذشته از سوی مدیریت به تیم فوتبال پدیده تزریق شده است و برای تبلیغات شهرداری، حامی مالی شدن مسئله عجیبی نیست، اما بایستی فاصله معقولی میان هزینه پرداختی از سوی مدیریت شهری و خدمات دریافتی وجود داشته باشد؛ از آنجایی که نگاه مدیریت شهری از تیمی مانند پدیده خراسان حمایتی است، باید کمک‌ها به صورت قاعده‌مند باشد تا آورده‌ای برای شهر مشهدمقدس و استان خراسان رضوی داشته باشد.

ناصحی در پایان گفت: با حمایت‌های مالی آنی که بدون هیچگونه ضابطه و دستاوردی صورت بگیرد، مخالفیم؛ درصورتی که مدیریت یک باشگاه به صورت نظام‌مند بتواند استعداد‌های بومی را شکوفا و از آن‌ها در تیم خود استفاده نماید و آورده‌ای برای شهر مشهدمقدس داشته باشد، یقینا شامل حمایت مدیریت شهری خواهد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->