۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چگونه پنیر خانگی خوشمزه درست کنیم؟

  • کد خبر: ۸۵۶۳۱
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
چگونه پنیر خانگی خوشمزه درست کنیم؟
خانم‌های هنرمند می‌دانند که درست‌کردن یک پنیر خوشمزه خانگی نه‌تنها کار مشکلی نیست، بلکه با صرف کمتر از یک ساعت زمان می‌توان به نفع جیب خانواده هم کار کرد و با قیمتی بسیار کمتر از محصولات بازاری، در خانه پنیرهایی با طعم‌های مختلف درست کرد و با اطمینان کامل از سلامت آن بدون هیچ مواد افزودنی، پنیری سالم در منزل میل کرد.

جانقربان | شهرآرانیوز- پنیر از آن‌دست خوراکی‌هایی است که در سفره هر روز ما ایرانی‌ها اگر نباشد، روز در میان آن را در سفره جا می‌دهیم و در کنار نان داغ، گوجه‌فرنگی و خیار و البته اگر جیبمان اجازه بدهد، با کمی گردو از آن به‌عنوان صبحانه و حتی گاهی شامی سبک استفاده می‌کنیم.

خانم‌های هنرمند می‌دانند که درست‌کردن یک پنیر خوشمزه خانگی نه‌تنها کار مشکلی نیست، بلکه با صرف کمتر از یک ساعت زمان می‌توان به نفع جیب خانواده هم کار کرد و با قیمتی بسیار کمتر از محصولات بازاری، در خانه پنیرهایی با طعم‌های مختلف درست کرد و با اطمینان کامل از سلامت آن بدون هیچ مواد افزودنی، پنیری سالم در منزل میل کرد.

چه چیزهایی لازم داریم

برای درست‌کردن یک پنیر خوشمزه به چند کیلو شیر، چند قاشق ماست، اگر نبود چند قاشق سرکه سفید نیاز دارید. برای اولین‌بار از آنجایی که درحال تجربه‌کردن هستید، بهتر است یک کیلو شیر را امتحان کنید. برای یک کیلو شیر شما به 4 قاشق ماست یا 3 قاشق سرکه سفید نیاز دارید.

چگونه پنیر بپزیم!

ابتدا بگذارید شیر جوش بیاید. برای درست‌کردن شیر باید ماست را اصطلاحا ببرانیم. این کار را با چند قاشق ماست و سرکه انجام می‌دهیم. درحالی‌که شیر می‌جوشد، زیر آن را کم کنید و برای یک کیلو شیر 4 قاشق ماست یا 3 قاشق سرکه سفید به شیری که روی گاز است بیفزایید و هم بزنید تا شیر بریده و گلوله‌گلوله شود. در همین مرحله مقداری نمک به اندازه‌ای که تمایل دارید پنیر شما طعم شوری بگیرد، بیفزایید. کسانی که پنیرهای طعم‌دار دوست دارند، می‌توانند در همین مرحله طعمی مانند زیره یا سبزیجات را به پنیرشان بیفزایند. به‌عنوان مثال مقداری زیره یا مقداری شوید به آن بیفزاید.
زیر گاز را خاموش کنید و مایعی را که داخل قابلمه است، در دستمال یا کیسه تمیزی که از قبل آماده کرده‌ و

داخل صافی گذاشته‌اید، بریزید. در این مرحله می‌خواهیم آب پنیر را بگیریم و بگذاریم که خودش را بگیرد و سفت شود.

این نکته را در نظر داشته باشید که حتما آبی را که از صافی رد می‌کنید، نگه دارید تا بعد به‌عنوان آب پنیر استفاده کنید و پنیرتان را برای نگهداری در داخل یخچال در آن بخوابانید.

بعد از اینکه مایع را داخل کیسه ریختید، کمی آن را ورز دهید تا چسبندگی مواد بهتر و یکدستی آن بیشتر شود. در کیسه را ببندید و روی آن وسیله سنگینی مانند هاونگ بگذارید و به‌مدت چهارپنج ساعت به آن دست نزنید تا سفت شود. این نکته را مدنظر داشته باشید که مایع پنیر را خیلی نازک و یا خیلی ضخیم داخل کیسه نریزید و با حدود قطر یک سانت آن را پهن کنید. بعد از چهارپنج ساعت پنیر شما دقیقا به همان شکلی درمی‌آید که آن را پهن کرده بودید.

یک پنیر بی‌نظیر

بعد از زمان اعلام‌شده سراغ دست‌پختتان بروید و از محصول بی‌نظیری که تولید کرده‌اید لذت ببرید. قالب پنیر را از کیسه بیرون بیاورید و آن را برش بزنید. بسته به میزان شوری مورد علاقه‌تان می‌توانید آبی را که از قبل نگه داشته بودید، نمک بزنید و پنیر را داخل آن بخوابانید. توجه کنید که حتما روی سطح پنیر باید با آب پوشانده شود و آن را در ظرفی درپوشیده در یخچال نگهداری کنید.

اگر از میزان شوری پنیرتان آگاهی ندارید، می‌توانید کمی از آن بچشید. این پنیر به‌دلیل اینکه هیچ مواد افزودنی صنعتی در خود ندارد تا چند هفته داخل یخچال می‌ماند، اما پیشنهاد ما این است که کم درست کنید و تازه‌به‌تازه میل بفرمایید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->