آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آیین افتتاح طرح کمربند سبز شهر تهران با حضور قالیباف برگزار شد | رئیس مجلس: اساس خدمات عمومی در شهرداری‌هاست واکنش سفیر دائم ایران در شورای حکام به دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی درباره عدم اشاعه هسته‌ای پزشکیان: با کاشت درخت، اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: هماهنگی و هم‌افزایی باید در دستور کار قرار گیرد

  • کد خبر: ۸۵۷۲۲
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
استاندار خراسان رضوی: هماهنگی و هم‌افزایی باید در دستور کار قرار گیرد
استاندار خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان، «رصد لحظه‌ای، تصمیم لحظه‌ای، هماهنگی و هم‌افزایی» را چهار اقدام موثر برای فرمانداران در رویارویی با موضوعات گوناگون عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان، «رصد لحظه‌ای، تصمیم لحظه‌ای، هماهنگی و هم‌افزایی» را چهار اقدام موثر برای فرمانداران در رویارویی با موضوعات گوناگون عنوان کرد.

یعقوبعلی نظری روز جمعه در نشست هم‌اندیشی با فرمانداران استان که در سالن اجتماعات سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی استانداری برگزار شد، افزود: فرمانداران در مواجهه با مردم و دستگاه‌های اجرایی، تشریفات اداری را کنار بگذارند تا کارها به سهولت انجام شود.

وی ادامه داد: ما نمی‌خواهیم یک مدیریت مبتنی بر روزمرگی و عادی انجام بدهیم و باید گفت که درک اهداف بلند در عرصه مدیریت بسیار مهم است و تفاوت در درک وضعیت و نگاه و اهداف بلند نباید داشته باشیم.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید ملاحظات عمده در برنامه‌ها و حرکت‌های خود داشته باشیم، گفت: ما رابطه اتصال مردم با حاکمیت هستیم و شما فرمانداران باید این امر مهم را مدیریت کنید.

وی با اشاره به اینکه باید جریان اشتغال و اقتصاد را فعال کرد، افزود: فرمانداران باید از ظرفیت مردم در همه بخش‌های شهرستان خود استفاده کنند تا این مهم تحقق یابد.

نظری با تاکید بر اینکه فرمانداران باید ارتباط خود را با مردم حفظ کنند، ادامه داد: فرمانداران دستگاه‌های اجرایی شهرستانی را به حرکت درآورند و موانع را برطرف کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ساختارهای ابلاغ شده به شهرستان‌ها باید چابک شود و در این بین فرمانداران باید با تغییر رویکرد در مدیریت خود، اقدامات خوبی در قالب این ساختارها از خود بر جای بگذارند.

استاندار خراسان رضوی خطاب به فرمانداران تاکید کرد: تا زمانی که رسالت خدمت به مردم را بر دوش دارید، نباید زمان موجود را از دست بدهید.

وی با اشاره به اهمیت تداوم واکسیناسیون گسترده در استان، گفت: فرمانداران موضوع واکسیناسیون و ترویج مدام دستورالعمل‌های بهداشتی را در شهرستان‌ها با جدیت دنبال کنند. همچنین ضرورت دارد آمادگی از قبل وجود داشته باشد که در صورت روبه رو شدن با موج بعدی کرونا، توجیهی پذیرفته نیست.

نماینده عالی دولت در خراسان رضوی به برنامه سفرهای شهرستانی خود اشاره کرد و افزود: در سفرهای شهرستانی که طی روزهای آینده آغاز خواهد شد، بر روی موضوع پیشرفت مصوبات متمرکز خواهیم شد و نگاه ما در سفرهای شهرستانی کاملا عملیاتی است.

نظری تاکید کرد: در سفرهای شهرستانی با یک مفاهمه مشترک، به دنبال برنامه عملیاتی برای هر شهرستان متناسبت با ظرفیت‌های آن منطقه هستیم.

استان خراسان رضوی ۳۳ شهرستان و ۶ میلیون ۸۷۰ هزار نفر جمعیت دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->