شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

با نوشیدن آب از دیسک کمر و گردن درد راحت شوید

  • کد خبر: ۸۶۰۱۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۰
با نوشیدن آب از دیسک کمر و گردن درد راحت شوید
انجام حرکات ورزشی و تغییر رژیم غذایی از دیسک کمر و گردن درد پیشگیری می‌کند هرچند، می‌توان با نوشیدن آب کافی در طول روز احتمال ابتلا به این عارضه‌ها را کاهش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم اسحاقی جراح و فوق تخصص دیسک و ستون فقرات درباره دیسک‌های ستون فقرات و نقش آن‌ها در بدن اظهار داشت: بدن ما از ۵ مهره استخوانی درست شده که به وسیله دیسک‌ها به یکدیگر متصل می‌شوند. دیسک‌ها باعث می‌شوند مهره‌ها حرکت کنند. در تمامی ۲۴ ساعت حتی در خواب که غلت می‌زنیم دیسک‌ها کار می‌کنند.

وی افزود: به طور متوسط کمر انسان ۸ هزار حرکت در طول شبانه روز دارد. دیسک مثل لاستیک خودرو از حلقه و هسته تشکیل شده است که حلقه آن ۳۲ لایه دارد. دیسک‌ها در طول زندگی انسان به طور متناوب پس از فرسایش ترمیم می‌شوند. چون دیسک بدن تمامی افراد معمولا دچار ترک می‌شود، ولی پس از مدتی ترمیم می‌شود. بیماری دیسک در افرادی ایجاد می‌شود که عمل فرسایش در بدنشان از ترمیم پیشی می‌گیرد. به جز نسج عصبی بقیه نسج‌های بدن به صورت متناوب فرسایش دارند و پس از آن ترمیم می‌یابند.

این جراح و فوق تخصص دیسک و ستون فقرات گفت: ستون مهره‌ها به چند دلیل آسیب می‌بیند. ۸۰ درصد بیماری‌های دیسک، ژنتیکی است. حرکات اضافی هم موجب مشکل دیسک می‌شود. افرادی که سابقه خانوادگی دارند باید شغلی را انتخاب کنند تا به کمر فشار نیاید. از میان انسان‌ها ۵ درصد دچار دیسک می‌شوند. فشار نامنظم و زیاد و بدون آمادگی موجب مشکل در دیسک ستون فقرات می‌شود به عنوان مثال فردی که بدن آماده‌ای ندارد اگر یک جعبه آب معدنی بلند کند درگیر درد دیسک می‌شود.

وی افزود: در برخی حرکات میزان شکاف‌هایی که در دیسک پیش می‌آید موجب بیرون‌زدگی دیسک و کمر درد می‌شود که اگر این روند بیشتر شود درد به سمت پا و باسن می‌رود. هرچه دیسک‌ها بیشتر بیرون می‌زنند درد بیشتر به سمت اندام تحتانی می‌رود. گزگز و خواب رفتن پا‌ها از دیگر علامت‌های بیماری دیسک است.

وی درباره نوع شدید بیرون زدگی دیسک گفت: در موارد شدید فرد علامتی ندارد و بیکباره دیسک بیرون می‌زند که تمامی رشته‌های عصبی تحت فشار قرار می‌گیرند. این علائم به سندروم دم اسب مشهور است و در این حالت فرد بی اختیاری ادرار و مدفوع دارد و ماهیچه‌های پاهایش به شدت ضعیف شده است. برای پیشگیری از بیرون زدن دیسک‌ها باید ورزش کرد. بی حرکت بودن ستون مهره‌ها موجب می‌شود دیسک بیرون بزند. بیماری دیسک فقط پاره شدن نیست بلکه اولین مشکل کم آبی دیسک است. نوشیدن آب به صورت تدریجی بسیار موثر است و وقتی ورزش‌ می‌کنیم دیسک‌ها به راحتی آب جذب می‌کنند. با بالارفتن سن، دیسک‌ها آب از دست می‌دهند بنابر این برای پیشگیری از بیرون زدن دیسک باید دیسک‌های بدن هیدراته شوند. در این بین ورزش از تمامی فاکتور‌های دیگر موثرتر است. ماساژ هم بسیار خوب است به شرطی که توسط فرد متخصص و فیزیوتراپ انجام گیرد.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->