حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق صد‌ها هزار نفر (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا پاپ به دنبال سفر به کره شمالی است؟

  • کد خبر: ۸۶۰۶۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۳
چرا پاپ به دنبال سفر به کره شمالی است؟
اسقف اعظم کره جنوبی اعلام کرد رهبر کاتولیک‌های جهان در تلاش است به کره شمالی سفر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «لازارو یو هیونگ سیک» اسقف اعظم کره جنوبی اعلام کرد پس از اینکه «مون جائه این» رئیس جمهور این کشور از پاپ درخواست کرد برای برقراری صلح در شبه جزیره کره از همسایه شمالی‌اش بازدید کند پاپ «فرانسیس دوم» رهبر مسیحیان کاتولیک جهان در تلاش است تا سفر احتمالی خود را به کره شمالی انجام دهد.

اسقف اعظم کره جنوبی در این خصوص گفت: مون در دیدار جمعه گذشته خود با پاپ فرانسیس در واتیکان از پاپ خواست تا به پیونگ یانگ سفر کند. پاپ فرانسیس گفت که در صورت دریافت دعوتنامه از سوی پیونگ یانگ، خوشحال خواهد شد برای کمک به کره شمالی و صلح در آنجا به کره شمالی سفر کند.

شایان ذکر است هیچ مقام واتیکان تاکنون از کره شمالی که روابط دیپلماتیک رسمی با واتیکان ندارد، بازدید نکرده است. پاپ پیش از این نیز خواستار صلح در شبه جزیره شده و قبلا هم تمایل خود را برای دیدار از کره شمالی ابراز کرده بود.

در جریان دیدار پیشین مون با پاپ در سال ۲۰۱۸، او از طرف «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به صورت شفاهی پاپ را به سفر به کره شمالی دعوت کرد. پاپ در آن زمان گفته بود اگر پیونگ‌یانگ برای او دعوتنامه رسمی بفرستد، حاضر است به کره شمالی سفر کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->