فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت غیبت هافبک استقلال در تمرین مشخص شد

  • کد خبر: ۸۶۱۵۶
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴
علت غیبت هافبک استقلال در تمرین مشخص شد
غیبت روز گذشته بازیکن استقلال در تمرین این تیم ارتباطی با حضور او در لیست مازاد آبی‌پوشان ندارد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، بابک مرادی هافبک تیم فوتبال استقلال که این فصل هنوز فرصت بازی کردن پیدا نکرده است، در تمرین روز گذشته آبی‌پوشان غایب بود.

 

غیبت او کافی بود تا برخی‌ها این شائبه را مطرح کنند که او در لیست خروج قرار گرفته است چرا که در روزهای اخیر شایعاتی درباره جدایی احتمالی او از تیمش مطرح شده بود.

 

در این خصوص مشخص شد که مرادی روز گذشته به دلیل دندان درد در تمرین شرکت نکرد و غیبت او ارتباطی با شایعات روزهای اخیر نداشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->