پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محکوم به حبس ابد، سرکرده باند مسلحانه بود

  • کد خبر: ۸۶۴۱۳
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
محکوم به حبس ابد، سرکرده باند مسلحانه بود
فرمانده انتظامی خراسان رضوی جزئیات انهدام یک باند عمده فروشی مواد افیونی را تشریح کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ گمان می‌رود که محموله‌های سفید بدترکیبشان را از استان‌های دیگر و از مبدأ کشور‌های همسایه به مشهد می‌رسانده اند. آن‌ها شگرد مرموزانه‌ای را برای گرفتار نشدن پیش گرفته بودند و اگر می‌خواستند معادل یکصد میلیون تومان مواد دست مشتری شان بدهند، وجه آن را با اسکناس‌های ریز و درشت و فقط به صورت نقدی می‌گرفتند.

در واقع آن‌ها با این شگرد قصد داشتند که خود را از چشم قانون مخفی کنند، غافل از اینکه مأموران مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، همچون باز شکاری با چشمانی باز از یک ماه گذشته تمام تحرکات این باند عمده فروشی موادمخدر را در مشهد زیر نظر گرفته و مترصد رسیدن بهترین زمان برای ورود به عملیات بودند، عملیاتی که چند روز پیش در یکی از مناطق مشهد هنگام معامله ۸۰ میلیون تومانی آغاز شد و ۳ متهم این پرونده به همراه کیسه زباله‌ای پر از اسکناس و مقادیر زیادی ماده مخدر شیشه دستگیر شدند.

دیروز پلیس مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، نمایشگاهی از کشفیات ویژه این پلیس درباره انهدام باند مسلحانه توزیع عمده موادمخدر صنعتی در مشهد برگزار کرد. نمایشگاهی که حاصل تلاش شبانه روزی یک ماه گذشته افسران این پلیس تخصصی بود و منجر به دستگیری ۳ متهم، ۲ اسلحه جنگی، ۱۱۰ کیلوگرم ماده مخدر شیشه، ۴۰ کیلوگرم محلول شیشه و توقیف ۲ خودرو و یک موتورسیکلت شد.

گوشه‌ای از عملیات قاطع پلیس

پلیس در این پرونده که مقدمات آن از ماه‌ها قبل آغاز شده بود، در نهایت به فردی می‌رسد که عامل اصلی توزیع مواد مخدر بوده است. مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی در پی جویی این فرد او را سوار بر یک دستگاه پراید در جاده کاظم آباد شناسایی می‌کنند.

متهم بدون اینکه متوجه بشود در کمین مأموران قرار دارد، با پراید وارد یک منزل مسکونی شده و با یک خودرو شاسی بلند چانگان از این منزل خارج می‌شود. او پس از طی مسافتی بسته‌ای را به یک موتورسوار می‌دهد و از یکدیگر جدا می‌شوند.

در تعقیب موتورسوار او راهی بولوار خواجه ربیع شده و در خیابان بلال این منطقه با یک متورسیکلت آپاچی ملاقات می‌کند. آن‌ها ۲ بسته که بعدا مشخص شد یکی حاوی ۲ کیلوگرم ماده مخدر شیشه و در کیسه دیگری که در واقع کیسه زباله سیاه رنگ بود، ۸۳ میلیون تومان پول که مبلغ خرید شیشه بود را ردوبدل می‌کنند.

در این مرحله که خریدار و فروشنده در تیررس پلیس قرار گرفته بودند، پلیس بلافاصله وارد عمل می‌شود و این افراد را دستگیر می‌کند. مابقی ماجرای اسلحه‌ها و موادمخدر نیز از مخفیگاه متهمان کشف و ضبط می‌شود.
بررسی‌های ابتدایی پرونده نشان می‌داد که متهمان نه تنها عامل اصلی توزیع موادمخدر در مشهد بوده اند، بلکه پا را از این فراتر گذاشته و از عاملان اصلی توزیع مواد مخدر صنعتی در شهرستان‌های قوچان و کاشمر نیز بوده اند.

متهم به اعدامی که دوباره موادفروش شد

با دستگیری متهمان و بررسی سوابق آن‌ها مشخص شد که آپاچی سوار زندانی بند باز زندان مشهد است که چندی پیش از سوی اداره اطلاعات دستگیر شده و پس از محاکمه به اعدام محکوم شده است، اما در ادامه با یک درجه تخفیف این متهم به حبس ابد محکوم شده است.

همکاری هوشمندانه پلیس و مردم

فرمانده انتظامی خراسان رضوی در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران با تقدیر از عملکرد شهروندان در همراهی پلیس و عملکرد جسورانه پلیس مبارزه با موادمخدر استان پیرو این پرونده بیان کرد: مأموران اقدامات اطلاعاتی گسترده‌ای را از مدت‌ها قبل برای شناسایی و انهدام این باند خطرناک مسلحانه آغاز کرده بودند که این تلاش‌ها به نتیجه رسید و متهمان دستگیر شدند.

سردار کاظم تقوی ادامه داد: این پرونده دارای ظرافت‌های ویژه‌ای بود و از آنجا که متهمان مسلح بودند و محل اختفای آن‌ها یکی از محله‌های پرتردد مشهد بود، احتمال درگیری و خسارت‌های بعدی آن متصور بود، اما تیم رسیدگی کننده به پرونده با هوشیاری و سرعت عمل ویژه قبل از اینکه متهمان بتوانند دست به سلاح ببرند این پرونده را جمع کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->