وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از موشک‌های ایران وحشت داریم بازگشت عزتمندانه مهاجران غیرمجاز افغانستانی عزتمندانه به کشورشان رئیس جمهور یک صلح‌طلب جنگ بلد است عراقچی با رئیس جمهور بولیوی دیدار کرد سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم
سرخط خبرها

محتوای گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و چین چه بود؟

  • کد خبر: ۸۶۹۱۴
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۵
محتوای گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و چین چه بود؟
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و «وانگ‌ یی» عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه چین روز شنبه در تماس تلفنی در خصوص روند مناسبات دوجانبه، مذاکرات آتی وین و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه چین در این گفت‌و‌گوی تلفنی برای امیرعبداللهیان که اکنون به دلیل ابتلا به کرونا در بستری بیماری است، آرزوی بهبودی کامل کرد.

امیرعبداللهیان ضمن تشکر و قدردانی از همکاری دولت چین برای ارسال ۱۲۰ میلیون دز واکسن به ایران، از روابط رو به گسترش دو کشور ابراز خرسندی کرد و بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از ابتکار جهانی پکن در زمینه توسعه پایدار و همکاری نزدیک با چین در این خصوص تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مذاکرات آتی وین اظهار امیدواری کرد که آمریکا و طرف‌های اروپایی به صورت واقع‌بینانه وارد مذاکره شوند تا توافق به سرعت حاصل شود.

وی تأکید کرد: آمریکا نمی‌تواند سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری و تروریسم اقتصادی را ادامه داده و همزمان مدعی مذاکره و توافق باشد.

امیرعبداللهیان در زمینه انجام وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران، ابراز اطمینان کرد این همکاری‌ها در چارچوب توافقات و مقررات به خوبی ادامه خواهد یافت.

وی درباره اوضاع افغانستان با تأکید بر ضرورت تشکیل دولت فراگیر، ابراز امیدواری کرد نشست همسایگان افغانستان در پکن در ادامه نشست سازنده تهران با موفقیت برگزار گردد.

همچنین «وانگ‌ یی» وزیر امور خارجه چین نیز ضمن استقبال و اعلام حمایت از تداوم مذاکرات هسته‌ای، آمریکا را عامل اصلی مشکلات به وجود آمده در راه اجرای برجام دانست و ابراز امیدواری کرد که آن‌ها این اشتباه خود را با رفع همه‌جانبه تحریم‌ها جبران کنند تا در پرتو رویکرد مثبت ایران، مذاکرات پیش رو به نتایج خوبی منجر شود.

وزیر امور خارجه چین ضمن دعوت از همتای ایرانی برای سفر به پکن، ابراز امیدواری کرد اجلاس سوم همسایگان افغانستان در چین بتواند با مشارکت فعال همسایگان از جمله جمهوری اسلامی ایران، موجب تشکیل دولت فراگیر با ثبات در افغانستان شود.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->