چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا جمع آوری و دستگیری ۶۷۲ معتاد و خرده فروش در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) حکم اعدام شرور مسلح «عباس کورکوری» اجرا شد + فیلم مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار پلیس فتا به معلمان | مراقب این شگرد کلاهبرداری در برنامه شاد باشید

  • کد خبر: ۸۷۰۵۱
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۵
هشدار پلیس فتا به معلمان | مراقب این شگرد کلاهبرداری در برنامه شاد باشید
رییس پلیس فتا استان به مدیران و معلمان توصیه کرد مراقب کلاهبرداری با اکانت جعلی پشتیبانی شاد باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رسول جلیلیان در تشریح این خبرگفت: اخیرا مجرمان سایبری با ساخت اکانتی تحت عنوان پشتیبانی برنامه شاد پیامی با محتوای «شما به علت ارسال مکرر فیلم و عکس وارد محدودیت یک ماهه شده‌اید» به برخی از مدیران و معلمان مدارس پیامکی را ارسال می‌کنند و از آنها می‌خواهند تا برای رفع محدودیت شماره موبایل خود را در ربات جعلی پشتیبانی شاد وارد کنند.

وی افزود: مجرمین پس از دریافت شماره موبایل کاربران، برای دسترسی نهایی کدی را برای فعال سازی برنامه شاد به طعمه‌های خود ارسال می‌کنند، کاربر که گمان می‌کند این پیام از طریق پشتیبان شبکه شاد ارسال شده است آن را به راحتی در اختیار مجرم قرار می‌دهد تا سناریوی نفوذ تکمیل گردد.

این مقام انتظامی بیان کرد: این افراد با سوءاستفاده از دسترسی ایجاد شده بعضا با انگیزه‌های مختلفی اقدام به حذف کانال آموزشی مدرسه و اختلال در امور کلاس‌های درسی می‌کنند. درخواست واریز فوری پول به شماره حساب اعلامی، ارسال پیام‌هایی نامتعارف به معلمان و دانش آموزان و یا سایر تهدیدات در حوزه دسترسی به اطلاعات خصوصی از دیگر موارد قابل اشاره است.

سرهنگ جلیلیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۰ میلیون دانش آموز، معلم و مدیر مدرسه در برنامه‌های آموزشی در شبکه شاد گفت: یکی از قابلیت‌های موجود در برنامه‌ شاد امکان فعال سازی رمز ورود دو مرحله‌ای است که کاربران می‌توانند با مراجعه به قسمت تنظیمات، حریم خصوصی و امنیت، تایید دو مرحله‌ای، از این قابلیت جهت امنیت هرچه بیشتر در برنامه شاد استفاده کنند.

رییس پلیس فتا استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: کاربران مراقب ترفندها و شگردهای کلاهبرداران در فضای مجازی باشند و با ارتقاء سطح معلومات سایبری، خود را در برابر خطرات این فضا واکسینه کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و وقوع هرگونه مشکل در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->