به گزارش شهرآرانیوز، در دوره افزایش شیوع کووید-۱۹ و سارس، بهتر است از همه ابزارهای موجود برای ارتقای سلامت استفاده شود. ناتالیا کروگلوا، متخصص تغذیه در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک در مورد خواص ویژه تحریک کننده سیستم ایمنی گوجه فرنگی صحبت کرد
گوجه فرنگی روشن نه تنها یک تزئین برای سالاد است، بلکه منبعی از مواد مغذی برای سلامتی است. ناتالیا کروگلوا، متخصص تغذیه و عضو انجمن ملی متخصصان تغذیه روسیه گفت: خواص منحصر به فرد این سبزی تا حد زیادی به این دلیل است که منبع لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان که دارای اثرات تحریک کننده سیستم ایمنی و ضد توموری است.
گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که یک آنتی اکسیدان قوی و مهم برای انسان است. از بدن در برابر رادیکالهای آزاد که میتوانند باعث بیماریهای قلبی عروقی و سرطان شوند محافظت میکند. لیکوپن سلولهای دفاعی ایمنی را فعال میکند. گوجه فرنگی همچنین حاوی ویتامین C، فیبر غذایی، بتاکاروتن یک پروویتامین A است. ناتالیا کروگلوا در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک گفت، این همچنین برای وضعیت خوب پوست، مو، ناخن و بینایی مهم است.
ناتالیا کروگلوا توصیه کرد: "اگر در مورد سس گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی صحبت کنیم، مزایای آن از نظر محتوای لیکوپن حفظ میشود. در رب گوجه فرنگی، محتوای آن حتی بیشتر خواهد بود: این یک محصول غلیظ است، مایع بسیار کمتری نسبت به گوجه فرنگی تازه دارد. برای ویتامین C، گوجه فرنگی تازه ترجیح داده میشود، زیرا این ویتامین C در طی عملیات حرارتی از بین میرود. در سس کچاپ باید میزان نمک آن را کنترل کنید، بنابراین بهتر است از رب به عنوان پایه استفاده کنید و ادویه و نمک را به آن اضافه کنید. "
منبع: برترین ها