قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی از فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) آیا صرفاً تعطیلی ادارات در رفع ناترازی انرژی مؤثر است؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ اسفند ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۹۲۷ میلیون تومان حقوق یک سال کارگران به یک متر خانه هم نمی‌رسد! فروش فوق‌العاده ۹ محصول ایران‌خودرو آغاز شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند فروش بدون قرعه‌کشی ۳ خودرو سایپا از امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرازیرشدن پول حقیقی‌ها به بورس | شاخص کل ۵۶ هزار واحد مثبت شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت هرمتر واحد مسکونی به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور با جدیت لایحه رتبه‌بندی معلمان را پیگیری می‌کند

  • کد خبر: ۸۷۲۶۴
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
رئیس‌جمهور با جدیت لایحه رتبه‌بندی معلمان را پیگیری می‌کند
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه موضوع رتبه‌بندی معلمان از وعده‌های انتخاباتی ریاست جمهوری بود، عنوان کرد که اکنون رئیس‌جمهور به جد این موضوع را دنبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور عصر امروز در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور با بیان اینکه آموزش و پرورش از اهداف اساسی دولت است، اظهار کرد: ما چیزی بالاتر از آموزش نداریم و قدم زدن در این راه، سعادت دنیا و آخرت را دارد. اولین باری که محضر رهبر انقلاب برای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) رسیدم ایشان چندین توصیه داشتند و اولین توصیه ایشان این بود که چقدر خوب است ۱۰۰۰ مدرسه بسازیم. همین هم شد که مدرسه سازی در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) راه افتاد.

وی ادامه داد: در ایام کرونا به غیر از ۲۶ کشور، هیچ کشوری مدارسش را تعطیل نکرد. مشاغل تعطیل شدند، اما مدارس تعطیل نشدند، زیرا مسئله آموزش اهمیت زیادی داشت. ما امیدواریم با کمرنگ شدن و از بین رفتن این ویروس منحوس مدارس را به حالت اول بازگردانیم.

مخبر با اشاره به پیگیری بحث رتبه بندی معلمان در دولت و مجلس تصریح کرد: رتبه بندی معلمان از وعده‌های انتخاباتی رئیس جمهور بود و اکنون رئیس جمهور به جد این موضوع را دنبال می‌کند و امیدوارم رتبه بندی معلمان به خوبی شکل بگیرد.

معاون اول رئیس جمهور با توصیه به راه انداختن نهضت مهارت آموزی در مدارس گفت: مشکل ما این است که دانش آموزان پس از فارغ التحصیلی باید دنبال مهارت آموزی بروند. خوب است جریان مدرسه سازی به سمت مهارت آموزی جهت داده شود.

وی در ادامه تاکید کرد: ما کشور را جز با مدیریت و منابع مردم نمی‌توانیم اداره کنیم. شما خیرین مدرسه ساز برای این کار مستندی درست کردید. بعد از شما خیرین سلامت این مسیر را دنبال کردند و خوب است خیرین اشتغال هم در کشور شکل بگیرد تا مردم با نیت خیر بیایند و بحث اشتغال را راه ابیندازند. معیشت جزو اولویت‌ها و هم و غم دولت است. من معتقدم کشور امکانات فوق العاده‌ای برخوردار است و در برابر مشکلات، چند ۱۰ برابر امکان و راه حل داریم.

وی با اشاره به امکانات طبیعی کشور از جمله دریا، معادن، نفت و گاز و کشاورزی در استان‌های پر بارش، گفت: امکانات قانونی خوبی هم در مجلس تصویب شده است. ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد برکت با مشارکت مردم عمل و از خلاقیت آن‌ها استفاده کردند.

مخبر در پایان گفت: امید داریم بحث خیرین اشتغال هم راه بیفتد. دولت در کنار خیرین است و هر کاری از دولت ساخته باشد؛ حتما انجام می‌دهد و پشتیبان خیرین است. شما خیرین هم حتما کمک‌هایی که لازم دارید را به ما بگویید، زیرا ما در جمع شما نیستیم. من وقتی در چنین جمع‌هایی حاضر می‌شوم تازه می‌فهمم چه نکاتی وجود دارد که امکان فهمیدن آن در اتاق‌های دربسته و نشسته نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->