آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۹۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟
تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد، پخت غذا در دمای بسیار زیاد می‌تواند به سلامتی آسیب رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما نیز از افرادی هستید که طرفدار استیک‌های زیاد پخته شده و سمبوسه‌های سرخ شده ترد شده هستید، ممکن است مجبور شوید نظر خود را تغییر دهید؛ چرا که تحقیقات نشان می‌دهد دمای زیاد ممکن است خطر قلبی را در شما افزایش دهد حتی باید گفت چیز‌هایی که دوبار سرخ شده اند، خطر بالاتری نیز دارند.

اگرچه شاید این مطلب جدیدی به نظر نرسد؛ چرا که همه ما می‌دانیم از غذا‌های سرخ کردنی و روغنی باید دوری کرد؛ زیرا روغن اضافی برای قلب و نیز دور کمر ما ضرر دارد؛ اما بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۶ در مجله تغذیه «journal Nutrition» منتشر شد، نشان داد ممکن است دمایی که ما غذای خود را در آن دما می‌پزیم، ممکن است مشکل حقیقی باشد و نه میزان روغنی که ما استفاده می‌کنیم.

راج بوپال «Raj Bhopal» استاد بهداشت عمومی در دانشگاه ادینبرو که ریاست این تحقیقات را بر عهده داشته، در این باره می‌گوید: این به سرخ کردن ارتباطی ندارد؛ بلکه به فرایند پخت و پز و درجه حرارت مرتبط است.

زمانی که ما غذا را در دمای بالا می‌پزیم، این مسأله سبب می‌شود تا مواد شیمیایی که ما به عنوان آلاینده‌های نئو (NFCs) آن را می‌شناسیم، آزاد شود. این گروه شامل اسید‌های چرب ترانس یا «چربی‌های ترانس» که می‌دانیم خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، می‌شود. بوپال می‌گوید: زمانی که دما بالاست، چربی‌های ترانس در سرعت بالایی تولید می‌شود.

محققان بر این باورند که غذا‌هایی که معمولا شامل طبخ غذا در روغن داغ در دمای بالا می‌شوند، می‌تواند چرایی اینکه نرخ بیماری قلبی در جمعیت‌های مشخصی مانند افراد جنوب شرقی آسیا مانند ساکنان پاکستان، هند، بنگلادش بوتان، مولداوی و سری لانکا بیشتر دیده می‌شود و خطر بیماری‌های قلبی که در این کشور‌ها چهار برابر است، توضیح دهد.

پروفسور بوپال همچنین به تحقیقات خود در خصوص افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در میان مردم اسکاتلند نیز اشاره کرده و گفت: در اسکاتلند، بالاترین نرخ حمله قلبی در میان جمعیت پاکستانی ساکن است و گروه بعدی، هندی‌ها هستند.

او همچنین می‌گوید: عقلانی است که از خوردن تنقلاتی که در روغن با دمای بالا سرخ شده اند، اجتناب شود؛ همچنین پروفسور بوپال که خود به روغن زیتون روی آورده می‌گوید: روغن زیتون تا دمای خیلی زیاد داغ نمی‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->