گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

ماموریت یگان زنان جاسوس صهیونیست در مرز با لبنان چیست؟

  • کد خبر: ۸۷۹۸۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۱
ماموریت یگان زنان جاسوس صهیونیست در مرز با لبنان چیست؟
یک رسانه صهیونیستی از استقرار یگانی از اپراتورهای زن ارتش این رژیم در مرز با لبنان و مکان‌های دیگر با هدف جمع آوری لحظه به لحظه اطلاعات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک نشریه صهیونیستی روز یکشنبه از بکارگیری اپراتورهای زن دوره دیده در دستگاه‌های جاسوسی و نظامی مسئول هدایت پهپادهای تجسسی و رزمی در مرز با لبنان خبر داد.

روزنامه «جروزالم پست» در این زمینه نوشت، تقریباً یک سال از بکارگیری زنان اپراتور پهپاد در مرز لبنان می‌گذرد و وظیفه آن‌ها جمع آوری اطلاعات لحظه‌ای با پهپادهاست.

این روزنامه استقرار یگانی از زنان دوره دیده در دستگاه‌های اطلاعاتی، نظامی این رژیم  را برای هدایت دقیق پهپادها جهت کاستن از تهدیدها در سراسر مرز فلسطین اشغالی خواند.

جروزالم پست نوشت، لبنان مرتباً از حمله پهپادهای تجسسی اسرائیل به حریم هوایی خود شکایت می‌کند، اما ارتش اسرائیل معتقد است که چنین عملیاتی برای ردیابی فعالیت‌های حزب الله ضروری است. یک مقام نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در مورد سابقه استفاده از زنان در نقش اپراتورهای پهپاد گفت که استفاده از چنین یگانی در امتداد مرز مصر آغاز شد و سپس ارتش متوجه شد که باید در مرزهای دیگر نیز از چنین نیروهایی استفاده کند.

این در حالی است که نیروهای مقاومت بارها از هدف قرار دادن پهپادهای رزمی و جاسوسی  ارشت رژیم صهیونیستی خبر دادند. «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا از سرنگونی یک پهپاد متعلق به این رژیم خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی بارها تلاش کرده با پنهان کاری، سرنگونی پهپادهای خود را به دلیل نقص فنی  توجیه کند. به طوریکه ارتش رژیم اسرائیل به تازگی در  بیانیه‌ای ضمن اعلام سقوط پهپاد در سوریه، مدعی شد که این پهپاد در حال انجام یک عملیات عادی بوده است. در ادامه بیانیه مذکور همچنین ادعا شده است که این پهپاد در پی نقص فنی سقوط کرده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، تیر ماه گذشته نیز خبر داد که یک پهپاد این رژیم در خاک لبنان سقوط کرده است.   این در حالی است که طی چند ماه اخیر، تل‌آویو از سقوط چند پهپاد خود در حریم لبنان، سوریه، کرانه باختری و نوار غزه خبر داده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->