رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: علیرغم محدودیت‌ها هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید
سرخط خبرها

حمایت شورای شهر مشهد از مراکز کارآفرینی

  • کد خبر: ۸۸۰۰۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
حمایت شورای شهر مشهد از مراکز کارآفرینی
مجید دبیریان، رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شورای ششم به کسب‌وکار‌های خرد و افرادی که در حوزه شرکت‌‎های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها و مراکز کارآفرینی فعالیت می‌کنند، نگاه حمایتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از ایرنا؛ رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شورای ششم به کسب‌وکار‌های خرد و افرادی که در حوزه شرکت‌‎های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها و مراکز کارآفرینی فعالیت می‌کنند، نگاه حمایتی دارد.
مجید دبیریان افزود: یکی از مهم‌ترین وظایفی که شهرداری و شورای شهر برای خود تعریف کرده‌اند، حمایت از کسب‌وکار‌های خرد است که بعضی از این‌ها در قالب شرکت‌ها و مجموعه‌های کارآفرینی و برخی به‌صورت فصلی و مقطعی در نقاط گوناگون فعالیت می‌کنند.

وی اضافه کرد: سامان‌دهی و تجمیع محل فعالیت شرکت‌ها ازجمله موضوع‌هایی است که در دستورکار شهرداری قرار گرفته است.

وی بیان کرد: مجموعه‌ای نظیر کارخانه نوآوری و فناوری باید گسترش یابد. با گسترش این مراکز و رویکرد توسعه‌ای در مناطق محروم و حاشیه شهر می‌توان بخشی از افراد را سامان‌دهی و حمایت کرد.

دبیریان ادامه داد: نگاه حمایتی از فعالان این حوزه به چند سطح دسته‌بندی می‌شود که در گام نخست نگاه حمایتی با استقرار افراد در محل‌های مدنظر مانند کارخانه نوآوری فراهم می‌شود و افرادی که امکان اجاره مکان ندارند، می‌توانند با هزینه مناسب محلی را برای فعالیتشان فراهم کنند تا نیاز‌های حداقلی‌شان تأمین شود.

عضو شورای شهر مشهد افزود: گام بعدی حمایت از شرکت‌ها، مشارکتی است. برخی شرکت‌ها و مراکز در حوزه مدیریت‌شهری و خدمات‌شهری سرویس‌هایی ارائه می‌دهند که شهرداری می‌تواند با آن‌ها تعامل کند و سفارش کار دهد تا این شرکت‌ها قدرت بگیرند و رشد کنند.

وی گفت: با شرکت‌هایی که در حوزه خدمات‌شهری، فضای سبز، فناوری‌های نوین و آی‌تی فعالیت می‌کنند و خدماتی در پاسخ نیاز‌های شهرداری ارائه می‌دهند، می‌توان تعامل کرد و سفارش کار داد.

وی ادامه داد: در گام سوم می‌توان با این شرکت‌ها کار مشترک اقتصادی تعریف کرد. شهرداری می‌تواند با نگاه انتفاعی از ظرفیت شرکت‌ها استفاده کرده و با شراکت در بخشی از این مجموعه‌ها، ارزش افزوده ایجاد کرده و ثروت تولید کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->