کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ ارردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم
سرخط خبرها

توصیه فعالان سیاسی به رئیس جمهور در رابطه با سفرهای استانی

  • کد خبر: ۸۸۱۷۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۰
توصیه فعالان سیاسی به رئیس جمهور در رابطه با سفرهای استانی
سفرهای استانی رئیسی هرچند که با اقبال مردم و مسئولان کشور مواجه شده است و حضور میدانی رئیس جمهور و شنیدن مشکلات از زبان مردم، امیدها را در سطح جامعه برای حل مشکلات افزایش داده است. اما فعالان سیاسی توصیه‌هایی در این باره به دولت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «دولت مردمی»، کلیدواژه رایج این روزهاست؛ دولت سیزدهم با روی کار آمدن حجت الاسلام ولمسلمین سیدابراهیم رئیسی تلاش کرد از پیله رخوت و دوری از مردم خارج شود و شکل نویی از ارتباط مردم با مسئولان را شکل دهد.

بر همین اساس بود که سفر‌های استانی و دیدار چهره به چهره با مردم مناطق مختلف را در دستور کار قرار داد. دیروز هم سید صولت مرتضوی، معاون اجرایی رئیس جمهوری، اعلام کرد که رئیس جمهور، اواخر هفته به استان زنجان سفر می‌کند. در این گزارش، سه دیدگاه سیاسیون درباره این سبک مدیریتی دولت را مرور می‌کنیم.

فاصله زمانی بین سفر‌های استانی بیشتر باشد

ناصـــرایمــانی، تحلیلگرسیاســـی، باا شـاره به لزوم بیشتر شدن فاصله سفر‌های استانی رئیس جمهور به خبرگزاری «دانشجو» گفت: آیت ا... رئیسی قبلا هم در زمان آستان قدس و قوه قضاییه این روش را داشت و این به سبک مدیریتی‌ای که نظام و رهبری می‌پسندند، نزدیک است؛ یعنی ارتباطات مردمی مسئولان و جمهوری اسلامی باید حفظ شود. این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه افزود: چند نکته درباره آسیب شناسی این سفر‌ها وجود دارد. ضمن اینکه اصل موضوع و مفید بودن آن را تأیید می‌کنم.

نکته‌ای وجود دارد و آن اینکه سفر‌ها هم از نظر تعداد و هم سازمان دهی مدیریتی برای اقداماتی که رئیس جمهور می‌خواهد در آن استان انجام دهد، نباید به گونه‌ای باشد که توقعات را تصاعدی بالا ببرد؛ این نکته مهمی برای مدیریت کار است. وی بیان کرد: شاید در ابتدای کار دولت، تعداد زیاد سفر‌ها معقول باشد، اما رئیس دولت، کار‌هایی در مرکز دارد که جزو امور ملی است؛ اهمیت این موضوعات بسیار بیشتر از آن است که رئیس جمهور بخواهد هر هفته به سفر استانی رود.

رئیس جمهور سفر استانی برود، اما نه هر هفته

سمیه محمودی، نماینده مجلس، نیز به «باشگاه خبرنگاران جوان»، گفت: به آقای رئیس جمهور پیشنهاد می‌کنم هر هفته به سفر استانی نرود؛ البته دیدار‌های مردمی رئیسی، شایسته تقدیر و تحسین است و سرکشی‌ها باید انجام شود، اما سفر‌های فشرده آخر هفته‌ها پس از فعالیت چند روزه در طول پنج روز، موجب کم رمق شدن وزرا خواهد شد و همین موضوع در تغییر و تحولات و تأخیر در برنامه ریزی‌های زیرمجموعه آن‌ها اثرگذار است.

وی اضافه کرد: این سفر‌ها را می‌توان هر دو هفته یا هر یک ماه انجام داد و بهتر از سفر‌های هر هفته است. بسیاری از پروژه‌های حوزه انتخابیه ام پیشرفتی نداشته است و کسی هم پاسخ گو نیست؛ زیرا هنوز تغییر و تحولی رخ نداده است و همه سردرگم هستند. به همین علت باید ابتدا سردرگمی‌ها حل شود.

دولت به مطالبات استانی پاسخ دهد

جواد آرین منش، فعال سیاسی، نیز با اشاره به سفر‌های استانی رئیس جمهور به «ایسنا» گفت: این سفر‌ها از این جهت که فرصتی را برای ملاقات مستقیم مردم با مسئولان عالی رتبه کشور و بیان مشکلاتشان فراهم می‌کند، مثبت است، اما قاعدتا، چون بسیاری از مطالبات مردم جنبه‌های اقتصادی دارد، اگر دولت نتواند به این مطالبات پاسخ دهد و وعده‌های خود را تحقق نبخشد، ممکن است آثار منفی این سفر‌ها بر آثار مثبت آن‌ها غلبه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->