زلزله‌ای به بزرگی ۸ ریشتر روسیه را لرزاند | احتمال بروز سونامی در شرق روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ثبت‌نام آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ۲۶ رشته تحصیلی قانون هوای پاک در مسیر بازنگری در مجلس شورای اسلامی | احیای نفس‌های شهر پلیس فتای مشهد معمای کلاهبرداری یک ساله را حل کرد | ماجرای خرید پفک ۴۶ میلیون تومانی! حکم قاطع دادگاه کیفری مشهد: قصاص و ۲۱ سال حبس مجازات قتل با نسکافه سمی ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است
سرخط خبرها

درد مبهم شکمی و زردی نشانه سرطان پانکراس است

  • کد خبر: ۸۸۲۵۴
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
درد مبهم شکمی و زردی نشانه سرطان پانکراس است
متخصص رادیوانکولوژی توضیحاتی درباره سرطان پانکراس، تشخیص و درمان این بیماری ارائه داد و گفت: افراد ناراحتی گوارشی و درد مبهم و طولانی در شکم و یا زردی را جدی بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، بنابر انجمن کلینیکال انکولوژی ایران دکتر حمیدرضا دهقان منشادی، گوارشمتخصص رادیوانکولوژی درباره سرطان پانکراس اظهار داشت: سرطان لوزالمعده یکی از سرطان‌های نسبتاً نادر دستگاه گوارش محسوب می‌شود و تشخیص به موقع این بیماری در کمک به درمان بیماران و به عبارتی درمان موفقیت‌آمیز این بیماری بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه پانکراس محلی جهت ترشح انسولین در بدن است و به هضم و جذب غذا در دستگاه گوارش کمک می‌کند، گفت: این عضو نقش بسزایی در بدن انسان دارد لذا اختلال در کارکرد آن می‌تواند سبب گرفتاری افراد مبتلا شود.  

این متخصص رادیوانکولوژی درباره علائم ابتلا به کنسر پانکراس گفت: معمولاً علائم ابتلا به سرطان پانکراس دیر بروز می‌یابند و به نوعی بیماری خاموش محسوب می‌شود و اکثر مواقع زمانی که بیماری به مرحله پیشرفته می‌رسد علایم در فرد بروز می‌یابد.  

وی با اشاره به اینکه سرطان لوزالمعده یا پانکراس معمولاً در افراد ۵۰ تا ۷۰ سال بروز می‌یابد، گفت: درد مبهم شکمی و زردی می‌تواند از علایم شایع ابتلا به سرطان پانکراس باشد چرا که زمانی که توده پانکراس مجاری صفراوی را مسدود کند صفرا به خون بازگشته و زردی ایجاد خواهد کرد همچنین آمبولی و اختلالات خونی می‌تواند از علائم دیگر ابتلا به این سرطان باشد بنابراین تشخیص این بیماری گاهی برای متخصصین هم ممکن است سخت باشد.
دکتر منشادی خاطرنشان کرد بنابراین به افراد توصیه می‌کنیم در صورت بروز ناراحتی گوارشی و درد مبهم و طولانی در شکم و یا زردی که در سنین بالا ایجاد شود حتماً در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنند تا با انجام سونوگرافی و آندوسکوپی تشخیص اولیه صورت گیرد و در صورت لزوم نیز بیوپسی انجام شود.  

وی با اشاره به اینکه تومور‌های پانکراس قبلاً بیوپسی نمی‌گرفتند چرا که پزشکان تصور داشتند که این تومور‌ها خطرناک هستند و بیوپسی ممکن است سبب آسیب بیشتر به بیماران شود، گفت: در حال حاضر روش‌های درمانی برای این بیماری مشخص است و در صورتی که بیماری در مراحل اولیه باشد بیمار کاندیدای جراحی خواهد شد و درمان‌های تکمیلی به صورت رادیوتراپی و شیمی‌درمانی برای آن انجام می‌شود.  

وی بیان داشت:، ولی اگر بیماری پیشرفته‌تر باشد ابتدا رادیوتراپی و شیمی درمانی صورت گرفته تا اندازه تومور کوچک و سپس بیمار آماده جراحی شود.  

دکتر منشادی گفت: متاسفانه آمار مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان پانکراس بالا است و تا چند سال پیش این بیماران حتی تا بیشتر از دو سال زنده نمی‌ماند، ولی اکنون وضعیت بهتر شده و اگر بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود و بیماری متاستاژ نشده باشند فرد می‌تواند تا سال‌ها به زندگی خود ادامه دهد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->