شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟
سرخط خبرها

از ارزش سکه ۴۰۰ هزار تومان و از ارزش هر گرم طلا ۴۵ هزار تومان کاسته شد

  • کد خبر: ۸۸۶۰۳
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
  • ۱
از ارزش سکه ۴۰۰ هزار تومان و از ارزش هر گرم طلا ۴۵ هزار تومان کاسته شد
در یک هفته اخیر هر قطعه سکه تمام طرح جدید با ۳۹۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کاهش قیمت به ۱۲ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان و سکه تمام قدیم نیز با کاهش بطور متوسط ۳۰۰ هزار تومانی در پایان هفته به ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز،  طبق تحلیل نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از وضعیت بازار سکه و طلای داخلی طی یک هفته اخیر، کاهش قیمت اونس جهانی طلا از یک سو و کاهش نرخ ارز در داخل از سوی دیگر سبب شد که در کنار کاهش تقاضا و معاملات، سکه و طلا هفته را نسبت به ابتدای هفته با رند کاهشی به پایان برساند؛ به گونه‌ای که هر قطعه سکه ۳۹۰ تا ۴۰۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۴۵ هزار تومان کاهش قیمت را در این هفته تجربه کرده است.محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت، اونس جهانی تغییرات کمی داشت و از ۱۸۶۶ دلار تا ۱۸۷۰ دلار در نوسان بود. اما در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه)، قیمت هر اونس طلا به ۱۸۶۵ دلار هم رسید که نسبت به ابتدای هفته یک دلار کاهش یافت اما در حال حاضر به ۱۸۵۵ دلا رسیده است؛ بنابراین می‌توان گفت که بطور متوسط در هفته‌ای که گذشت، قیمت هر اونس جهانی طلا ۱۱ دلار کاهش یافته است.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: از سوی دیگر در داخل نیز در یک هفته اخیر نرخ ارز سیر نزولی داشت و از ۲۸ هزار و ۷۵۰ تومان در ابتدای هفته به ۲۸ هزار و ۱۵۰ تومان در پایان هفته رسید. براین اساس کاهشی شدن دو عامل نرخ ارز و اونس جهانی طلا سبب شد که قیمت انواع سکه و طلا در بازارهای داخلی با کاهش مواجه شود. بطور معمول زمانی که  قیمت‌ها سیر نزولی پیدا می‌کند، تقاضا، خرید و در کل دادوستدها کاهش پیدا می‌کند؛ در این هفته نیز باتوجه کاهش قیمت سکه و طلا، شاهد کاهش تقاضا در بازار بودیم.

از ارزش سکه ۴۰۰ هزار تومان و از ارزش هر گرم طلا ۴۵ هزار تومان کاسته شد

وی در رابطه با تغییرات قیمت‌ها در آخرین معاملات هفته نسبت به ابتدای هفته، گفت: در یک هفته اخیر هر قطعه سکه تمام طرح جدید با ۳۹۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کاهش قیمت به ۱۲ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان و سکه تمام قدیم نیز با کاهش بطور متوسط ۳۰۰ هزار تومانی در پایان هفته به ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید. قیمت نیم سکه نیز به شش میلیون و ۴۲۰ هزار تومان کاهش یافته و بدین ترتیب نسبت به ابتدای هفته به طور میانگین ۸۰ هزار تومان ارزان‌تر شده است. ربع سکه با افت ۷۰ هزار تومانی قیمت به سه میلیون و ۷۲۰ هزار تومان رسیده است و سکه‌های یک گرمی نیز با کاهش ۵۰ هزار تومانی نسبت به ابتدای هفته، دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

عضو هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: قیمت طلای آب شده (۱۷ عیار) که مبنای معاملات طلا است، با توجه به کاهش قیمت اونس جهانی طلا در طول این هفته ۸۰ هزار تومان به ازای هر مثقال کاهش یافته و به پنج میلیون ۳۷۵ هزار تومان رسیده است. همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار در پایان هفته با قیمت یک میلیون و ۲۴۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار با قیمت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان دادوستد شده و براین اساس هر گرم طلای ۱۸ عیار به نسبت ابتدای هفته بطور متوسط ۴۵ هزار تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار ۵۵ هزار تومان افت ارزش داشته‌اند.

کشتی‌آرای تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، نبود تقاضا و کاهش داوستدها منجر به کاهش حباب سکه شد. در طول هفته‌ای که گذشت بطور متوسط ۸۵ هزار تومان از حباب سکه کاسته شد و در حال حاضر حباب سکه در محدوده ۲۱۰ هزار تومان قرار دارد.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: برای هفته آینده نیز به نظر می‌رسد که تغییرات قیمت اونس جهانی در محدوده نوسانات ۱۰ تا ۱۵ دلار باقی بماند. اما احتمالا با مدیریتی که بر روی نرخ ارز صورت می‌گیرد، نرخ ارز در همین محدوده باقی بماند.

لازم به ذکر است که این ریزش قیمت‌ها در این هفته در حال رخ داد که هفته پیش از آن ( هفته منتهی به ۲۱ آبان ماه)، رکورد بالاترین قیمت سکه و طلا طی شش اهه اخیر شکسته شد و در پی بیشترین رشد قیمت طلا در بازارهای جهانی طی شش ماهه اخیر و همچنین نوسانات افزایشی نرخ ارز در داخل، قیمت سکه و طلا به بیشترین میزان خود در شش ماهه اخیر رسید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
0
0
طلا گران بشه نشه خورد و خوراک نیست .برای ما اهمیت ندارد برای شما ها خوبه باشگاه که حقوق نجومی می گیرید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->