پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات تزریق واکسن آسترازنکا برای مسافرت به خارج از کشور

  • کد خبر: ۸۸۶۷۶
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸
جزئیات تزریق واکسن آسترازنکا برای مسافرت به خارج از کشور
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: درخواست کنندگان واکسن آسترازنکا برای سفر به خارج از کشور، در صورت تزریق دو دز اولیه از سایر واکسن‌های کرونا، فاصله ۴ تا ۶ ماه برای تزریق این واکسن را رعایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به اینکه بیشتر مردم کشور ما واکسن سینوفارم را دریافت کرده اند، این سوال پیش آمده افرادی که دو دز این واکسن را دریافت کرده اند، آیا محدودیتی برای دریافت واکسن آسترازنکا دارند یابه عبارتی بهترین زمان دریافت این واکسن چه زمانی است؟

دکتر مصطفی قانعی عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا و فوق تخصص ریه در این خصوص توضیح داد: اگر فردی با توجه به دریافت دو دز واکسن سینوفارم به دلیل اقدام برای سفر به خارج از کشور خواستار دریافت واکسن آسترازنکا باشد، با رعایت فاصله چهار تا ۶ ماه مشکلی برای دریافت دز این واکسن نخواهد داشت.

وی بیان کرد: قبل از سپری کردن این محدوده زمانی، تزریق واکسن با رضایت خود فرد صورت می‌گیرد، چون هنوز پیش بینی نشده که تزریق دز واکسن کرونا پیش از گذراندن این مدت عارضه ایجاد می‌کند یا نه.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص خطرات احتمالی تزریق واکسن آسترازنکا پیش از دوره مشخص شده، افزود: هنوز کار مطالعاتی در این خصوص انجام نشده است، ولی اگر فرد اصرار دارد می‌تواند جهت دریافت واکسن آسترازنکا به پایگاه‌های مشخص شده دانشگاه‌های علوم پزشکی مراجعه کند و رضایتنامه پر کند.

قانعی یادآور شد: نمی‌توانیم بگوییم زدن واکسن پیش از گذراندن دوره مشخص شده خطرناک است یا نه، ولی بهتر است این فاصله ۴ تا ۶ ماهه رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه عکس این مشکل نیز وجود دارد، گفت: کسانی که خارج از کشور بوده اند و در حال حاضر به داخل کشور عزیمت می‌کنند، چون اطلاعات دریافت واکسن آن‌ها در سامانه وزارت بهداشت نیست، مجبور هستند واکسن‌های موجود در داخل را دریافت کنند تا اسم آن‌ها در سامانه ثبت شود، به این ترتیب این مشکل هم برای افرادی که از خارج وارد کشور می‌شوند و هم از ایران خارج می‌شوند، وجود دارد.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: به هر حال این مشکل به این شکل حل نمی‌شود، باید سازمان بهداشت جهانی به کشور‌هایی که برای پذیرش واکسن سینوفارم مقاومت می‌کنند، فشار بیاورد تا از اینکه یک واکسن را قبول داشته باشند و واکسن دیگر را قبول نداشته باشند، دست بردارند. این مشکل به این شکل حل نخواهد شد، در حال حاضر بیشترین واکسن کرونای دنیا را سینوفارم چین تامین کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->