وزیر کشور: امنیت کامل و خوبی در کشور برقرار شده است واکنش نماینده ولی فقیه در سپاه نسبت به ادعاها در مورد بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد
سرخط خبرها

دلار‌های جدید در راه ایران | احتمال تسویه بدهی انگلیس به ایران

  • کد خبر: ۸۸۸۳۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
دلار‌های جدید در راه ایران | احتمال تسویه بدهی انگلیس به ایران
آخرین خبر از منابع بلوکه شده می‌گوید که ۳٫۵ میلیارد دلار منابع ارزی بلوکه شده ایران آزاد شده است. این روزها هم خبر‌هایی از ورود دلار‌های جدیدی به گوش می‌رسد که دست دولت را در آستانه مذاکرات هسته‌ای پازتر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در همین راستا، به گزارش «اقتصاد آنلاین» احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق، تأکید کرد که این وزارتخانه با ایران بر سر تعهدات خود درباره پرداخت همه بدهی‌های مربوط به واردات گاز و برق از ایران به توافق رسیده و آماده پرداخت بدهی‌های خود به ایران است.

ارز آوری کشور بهتر از گذشته است

در همین حال، مجید ناصری‌نژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه صادرات نفت ایران باوجود تحریم‌های آمریکا، اکنون در وضعیت خوبی قرار داد، افزود: وضعیت ارزآوری کشور بهتر از گذشته شده است و ان شاءا... با تمهیداتی که اندیشیده شده است، شرایط روز به روز هم بهتر خواهد شد.

احتمال تسویه بدهی انگلیس به ایران

از سویی دولت انگلیس بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی خود به ایران را برای تحویل ندادن تسلیحات نظامی، تسویه نکرده است؛ به تازگی جرمی هانت، وزیر خارجه سابق انگلیس، در مجلس عوام این کشور پیشنهاد کرد: اگر به دلایل مختلف نمی‌توانید از بانک برای بازپرداخت بدهی استفاده کنید، چرا نمی‌توانیم کاری را انجام دهیم که رئیس جمهور باراک اوباما در ژانویه ۲۰۱۶ انجام داد و یک محموله پول نقد را برای تسویه بدهی آمریکا به ایران فرستاد؟

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، نیز گفته است که گزینه ارسال نقدی بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی انگلیس به ایران، ارزش بررسی دارد، اما هم زمان هشدار داد که در این راه، پیچیدگی‌هایی وجود دارد.

در همین زمینه، محمدرضا مرندی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، با اشاره به نمایش مضحکی که با عنوان «دادگاه آبان» در لندن برگزار شد، به «فارس» گفت: درباره این نمایش یک تحلیل این است که انگلستان به خاطر طلبی که ایران حدود ۵۰ سال است از آن‌ها دارد، تلاش می‌کند با چنین اقدامات مضحکی، ما را تحت فشار قرار دهد تا این طلب را پرداخت نکند.

مبلغ کل دارایی‌های بلوکه شده ایران

رقم کل دارایی‌های بلوکه شده ایران در دیگر کشور‌ها چقدر است؟ بر اساس اظهارات پراکنده مقامات ایران، حدود ۴۰ میلیارد دلار از منابع ارزی ایران در کشور‌های مختلف بلوکه است. این در حالی است که چندی پیش «ایسنا» در گزارشی به نقل از پایگاه خبری «آسیا تایمز» میزان کل دارایی‌های خارجی بلوکه شده ایران را ۱۰۰ میلیارد دلار برآورد کرد.

چین به عنوان بزرگ‌ترین شریک اقتصادی تهران با ۲۰میلیارد دلار، بزرگ‌ترین بدهکار ایران است. کره جنوبی با ۸ میلیارد دلار در رده دوم و هند با ۷ میلیارد دلار در رده سوم فهرست این ابربدهکاران قرار دارد. اگر رقم دارایی‌های بلوکه شده ایران ۱۰۰ میلیارد دلار باشد، می‌توان گفت حداقل معادل درآمد نفتی سه تا چهارسال ایران است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->