زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

حکم جالب قاضی برای مقصران مرگ مادر باردار

  • کد خبر: ۸۸۸۴
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶
حکم جالب قاضی برای مقصران مرگ مادر باردار
پزشک متخصص زنان و پرسنل اتاق زایمان یکی از بیمارستان‌های کهنوج به اتهام قصور در مرگ مادر باردار به پرداخت دیه، آموزش رایگان به زنان و نوشتن مقاله‌هایی درباره روش‌های پیشگیری از مرگ و میر مادر و نوزاد محکوم شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سهراب سالاری، رئیس دادگستری شهرستان کهنوج استان کرمان گفت: چندی قبل خانواده زن جوانی که پس از زایمان به‌دلیل مراقبت ناکافی کادر درمانی بیمارستان جانش را از دست داده بود، برای شکایت به شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ شهر کهنوج رفته و خواهان رسیدگی به پرونده و شناسایی مقصران این ماجرا شدند. با شروع تحقیقات و براساس نظریه کمیسیون پزشکی سرانجام مشخص شد پزشک متخصص زنان و زایمان، ۲ پرستار و یک ماما به‌دلیل مراقبت نامناسب از بیمار بعد از زایمان به اتهام قتل غیرعمدی ناشی از قصور پزشکی به میزان ۸۰ درصد مقصر هستند.
وی افزود: قاضی پرونده پس از شنیدن اظهارات طرفین، دفاعیات متهمان و مدارک و اسناد پرونده، ماما و دو پرستار را به پرداخت ۳۰ درصد دیه کامل زن مسلمان به طور مشترک و متخصص زنان و زایمان را به پرداخت ۵۰ درصد دیه کامل زن مسلمان محکوم کرد. از جنبه عمومی جرم نیز هر یک از متهمان به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شدند، اما با توجه به‌موقعیت اجتماعی متهمان و اینکه سابقه کیفری نداشته و جرم غیرعمدی مرتکب شده‌اند، مامای خاطی را به نگارش مقاله‌ای با موضوع راه‌های پیشگیری از مرگ و میر نوزاد و مادر ناشی از سزارین، هر یک از پرستاران خاطی را به نگارش مقاله‌هایی با موضوع حیطه مسئولیت پزشک و پرستار و بررسی عوامل غیرانسانی در مرگ و میر مادر و نوزاد در جریان سزارین با رویکرد پیشگیرانه محکوم کردند که این مقالات باید به تأیید سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جیرفت برسد.
رئیس دادگستری شهرستان کهنوج ادامه داد: متخصص زنان و زایمان نیز به برگزاری دوره آموزشی ۲۰ روزه، روزانه دو ساعت با موضوع مراقبت‌های ویژه دوران بارداری برای بانوان شهرستان کهنوج تحت نظارت رئیس مرکز بهداشت شهرستان کهنوج ملزم شده است. در صورتی که هر یک از متهمان در اجرای این احکام قصور کنند، مجازات حبس برایشان اعمال خواهد شد.


منبع: تابناک

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->