نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

محدودیت‌های کرونایی سینماها هم لغو می‌شود

  • کد خبر: ۸۹۰۱۶
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
محدودیت‌های کرونایی سینماها هم لغو می‌شود
مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی از لغو محدودیت‌های کرونایی سینماها تا پایان همین هفته خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز - محمدرضا فرجی، مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی، در گفتگو با خبرگزاری مهر از فعالیت سالن‌های سینمایی با ظرفیت صددرصدی گفته است: این مطالبه از سوی شورای صنفی اکران و سینماداران مطرح شده است. بالطبع مردمی هم که برای تماشای فیلم به سالن‌های سینما می‌آیند بابت ظرفیت محدود سالن‌ها نگرانی‌هایی به‌ویژه در روز‌های آخر هفته و روز‌های فروش بلیت نیم‌بها دارند. به همین دلیل در حال پیگیری این موضوع از مراجع قانونی هستیم و خواسته ما مطرح شده و سازمان سینمایی به‌شدت پیگیر این موضوع است. پیش‌بینی می‌کنیم با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته و نشست‌هایی که با مسئولان ذی‌ربط داشته‌ایم، تا پایان همین هفته محدودیت‌ها برطرف شود به‌خصوص که هواپیما‌ها و اتوبوس‌ها در حالی مجاز به فعالیت با ظرفیت صددرصدی شده‌اند که رعایت پروتکل‌ها در آن‌ها نسبت به سینما دشوارتر است. از سوی دیگر حضور در سالن‌های سینما اختیاری است، برخلاف وسایل نقلیه عمومی که افراد به اجبار از آن‌ها استفاده می‌کنند.

فرجی درباره تمهیدات سینماها برای استفاده از ظرفیت صددرصدی گفته است: در فرآیند فروش بلیت سینماها، امکان بررسی کارت واکسن افراد هم وجود دارد و می‌توانیم در مسیر افزایش میزان استقبال از فیلم‌ها این تمهیدات را هم افزایش دهیم. با توجه به امکاناتی که سامانه سمفا در اختیار ما قرار داده است و امکان بررسی کد ملی افراد خریدار، می‌توانیم این موضوع را از همان مرحله ابتدایی فروش بلیت بررسی کنیم. این یکی از ابزار‌های موجود برای افزایش ایمنی سالن‌های سینماست، اما با توجه به جلساتی که داشته‌ایم طی روز‌های آینده تصمیم نهایی در این زمینه اخذ خواهد شد. تلاش این است که در این جلسات به یک نظر واحد برسیم.

مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی درباره شرایط میزبانی سالن‌های سینمایی برای جشنواره چهلم فیلم فجر هم توضیح داده است: شیوه‌نامه‌ای را برای انتخاب سینما‌های جشنواره فیلم فجر، آماده کرده‌ایم. این شیوه‌نامه برای اولین‌بار تدوین و در انجمن سینماداران نسبت به آن اطلاع‌رسانی شده است. این شیوه‌نامه روی سایت جشنواره هم قرار گرفته است و انتخاب نهایی سینما‌های میزبان جشنواره برمبنای همین شیوه‌نامه خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->