گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه شهردار مشهدمقدس: تأمین ایمنی و بهداشت اطراف مدارس، اولویت استقبال از مهر است صدور هشدار خودمراقبتی در مشهد، در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نخست‌وزیر اسپانیا به اعتراضات طرفداران فلسطین افتخار کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مردم همواره قدردان ایثار آتش‌نشانان بوده‌اند ویدئو| روایت نفیسه کوهنورد خبرنگار BBC از شکست ترور رهبران حماس در قطر ویدئو| نفس‌های تنگ مشهد | هوای آلوده شهر را خفه کرد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) نصب ۱۰ دوربین جدید با هدف پایش تخلفات رانندگی در مشهد فیلم | اقامه نماز بر پیکر آتش‌نشان ایثارگر شهید رضا فخریان به امامت آیت‌الله علم الهدی در حرم مطهر
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: برنامه ما جبران عقب‌ماندگی‌های استان است

  • کد خبر: ۸۹۴۹۵
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴
استاندار خراسان رضوی: برنامه ما جبران عقب‌ماندگی‌های استان است
نشست شورای اداری استان، امروز به ریاست استاندار خراسان رضوی و با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد. یعقوبعلی نظری در این نشست گفت: دستگاه‌های اجرایی باید سرعت، دقت و کرامت در پاسخگویی نسبت به مراجعین را رعایت کنند. وی همچنین به تشریح ۵ رویکرد در مدیریت استان پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در نشست شورای اداری استان که با حضور وزیر اطلاعات در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: به فضل الهی ما باید فضای استان را تبدیل به یک فضای کاری، مثبت و همگرایی کنیم.

استاندار خراسان رضوی افزود: خیلی مهم است که یک اندیشه فعال و پویایی داشته باشیم. حتما باید اندیشه و نگاه را متمرکز کنیم و با واقعیات در صحنه این اندیشه را روان سازی کنیم.

وی خطاب به مسئولین تاکید کرد: باید از همدیگر حمایت کنیم. کسی نباید از کسی نگرانی داشته باشد و همه باید نسبت به دیگری حس همکاری، همراهی و پشتیبانی داشته باشند؛ لذا باید گفت این فضا در استان خراسان رضوی وجود دارد.

نظری با اشاره به رویکرد‌های مدیریت استان خاطرنشان کرد:  اولین محوری که برای ما بسیار حائز اهمیت است، روان سازی و تسهیل امور بوده که نیازمند برنامه برای تحقق آن هستیم.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی باید سرعت، دقت و کرامت در پاسخگویی نسبت به مراجعین را رعایت کنند، ادامه داد: ارتقاء بهره‌وری از ظرفیت‌های موجود دومین رویکرد بوده که فوق العاده حائز اهمیت است.  

وی تصریح کرد: محور سوم رویکرد‌های ما، فعال سازی فعالیت‌های راکد در همه بخش‌ها است که در دستور کار دستگاه‌های مختلف قرار دارد و تبدیل به برنامه خواهد شد.

نظری چهارمین محور از رویکرد‌های مدیریت استان را ایجاد ظرفیت‌های جدید بیان کرد و ادامه داد: باید رو به جلو حرکت کنیم و فعالیت‌های جدید را در بخش‌های گوناگون ایجاد کنیم. در این راستا طبق برنامه سال ۱۴۰۱ حتما باید همه دستگاه‌های اجرایی استان با توجه به رویکرد تحولی به این موضوع ورود پیدا کنند.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: محور پنجم و نهایی از رویکرد‌های ما، برنامه جبران عقب ماندگی‌های استان در بخش‌های مختلف است. به طور مثال در سرانه تخت بیمارستان استان دارای عقب ماندگی و در حوزه سرانه آموزشی هم پایین‌تر از میانگین کشوری هستیم.

منبع: روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->