جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

برخی مدیران ارز دیجیتال رشوه می‌گیرند

  • کد خبر: ۸۹۵۰۰
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۷
برخی مدیران ارز دیجیتال رشوه می‌گیرند
نماینده دادستان تهران گفت: امروزه بعضی از مدیران به صورت ارز دیجیتال یا روش‌های غیرقابل پیگیری رشوه می‌گیرند که حتی با مدیریت هوشمند نیز نمی‌توان آن را کنترل و پیگیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «رسول قهرمانی»، نماینده دادستان تهران در پرونده‌های مفاسد اقتصادی در نشست مجمع ملی مطالبه‌گران حقوقی و قضائی گفت: «کشور ما الان در حوزه امنیت و تهدیدات نظامی در "منطقه آتش" قرار گرفته است؛ عراق و سوریه از سمت غرب کشور، افغانستان از شرق، حواشی خلیج‌فارس در جنوب و منطقه آذربایجان در شمال کشور این مسائل را به ما نشان می‌دهد. اما شما می‌بینید باوجود دشمنان ابرقدرت، کشور ما تبدیل به بهشت امنیت شده است که دوست و دشمن به این موضوع اقرار کرده‌اند.»

وی ادامه داد: «در زمینه تجهیزات نظامی، شاید در ظاهر بصورت کامل با برخی از کشور‌ها برابری نکند، اما مواضع ما بقدری صحیح و کامل است که تا امروز تمام تهدیدات و اقدامات دشمن خنثی شده است، همانطور که رهبری فرمودند اگر یکی بزنند ده‌تا می‌خورند.» «اما نکاتی که موجب موفقیت در زمینه مذکور شد عبارت از مدیریت عالم، صالح و حکیم و داشتن نیرو‌های سالم و مجاهد و تدبیر است.»

قهرمانی با بیان اینکه مبارزه با فساد باید هدفمند باشد، مهم‌ترین مطالبه مطالبه‌گران را به سمت هوشمند‌سازی رفتن نظارت دید، زیرا از آنجایی که گزارشات تخلفات مالی و پولشویی به فاصله یک‌ساله به دست می‌رسد هوشمندسازی نظارت منجر به بررسی دقیق و فوری این موارد می‌شود.

وی افزود: کشور باید به سمت هوشمند‌سازی پیش برود، اگر این انفاق حاصل شود نتیجه آن توقف و جلوگیری از تولید فساد است. اگر مدیریت کشور هوشمند باشد، در بدبینانه‌ترین حالت ما می‌توانم ۶۰ درصد فساد را برطرف کنیم و ۴۰ درصد باقی می‌ماند که مربوط به مطالبه‌گران و افشاکنندگان هستند.

نماینده دادستان تهران در ادامه سخنان خود درخصوص نقش حضور مردم در مبارزه با فساد اذعان کرد: امروزه بعضی از مدیران بصورت ارز دیجیتال یا روش‌های غیرقابل پیگیری رشوه می‌گیرند که حتی با مدیریت هوشمند نیز نمی‌توان آن را کنترل و پیگیری کرد. پیشنهاد بنده حضور مردم در مبارزه با فساد است همانطور که در دهه ۶۰ حضور مردم باعث شکل‌گیری امنیت شد امروزه نیز حضور مردم می‌تواند در مبارزه با فساد نقش موثری داشته باشد.

قهرمانی در خصوص مطالبه‌گری صحیح تصریح کرد: ما نباید با اشاره بی‌قید و بند به بسیاری از مسائل، مطالبه‌گری را موضوع سطحی جلوه دهیم. برای مثال در خصوص انتصابات فامیلی نکته‌ای که قابل توجه است این است که نباید در خصوص این موضوع بدون نگرش و راحت اظهارنظر کرد، اگر مدیری و مسئولی خویشان خود را در سمتی قرار داد باید در مرحله اول از آن رزومه خواست و در صورت منطقی بودن انتصاب آن را پذیرفت و اگر به این شکل نبود آن وقت به آن ایراد وارد است.

وی ادامه داد: ما یک سامانه‌ای را داریم و پیشنهاد می‌کنیم مردم گزارشات خودشان را بصورت باهویت و یا بدون هویت در آن اعمال کنند و ما در مرحله بعد آن گزارشات را بررسی خواهیم کرد و در آخر به متخصصین مربوطه باید ارجاع داده شود.

نماینده دادستان تهران با تاکید بر نقش دادستانی در مبارزه با مفاسد حقوقی و قضائی و حمایت از مطالبه‌گران اظهار داشت: «در مبارزه با فساد حقوقی و قضائی در زمان ریاست آقای رئیسی در قوه‌قضائیه، لایحه حمایت از مبارزه با فساد نوشته شد و در مجلس مطرح شد، یکی از این موضوعات سامانه‌های برخط است که مردم از طریق تلفن و سایت گزارش خود را ارائه دهند. در این خصوص برای افراد گزارش‌دهنده مزیت‌هایی درنظر گرفته شده است و باید از آنان حمایت شود.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->