مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند
سرخط خبرها

رایزنی برای جذب گردشگر از مرو ترکمنستان

  • کد خبر: ۸۹۹۲
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۸
رایزنی برای جذب گردشگر از مرو ترکمنستان
در نشست مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با سرکنسول ایران در مرو ترکمنستان راهکارهای جذب گردشگراز این استان بررسی و رایزنی های لازم در این زمینه صورت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل مکرمی‌فر، امروز 22 آبان در این نشست اظهار کرد: «مهم ترین جاذبه شهر مشهد بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) است که شیعیان از کشورهای مختلف به عشق این امام به مشهد می آیند».
او با بیان این که در استان خراسان رضوی امکانات مناسبی برای زائران و گردشگران فراهم شده است، افزود: «بیش از 2600 تاسیسات گردشگری فعال در استان وجود دارد که به دلیل وجود بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) بیشترین مراکز اقامتی در مشهد در حال پذیرایی از زائران و مسافران هستند».
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی به برگزاری جشن نورزگاه بین المللی مشترک با کشور ترکمنستان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: «برای برگزاری شب فرهنگی، نمایشگاه صنایع دستی و سنگ های قیمتی آمادگی داریم».
او با بیان این که حدود 400 دفتر و شرکت خدمات مسافرتی در استان خراسان رضوی فعالیت می کنند، افزود:« گردشگری سلامت یکی از زمینه های دیگری است که می توانیم با توجه به امکانات مناسبی که در مشهد وجود دارد خدمات مناسبی ارائه کنیم».
مکرمی فر یادآورشد: «مشهد مزیت نسبی بیشتری برای جذب گردشگر سلامت دارد چون فردی که به مشهد می آید ابتدا زائر بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) شده و از امام طلب شفا می کند و برای درمان بیماری نیز اقدام می کند».
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به اشتراکات فرهنگی بین مرو و مشهد اشاره کرد و گفت: «برای برگزاری شب فرهنگی ترکمنستان در موزه خراسان آمادگی داریم».
مکرمی فر برای میزبانی از گروه های تاثیر گذار در جذب گردشگر از ترکمنستان از جمله تورگردانان، دفاتر خدمات مسافرتی و خبرنگاران و مستند سازان رسانه های ترکمنستان اعلام آمادگی کرد و گفت: «باید شرکت های گردشگری خراسان رضوی به شرکت های گردشگری ترکمنستان متصل شده و برای ورود زائران و گردشگران از ترکمنستان به ایران همکاری کنند».

برقراری پرواز مستقیم و برگزاری جشنواره لباس

هم چنین رسول جعفری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در مرو برای برگزاری جشنواره ای فرهنگی در مرز سرخس به صورت مشترک با ترکمنسان اعلام آمادگی کرد و گفت: «هم چنین برای برگزاری جشنواره لباس اقوام ایران در ترکمنستان آمادگی داریم».
او ادامه داد: «ما روادید برای ورود ترکمنستانی ها به ایران را تسهیل می کنیم و امکان برقراری پرواز مستقیم از مرو به شهرهای مشهد و بجنورد نیز وجود دارد».
جعفری به وجود مقبره دو تن از صحابه امام رضا (ع) و سلطان سنجر در مرو اشاره کرد و گفت: «ارتباطی معنوی به دلیل حضور حضرت رضا (ع) در مرو و ارادت مردم این شهر به این حضرت وجود دارد و با اقدامات فرهنگی می توان زمینه بهره مندی مردم مر از زیارت بارگاه منور رضوی را فراهم کرد».

او به ضرورت احیای مسیرجاده ابریشم اشاره کرد و افزود: «مسیر این جاده از کشورهای قزاقستان، تاجیکستان و ترکمنستان ، ایران (مشهد) و ترکیه(استانبول) می تواند احیا و مبتنی براین مسیر گردشگران جذب شوند»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->