پیشرفت ۵۰ درصدی خط انتقال آب تصفیه خانه اولنگ به منطقه ۷ مشهد خدمات کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد در حوزه‌های خدمات شهری، حمل و نقل عمومی و فرهنگی ارائه می‌شود کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد عازم نجف اشرف شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) +فیلم حاجی‌بگلو: در سفر کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد به عتبات عالیات، بر عدالت‌محوری تاکید داشته‌ایم اربعین ۱۴۰۴: خادمان رضوی در مسیر شهر علوی تدوین آمارنامه ۱۴۰۳ مشهد با تاکید بر داده‌محوری و هماهنگی بین‌دستگاهی افتتاح پروژه بوستان قدس و آسفالت ۳۳ معبر منطقه سه شهرداری مشهد شهرداری مشهد در آستانه اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی (۸ مرداد ۱۴۰۴) نامگذاری خیابان منتهی به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نام شهید دکتر طهرانچی | تصویب دومین بسته تسهیل و تسریع اجرای پروژه‌های شهری +فیلم شناسایی بزرگترین انشعاب غیر مجاز آب در خراسان رضوی تلاش بی‌وقفه برای حفظ طراوت مشهد در گرمای تابستان و بحران آب سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: به مسئله بحران‌های مالی در شهرداری مشهد باید توجه کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از مشهد طوفان حمایتی بین‌المللی برای غزه راه بیفتد | در عصر حقوق بشر، صهیونیست‌ها جنایت قرون‌وسطایی انجام می‌دهند ناصحی: شهرداری مشهد طرحی عملیاتی برای حمایت از مردم غزه ارائه کند | در میزبانی شایسته از زائران دهه آخر ماه صفر دقت شود +فیلم اکران گسترده شهری در مشهد برای حمایت از مردم مظلوم غزه کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۸ مرداد ۱۴۰۴) مردم، آماده مشارکت در بهسازی بافت فرسوده آبکوه حمایت مدیریت شهری از ایده‌های مردمی و نخبگان با رونمایی از پلتفرم «دیوار ایده» قلندرشریف: مجموعه ورزشی شهید بوکانی مشهد به زودی بهره‌برداری می‌شود درباره کوچه «دانشگاه ۵» مشهد | رونق مجالس امام‌حسین (ع) در کوچه «باغ روضه‌ها»
سرخط خبرها

لزوم توجه بیشتر به ایمنی ساختمان‌ها در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۹۰۲۶۳
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴
لزوم توجه بیشتر به ایمنی ساختمان‌ها در حاشیه شهر مشهد
 نایب رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: توجه به ایمنی بنا‌ها در حاشیه شهر مشهد با جمعیت یک میلیون نفری، از موضوعات مهمی است که می‌تواند از یک بحران بزرگ در این کلانشهر جلوگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسین علوی‌مقدم درخصوص موضوع ایمنی در ساختمان‌ها، اظهار کرد: حاشیه شهر مشهد که قسمت عمده‌ای از جمعیت شهر را در خود جای داده است، جدا از مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، به مقاوم‌سازی ساختمان‌ها و توجه به ایمنی بنا‌ها نیاز دارد.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از بنا‌ها در حاشیه شهر فاقد تاییدیه‌های لازم است و ایجاد یک حادثه غیر مترقبه موجب وجود بحران در شهر خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اشاره به اجرای طرح «هم‌سایگی ایمن» که با مشارکت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد و سازمان آتش‌نشانی در حال اجرا است، افزود: آموزش‌های ایمنی و کار با تجهیزات آتش‌نشانی در این مناطق به جلوگیری از ایجاد حوادث ناگوار و بحران در حاشیه شهر مشهد کمک خواهد کرد.

علوی مقدم درباره مبحث مقاوم‌سازی ساختمان‌ها نیز بیان کرد: در سال‌های گذشته نگاه به بافت‌های فرسوده اینگونه بوده که طی یک پروژه، کل فضا خالی شود و سکنه به جای دیگری منتقل شوند، اما این رویکرد به دلیل نیاز به تملک و اثرات نامناسب اجتماعی درصد تحقق پایینی داشت؛ از این رو رویکرد شورای ششم ماندن مردم در مناطق و محلات خودشان و مقاوم‌سازی بنا‌ها است.

وی با بیان اینکه یکی از راهکار‌های اصلی برای مقاوم‌سازی بنا‌ها در حاشیه شهر، قرار دادن مشوق‌هایی ویژه این مناطق است، گفت: وجود مشوق‌ها در مناطق ناپایدار و حاشیه ای، مردم را برای ساخت ترغیب می‌کند که مطمئنا صرفه اقتصادی نیز برای آن‌ها خواهد داشت.

نایب رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اشاره به اینکه در دوره‌های قبلی بسته‌های تشویقی ارائه شده، اما نتیجه درستی از آن بدست نیامده است، بیان کرد: در شورای ششم به دنبال آن هستیم که مشوق‌هایی با الگوی مشارکتی مردم برای ساخت و ساز تعریف کنیم و در نهایت مشارکت ساکنان را به همراه داشته باشد.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->