تشییع پیکر آیت الله حسین گرایلی فردا پنجشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰ از مهدیه مشهد یک میلیون دُز واکسن آسترازنکا وارد کشور شد معجزه چای سبز برای مقابله با پیری زودرس امیکرون در مسیر پیک ششم کرونا | تعداد موارد ابتلا به کرونا روزانه تا ۵۰ درصد افزایش پیدا می‌کند واکسن‌های مورد تائید کودکان مشخص شد | آغاز واکسیناسیون از شنبه ۹ بهمن آتش‌سوزی پارکینگ یک مجتمع مسکونی در خیابان پاسدار گمنام تهران + فیلم و عکس آخرین آمار کرونا تا ۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱۸۵۱ ابتلای جدید کرونا در کشور و فوت ۲۹ نفر در شبانه‌روز گذشته بازنشستگان فرهنگی: رتبه‌بندی به ما تعلق نمی‌گیرد | خواستار دائمی شدن همسان‌سازی هستیم آخرین رنگ‌بندی کرونا در کشور؛ بازگشت رنگ قرمز به نقشه شهر‌ها (۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۰) بازگشت محدودیت تردد و جریمه‌های کرونایی به جاده‌های کشور (۶ بهمن ۱۴۰۰) نحوه ترمیم حقوق سالانه بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ عادلانه نیست حمله وحشیانه به یک برج مسکونی در شمال تهران + فیلم اگر زمین در حال گرم شدن است چرا در صحرای آفریقا برف می‌بارد؟ درباره قیمت‌های نجومی مراکز روان درمانی | یک گزارش دیوانه کننده! آیت الله گرایلی دارفانی را وداع گفت + بیوگرافی
خبر فوری

از خواص شگفت انگیز ذرت چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۹۰۳۳۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰
از خواص شگفت انگیز ذرت چه می‌دانید؟
ذرت یک دانه خوراکی است. این دانه‌های آبدار، شیرین و زرد رنگ، واقعا جذاب هستند. ذرت سفید و زرد به نام ذرت شکر و کره شناخته می‌شوند و خوراکی محبوب کودکان و بزرگسالان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به طور کلی ذرت دو نوع است؛ یکی ذرت خوشه‌ای که برای آرد خوراکی و علوفه حیوانی مصرف می‌شود و دیگری ذرت بلالی است که به صورت درسته کبابی شده یا دانه‌های آن را پخته و یا به صورت کنسروی در سالادها، خوراک‌ها، پیتزا‌ها و غذا‌های متنوع از آن استفاده می‌کنند. البته ذرت‌های درسته ریزی هم هستند که به صورت کنسروی عرضه می‌شوند و در خوراک‌ها و سالاد‌ها کاربرد دارند. ذرت، مصارف دیگر خوراکی هم دارد که به شکل آرد معمولا در شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ارزش غذایی ذرت بسیار زیاد است، ولی به علت کمبود گلوتن، آرد آن را به تنهایی در مصرف نان نمی‌توان به کار برد مگر آنکه با غلات دیگر مخلوط شود. از دانه ذرت، روغن هم تولید می‌کنند که در بازار به روغن مازولا معروف است و در پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرد. ذرت از هر نوعی که باشد دارای طبیعت سرد و خشک است. ذرت حاوی مقدار زیادی هیدرات کربن و اسید‌های آمینه مورد نیاز بدن هم هست. با توجه به اینکه ذرت فاقد کلسترول است، مصرف آن به بیمارانی که چربی خون بالایی داشته و رژیم بدون کلسترول یا مشکلات قلبی دارند، توصیه می‌شود.

ذرت فاقد سدیم و پروتئین است؛ بنابراین برای بیماران مبتلا به بیماری‌های کلیوی که معمولا از خوردن سدیم و پروتئین منع می‌شوند هم مفید است.

از آنجا که ذرت ماده غذایی پرخاصیتی است، متخصصان کاربرد آن را در غذا‌های افرادی که لاغر هستند یا ضعف جسمانی دارند یا در دوران نقاهت به سر می‌برند، توصیه می‌کنند.

علاوه بر مصرف دانه‌های ذرت به صورت خوراکی، از جوشانده کاکل آن هم برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کنند.  کاکل ذرت در دفع رسوبات ادراری و در تمام بیماری‌های کلیوی مانند ورم کلیه، وجود آلبومین در ادرار، سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا موثر است.

مصرف جوشانده کاکل ذرت، التهابات نقرس و رماتیسم را کم می‌کند.

اگر مشکل کم‌خونی دارید حتما در یک وعده غذایی خود ذرت بگنجانید.

به افرادی که مشکل حبس‌البول یا ورم مثانه مزمن پیدا کرده‌اند هم توصیه می‌شود جوشانده کاکل ذرت بخورند.

نسخه: ۳۰ تا ۴۰ گرم کاکل ذرت را در یک لیتر آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و روزانه پنج وعده هر بار نیم فنجان از آن را میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}